Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Ze is een mooie sterke vrouw, waarom vindt ze geen man?

Het gesprek met Shermelin

Shermelin is een grote, mooie vrouw. Lang, iets te stevig gebouwd, maar wel een mooi figuur, aantrekkelijk, mooi gezicht, licht opgemaakt, representatief maar niet overdreven gekleed. Een vrouw die prettig over komt, een vriendelijke, wat zakelijke en zelfverzekerde uitstraling. Maar bij het zoeken naar een partner loopt ze steeds tegen een muur.

 

Dat verbaast haar, want ze zeggen wel heel positief dat ze over komt als een sterke vrouw. Ze vat het positief op… maar dat is juist het punt! Shermelin is absoluut niet de enige vrouw die hier tegenaan loopt, het is een probleem wat ik de laatste jaren steeds vaker tegen kom in mijn praktijk. Vrouwen hebben hard gewerkt om onafhankelijk, sterk en zelfstandig te worden. En denken dat ze hiermee aantrekkelijker worden voor een man.

 

Het tegendeel is waar. In de meeste mannen zit een beschermingsinstinct, ze willen hun vrouw en kinderen beschermen. Als vrouw word je aantrekkelijker als je dat toe laat. En is het niet heerlijk om juist thuis, in de armen van je geliefde, eens niet sterk en onafhankelijk te hoeven zijn? Gekoesterd en beschermd te worden?

 

Het gesprek met Shermelin