Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Reviews

Onze klantenbeoordeling

Benieuwd naar de ervaringen met onze methode? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

Stars

Er wordt echt moeite voor gedaan om je aan de juiste partner te helpen.

"Enige tijd geleden heb ik (Ron) besloten om Mens en Relatie in te schakelen om zo te proberen iemand te vinden waarmee ik mijn leven zou kunnen delen. Na inschrijving kon ik al snel een afspraak maken met mevrouw Eugenie van Haastrecht, de consulente voor de regio Zuid-Limburg, om bij haar mijn relatiewensen kenbaar te maken. Het was, bij mij thuis, en prettig gesprek waarbij mevr. Van Haastrecht alle tijd nam om mijn wensen te bespreken en vast te leggen. Er was sprake van een goede interactie waaruit de betrokkenheid van de consulente duidelijk bleek. Er was haar alles aan gelegen om voor mij een geschikte match te vinden. Een paar weken later al werd ik gekoppeld aan mijn eerste date en dat beviel zo goed dat we elkaar nog steeds zien. Dus de kans zit er gewoon in dat de eerste de beste uitgekozen partner al de juiste blijkt te zijn. Mocht dat zo zijn, dan ben ik mevr. Van Haastrecht daar uiteraard heel dankbaar en erkentelijk voor. Ron uit Zuid-Limburg."
Ron

Ik heb een zeer positieve ervaring met mens en relatie

"Ik heb veel hulp en ondersteuning gehad van mijn consulente Eugenie uit Limburg. Door haar heb ik een aantal leuke matches gehad."
Harrie

Fijn gesprek gehad & goede adviezen gekregen

"Imke begreep gelijk waar ik tegen aan liep in mijn nieuwe relatie.. Ze liet mij inzien dat je elkaar tijd & ruimte moet geven om elkaar goed te leren kennen Uit je hoofd komen & meer werken vanuit je gevoel & genieten was haar advies En daar ga ik voor, dank je wel!"
Maya

Een 10 !

"Geef mijn consulent Janneke Biemond een 10 & een knuffel !"
A

Fantastisch

"Janneke is in 1 woord een topper. Zoveel inleving, gevoel en inzicht, je kunt altijd bij haar terecht, cijfert zich zelf altijd weg. Het was voor mij een godsgeschenk om haar te mogen ontmoeten. Als bedrijf zou ik mijn handen maar stijf dicht knijpen met zo'n vakvrouw."
Jan

Heel tevreden, bedankt Eugenie

"Het was een hele stap voor mij om dit avontuur aan te gaan. Ik had een heel fijn gesprek met Eugenie, mijn consulente van Mens en Relatie, waarbij ze alle tijd voor mij nam om mij goed te leren kennen. De profielschets maakte me dat wel duidelijk. Mijn 1e date was meteen raak en inmiddels zijn we 8 maanden verder. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ruud"
Ruud

Professioneel en ben erg enthousiast

"Het kennismakingsgesprek met Kim was erg professioneel. Iemand die weet waar ze mee bezig is en voelde direct erg goed. Ik ben zelf een ervaren salesmanager, dus kritisch en hoor alles altijd goed. Het is een hoog bedrag wat gevraagd wordt, maar daar heb ik nu wel het gevoel bij dat het de moeite waard is."
Saskia

Heel betrokken omgang met contactpersoon Judy, die erg haar best doet.

"Judy is een bijzonder vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze is geïnteresseerd in wat mij beweegt en weet heel goed naar welk type vrouw ik op zoek ben. Ze denkt goed met me mee."
Pieter

Mens en relatie doet er alles aan om voor mij een fijne partner te vinden

"Mijn consulente bij mens en relatie geeft mij als cliënt het gevoel dat ze het belangrijk vindt een fijne partner voor mij te vinden. Daar doet ze haar uiterste best voor. Ik heb inmiddels meerdere partner voorstellen ontvangen, en hoewel de juiste vrouw voor mij daar nog niet bij zat heb ik wel steeds een hele leuke afspraak gehad, een teken dat de consulentes veel inzicht hebben over wat bij iemand past en wat niet. Bij het intake gesprek aan het begin van de bemiddeling nam de consulente alle tijd om een goed beeld van mij te krijgen, om mij te leren kennen. De online cursus gaf mij veel inzicht over het dating proces en ook handig tips met do’s en don’ts. Al met al gaf het mij veel vertrouwen dat mens en relatie alles in het werk stelt om mij zo goed mogelijk te kunnen bemiddelen. Ik kijk dan ook al uit nar de volgende ontmoeting!"
M

Uitstekend, vertrouwd en veilig

"Om via deze weg een partner te vinden vond ik veilig en vertrouwd, hier kan niet een datingsite tegen op. In het bijzonder mijn consulente Gerrytsje Annema, die mij op de hoogte hield en die ook kon bellen wanneer ik vragen had vond ik erg plezierig, van mij krijgt ze een dikke tien. Ik heb nu een partner die helemaal bij mij past en dat is wederzijds, wij zijn dol gelukkig met elkaar. Mijn dank is zeer groot in de bemiddeling van mens en relatie."
Wout

Bedankt Judy

"Sinds bijna 2 maanden nu ben ik echt gek op mijn liefie. Dat het allemaal zo snel en zo goed zou gaan verbaast me nog steeds. Ik heb mezelf minder dan 2 maanden geleden bij Mens en Relatie ingeschreven omdat ik niet wilde internetdaten/swipen, maar wel mijn leven weer met een partner wilde delen. Judy Gunnink onze Mens en Relatie consulent is bij mij thuis geweest en bij mijn "match" op zijn bedrijf. Zij zag dat wij mogelijk bij elkaar paste en Oh wat had ze gelijk! Dank je Judy...."
Margriet Bruijn-Houkes

Als gelukkig stel geven wij graag aan hoe blij we zijn met elkaar.

"Als gelukkig stel geven wij graag aan hoe blij we zijn met elkaar. Via Mens &Relatie hebben we elkaar ontmoet; wij kennen elkaar nu bijna een jaar en zijn vol goede moed richting de toekomst. Gerrytsje Annema wist ons te matchen. Wij zijn blij en wensen andere zoekenden een mooie match. D & E"
E & D

Een zeer professionele en integere benadering.

"Onze ervaring met de bemiddelaar is zeer positief. We ervaarden beide een persoonsgerichte benadering waarbij op basis van het verleden en heden perspectief is gegeven en binnen korte tijd een liefdevolle partner gevonden is. We menen dat de bemiddelaarster daarvoor alle credits verdient. Naast haar levenservaring en deskundigheid viel haar empathisch vermogen en besef van de alledaagse realiteit van onze persoon en omgeving op."
Clemens

ze zijn heel duidelijk daar over

"ze helpen mensen , om de juiste mensen bij elkaar te brengen, meestal duurt dat wat langer, om een geschikte partner te vinden, maar ik heb vertrouwen in mensen die me willen helpen, om de juiste partner te vinden kost tijd"
Alfons Hullen

in een vertrouwde omgeving samen zoeken naar een partner

"na 29 jaar alleen te zijn geweest wilde ik zoeken naar een lieve vriendin . na de bezoeken aan diverse datingsites kwam ik jullie tegen. waar ik in eerste instantie van schrok was de prijs. ik kon hem gelukkig betalen maar er zijn vele mensen waarvoor dit een te hoge prijs is. op de dag van de intake was ik toch wel iets gespannen. je moet iets vertellen waar je het liever niet over hebt. maar al heel snel werd het een ontspannend gesprek. niet een droge opsomming van vragen en feiten. na dat gesprek voelde het al een stuk beter. ook de manier waarop je een contact verzoek krijgt voelde goed. je krijgt wat informatie over een kandidaat en als dat je wel wat lijkt een 06 nummer. dit geldt ook voor de andere partij. daarna is het aan jou om contact te maken voor een eerst date. mijn eerste date mislukte door een te grote afstand tussen ons. uiteindelijk is het gelukt en mijn vriendin is mijn vrouw geworden. dus MENS EN RELATIE BEDANKT VOOR ALLES ."
tiede

Doel bereikt dankzij hele fijne begeleiding.

"Ik was huiverig om dit avontuur aan te gaan. Echter er was meteen een klik met mijn consulente (Caroline). Na enkele partnervoorstellen, die toch niet waren wat ik me voorgesteld had, heb ik even een pauze ingelast. Begin 2023 werd ik voorgesteld aan P. Een erg sociale man met het hart op de goede plek. Heel aktief in de dorpsgemeenschap, waarin ik meteen ondergedompeld werd ivm carnaval e.d. Ook ik ben nog aktief als vrijwilliger, in een andere stad, dus was er een fijne klik. Snel werd ik voorgesteld aan zijn kinderen en familie. Een heel warm bad, ook voor mijn kinderen. Inmiddels 6 maanden verder kunnen we stellen dat P en ik SAMEN heel oud willen worden. Vakantie voor september is geboekt. We blijven een LAT relatie houden, onze afstand bedraagt 10 km. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn Mens en Relatie HEEL DANKBAAR voor hun bemiddeling!"
Marianne

Heerlijk mensgericht.

"Na het overlijden van mijn vrouw was ik na bijna 2 jaar wel weer toe om iemand te vinden om de toekomst op een leuke manier tegemoet te treden. Na een aantal teleurstellende ervaringen op de diverse datingsites; veel geld betalen, alles zelf doen, niet alles is wat het lijkt en uiteindelijk 0 resultaat. Toen viel mijn oog op een advertentie in de krant over Mens en Relatie. De stoute schoenen aangetrokken en gebeld. Kennis gemaakt met Geppy die na een afspraak een mooi profiel van mij maakte. Was best wel intensief hoor dat gesprek. Het concept met mijn kinderen vervolmaakt. Na korte tijd kreeg ik van haar mijn eerste date. Met hulp van de tips van M@R een afspraak gemaakt. Helaas bleek dit niet een goede match. Gebeld met Geppy en na een paar verdiepingsvragen de volgende afspraak. Hierna een paar dates gehad. Helaas niet allemaal de juiste click. Zo, al verdiepend en met veel zelfreflectie, vorig jaar een afspraak gemaakt met een vervolg. Dit bleek wel een match en binnenkort vier ik met mijn "date" het eerste verkeringsjaar. Het kost een paar centen maar dat was het allemaal wel waard. Goede begeleiding, niet alleen van de matchmaker, maar ook van de psycholoog met de onlinelessen over relatievorming. Want ja dat was in mijn/ons geval na een relatie van meer dan 40 jaar, wel weer een dingetje. Het voelt nu goed en er zijn niet alleen buiten vlinders die fladderen. Lieuwe"
Lieuwe

Waanzinnige date

"Ik ben ontzettend enthousiast over de date die jullie voor me hebben geregeld! Jullie toewijding is amazing!"
Wouter

Mens en Relatie, persoonlijke benadering en privacy hoog in het vaandel!

"Best wel een beetje spannend, een intakegesprek na het inschrijven bij Mens en Relatie. Gelukkig is consulente Geppy Visser een sympathiek en invoelend persoon en voelt het al snel vertrouwd. En niet alleen tijdens het intakegesprek heb ik dat ondervonden, ook bij het terugkoppelen van de partnervoorstellen biedt Geppy een luisterend oor en geeft goede raad! Zo ook bij het 4e partnervoorstel, want ik had toch wel enige reserves ivm een groot leeftijdsverschil…gelukkig heb ik naar Geppy’s “het is wel een hele leuke man…” geluisterd… Intussen hebben we afgelopen week ons eerste half jaar met een etentje gevierd en zijn beiden blij verrast dat we aan elkaar zijn voorgesteld! Zonder Mens en Relatie hadden we elkaar nooit ontmoet."
schuilnaam

Gewoon een super goede organisatie

"Hallo, Ik ben blij dat ik via Mens en Relatie mijn huidige vriend Ton heb leren kennen. Mens en Relatie heeft zo veel meer voor mij kunnen betekenen tijdens het "zoeken" naar een nieuwe partner, dan toen ik dit heb geprobeerd op mijn eigen houtje. Mijn Relatieconsulente Eugenie van Haastrecht hier in Zuid-Limburg heeft mij zo gelukkig gemaakt door mij in contact te brengen met mijn nieuwe partner. Tijdens het kennismakingsgesprek met haar heeft ze de tijd genomen om mijn wensen en mijn verwachtingen aan te horen en op te schrijven. Ook heeft ze toen een hele goede profielomschrijving van mij gemaakt. Ik ben haar nog altijd dankbaar dat zij Ton en mij aan elkaar heeft voorgesteld. Inmiddels kennen Ton en ik elkaar 15 maanden en het gaat nog steeds super tussen ons, ook al wonen we een half uur rijden van elkaar af. Dit is voor ons helemaal geen probleem. Het belangrijkste is dat we de tijd van ons leven samen hebben en heel blij zijn elkaar te hebben leren kennen door Mens en Relatie. Het is fijn dat er bij Mens en Relatie consulenten werken met mensenkennis, en veel inzicht, die dan anderen bij elkaar kunnen brengen zoals ons. Mijn geluk dank ik dan zeker aan Eugenie van Haastrecht mijn consulente uit Zuid-Limburg. Heel hartelijk bedankt hiervoor. En voor iedereen die dit leest, heel veel gelukt in de liefde en een mooi leven. Groetjes van Conny"
Conny

super

"Mens en Relatie Zuid Limburg Een warme ontmoeting Na een lange tijd van alleen zijn besloten om via een bemiddelingsbureau op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. De afgelopen maanden kwam ik thuis in een koud, leeg huis en de CV moest toch mijn omgeving verwarmen. De gasrekening schoot omhoog tot ongekende bedragen. Een kennismakingsgesprek met Eugenie van Mens en Relatie was een eyeopener. Enthousiast ging ze aan de slag. Na enkele afspraken, met telkens een warme terugkoppeling met Eugenie, een ontmoeting met een warm en lief persoon. Als ik nu thuiskom heerst er een aangename warmte in huis, waardoor de CV minder hoeft te draaien. En hierin heeft Eugenie een belangrijke rol gespeeld door haar inspirerende en levensblije opstelling. Mijn energieleverancier is de enige die niet blij met is Mens en Relatie omdat het verbruik enorm is teruggelopen. In tegenstelling tot mijn energieleverancier draag ik Mens en Relatie een warm hart toe en vooral Eugenie. Peter"
Peter

Ik heb de liefde gevonden via Mens en Relatie!

"Ik heb gevonden wat ik zocht en kan het iedereen aanbevelen. Mijn consulente in Zuid-Limburg heeft me uitstekend geholpen. Ze was erg begaan, geïnteresseerd en gemotiveerd om voor mij de juiste partner te vinden. Dankzij Mens en Relatie ben ik nu ontzettend gelukkig in de liefde, we gaan zelfs trouwen!"
Estella

Prima persoonlijke begeleiding.

"Consulentes Geppy en Jany hebben goede en zeer persoonlijke kennismakingsgesprekken gehouden. Na een aantal kandidaten werden wij aan elkaar voorgesteld en bleken onze profielen zeer goed te passen. We zijn al anderhalf jaar heel gelukkig met elkaar en wonen inmiddels een jaar samen. Veel dank aan Mens en Relatie!"
Wout & Margot

is goed geweest

"Wegens ziekte moeten stoppen. Met mens en relatie een goed contact gehad. m.n. mijn contact met consulente Geppy Visser was bijzonder. In de toekomst hoop ik weer gebruik van M&R te kunnen maken. hartelijke groet Harmien"
Harmien

De betekenis van Mens en Relatie:

"Als 70-plusser ben ik nu al meer dan vier jaar alleen omdat mijn vrouw is overleden. Na een periode van rouw besluit ik niet nog een keer solo op vakantie te gaan, hoewel ik me best kan redden door met vrienden of toch alleen uit te gaan of ergens gezellig te gaan dineren. Maar ik mis een ‘maatje.’ Een partner bij wie je je fijn voelt en met wie je je leven op een of andere manier kunt delen. Je denkt daarbij niet aan een levenspartner zoals het in mijn huwelijk was, maar toch - - -. Ik besluit me in te schrijven bij het bureau Mens en Relatie. Geen internetgedoe met swipen en kleurrijke foto’s die voorbij komen. Er komt een ‘matchmaker’ bij mij thuis die gedurende een uitgebreid, belangstellend gesprek laat merken hoe persoonlijk en privacy-safe het bureau werkt. In mijn situatie kwam Geppy Visser luisteren naar mijn beweegredenen, achtergrond, wensen, enzovoort. Tijdens dit als zeer positief ervaren onderhoud, maakt zij aantekeningen om daarmee een persoonlijk profiel op te stellen. Dit profiel werd later door mij gecontroleerd voordat het naar buiten ging naar een persoon die ook op zoek is naar een ‘maatje.’ Samen met het relatiebureau zoekt zij een geschikte ‘match.’ Na enige tijd krijg ik bericht dat een zekere dame wellicht bij mij zou kunnen passen. Haar profiel en telefoonnummer worden doorgegeven, maar een foto is daar niet bij; dit vormt voor mij het bewijs dat er op een integere, vertrouwelijke basis wordt gewerkt. En dan komt het spannende moment waarop ik ga bellen. Meteen klinkt de stem van een vrouw als van een vertrouwde kennis die spontaan reageert en die het gemakkelijk maakt om een afspraak voor een ontmoeting te arrangeren. Waar, hoe laat, hoe herkennen we elkaar, enzovoort; het gaat zo vlot als wat en bij die eerste ontmoeting hebben wij allebei het idee dat we totaal geen onbekenden van elkaar zijn. Met andere woorden, meteen is het duidelijk dat we een geweldig goede ‘klik’ hebben. We zijn nu bijna een half jaar bij elkaar."
Schuilnaam

Geweldig

"Na een ontspannen ontmoeting met Gerda had ik het volste vertrouwen in het verdere verloop. Al binnen een maand kreeg ik bericht van een voorstel om iemand te ontmoeten en dat is nu ruim 2 jaar geleden en wonen bijna een jaar samen. Wij zijn mens en relatie nog alle dagen dankbaar. Groetjes ida van den hoff"
Ida Van den hoff

Zeer tevreden

"Een vrouw vinden gaat niet altijd van zelf. Als je de goede vind is het aller beste. Wij hebben tot nu aan toe een zeer goede klik. Nog nooit zo iets mee gemaakt Gerreytsje bleef er in geloven en ik ook. In mijn tweenige jaren was de tweede vrouw waar ik 40 jaar getrouwd daar na is ze overleden. Nu ongeveer na de achtste keer goed raak . Heel erg bedankt Gerreytsje. Vriendelijke groeten Ane."
Ane

Goed boek

"Van Radboud Visser kreeg ik zijn boek toegestuurd. Het is gemakkelijk te lezen en er staan goede tips in. Terwijl ik nog aan het lezen was kreeg ik een vriend. We zijn nu 1,5 jaar verder en alles gaat goed. Over een paar maanden gaan we trouwen. Dank je Radboud."
Anoniema

Super

"Bij mijn 2 date was het raak, dat had ik niet verwacht."
Henriette

Dankzij Mens en Relatie binnen een maand mijn liefde gevonden !

"Vanaf onze eerste date voelde het gelijk goed. We hebben het super leuk samen en zien uit naar een mooie toekomst."
Sietske Olde Agterhuis

Uitstekend

"Ik ben zeer positief heb een hele fijne en mooie relatie overgehouden aan mijn inschrijving."
Rene

Een fijn en open gesprek waar ik me gelijk op mijn gemak voelde.

"Een goed gesprek waarin een duidelijk profiel van mij is gemaakt, en daardoor de kans op een goede match grote kans van slagen heeft. Dankzij de goeie bemiddeling van Ellen is de match zeker gelukt. Een mooie ontmoeting is uitgemond in een fijne liefdesrelatie."
Piet

Compliment

"Ben sinds maart 2022 ingeschreven bij Mens en Relatie en al veel contacten gehad wil bij deze zeggen een compliment aan mijn contact persoon Geppy Visser die alle moeite doet en heel hartelijk/vriendelijk overkomt en hoop zeer dat ik nog een sportieve, leuke date ontmoet!!"
H. vd Brink

Consulente zeer goed en betrokken.

"Het bureau zelf vind ik niet betrokken maar door de goede consulente heb ik een partner gevonden."
Marcella

Getrouwd

"Wij zijn erg dankbaar voor Mens en Relatie dat wij nu getrouwd zijn."
Willemijn

Prachtige ervaring.

"We zagen elkaar en wisten het gelijk, dit is de match die wij zoeken en vanaf dat moment onafscheidelijk. Dat we zo goed bij elkaar passen vind ik nog steeds heel bijzonder. Ik heb even moeten wachten maar het was het wachten meer dan waard. Gerrytsje Annema heeft mij altijd op de hoogte gehouden en ik kon volledig op haar vertrouwen."
Marijke

Veel geld en weinig rendament

"Veel geld in geïnvesteerd, maar tot op heden nog geen contactvoorstellen gehad. We zijn inmiddels al ruim 6 maanden verder. de 'huiswerk' opdrachten en online seminars zijn wel interessant."
Mark

Buitengewoon fantastisch.

"Nooit verwacht dat het zo goed zou gaan. De klik tussen ons is ongekenbaar geweldig. Zo heel erg gelukkig met elkaar. We willen allebei dat dit heel erg lang gaat voorduren. We voelen elkaar heel erg goed aan. Onze wensen, verlangens en behoefte naar elkaar om van deze relatie onze toekomst te maken is wat wij beide willen. Groetjes Alice en Kees"
Kees Kromhout

Het was een zeer prettige en constructieve gesprek.

"Vertrouwenwekkend."
Pieter

Mijn gedprek met Niki was zinvolen prettig.

"Ik voelde me snel op mijn gemak . Ik kon makkelijk met Niki praten ook over dingen die ik moeilijk vind. Ze gaf me vertrouwen en ik was blij dat mijn keuze voor bemiddeling een goede keuze was."
Jacqueline

Uiteindelijk is het goedgekomen

"Je onthoudt altijd alleen de leuke dingen, want positief denken helpt. Maar als ik nog eens terugdenk aan de eerste vier dames die aan me werden voorgesteld, dan kan ik nog steeds niet begrijpen, dat iemand heeft kunnen denken, dat die dames bij mij zouden kunnen passen en dat ik bij die dames zou kunnen passen. Ook kan ik niet begrijpen, dat de vijfde mevrouw niet als eerste aan mij is voorgesteld en ook die vijfde mevrouw vraagt zich af waarom ik niet eerder aan haar ben voorgesteld. Maar nogmaals: het is uiteindelijk goedgekomen, we hebben elkaar vandaag precies twee maanden geleden ontmoet en zijn heel blij met elkaar."
Hans

Adequate begeleiding door consulente.

"Prettige ervaring met consulente Judy G. ( Amstelveen) Zij onderhoudt met mij prettig contact en sinds mijn intake gesprek hebben wij beiden positief contact. Mijn tweede ontmoeting werd met Dhr. F. ( Ook in Noord Holland) en dit contact klikte vanaf de eerste kennismaking. Hoewel we verschillen in karakter en interesses, zijn we verliefd geworden op elkaar en sinds drie maanden bouwen we nu een langdurige relatie samen op, waarin we elkaar respecteren en waarderen. Zodra er misverstanden ontstaan, praten we er over en hierdoor groeit de relatie en onze wederzijdse hechting. Ook ervaren we overeenkomsten, zoals eerder verlies van partners door de dood. Hierin vinden we herkenning bij elkaar, en dat voelt goed. Wij richten ons op een toekomst samen in liefde, respect, gezelligheid delen samen. Wij zijn blij met "mens en relatie" !"
Sija

Mijn ervaring met Mens en Relatie is heel goed!

"De intake met mijn consulente Gerrytsje Annema was persoonlijk, betrokken en heel ontspannen en ik had er vanaf het begin alle vertrouwen in. Het heeft wel even geduurd voor ik de goede match had, maar bij het 6e partnervoorstel was het meteen raak en dat is het wachten echt wel waard geweest. Ook fijn dat Gerrytsje zo enthousiast was! Frans en ik gaan nu een paar weken met elkaar om en het voelt alsof ik hem al veel langer ken... zo vertrouwd! Weer samen leuke dingen doen en genieten van de jaren die nog komen. Zonder bemiddeling van M en R waren we elkaar nooit tegen gekomen en ik kan het soms nog niet bevatten. Hoop nog op een fijne toekomst samen... Bedankt!!"
Tjitske Boterhoek

Totale verbazing.

"Mijn eerste contact met Tjitske was met de telefoon en mijn eerste indruk was, dat ik een of andere boeretrien aan de lijn had. Ik dacht: wat heb ik nu weer gedaan, waar ben ik aan begonnen. Toch was ik nieuwsgierig, want in de profielschets stond een vrouw van 1.68m en normaal postuur. En een telefoon gesprek kan overweldigend zijn met een vreemde kerel. Er waren genoeg feestdagen en lockdown, dus ik had tijd en wilde deze dame wel eens ontmoeten. Ik heb haar uitgenodigd om haar op te halen en de weekmarkt te bezoeken. Je kunt koffie kopen, buiten opdrinken, en een visje kopen bij de viskraam. Zo gezegd zo gedaan. Nu was het contact heel anders: wat een leuke vrouw en charmant, wauw. We raakten in gesprek en we waren de markt al lang over maar nog steeds in gesprek. Ik bracht haar weer thuis en heb haar gevraagd om de volgende week nog eens de weekmarkt te bezoeken en daar stemde ze mee in. Nu enkele weken verder: Tjikske is een probleemloze vrouw, lust wat ik kook, is in voor alle samen bedachte activiteiten, kortom een klasse vrouw! In ben diep onder de indruk! Is dit echt door M&R geregeld of is dit toeval? Twee jonge senioren verliefd? Dat geloof je toch niet!...of.."
Frans

Een prettig kennismakingsgesprek

"Ik heb met Niki de Man een zeer prettig intakegesprek gevoerd waarin ik mijn wensen en bijzonderheden heb kunnen toelichten. Zij heeft ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden."
Gerard

Mijn ervaring was goed

"Het was prettig gesprek en had er een goed gevoel bij . Ik ben goed ingelicht over de weg die bewandeld moet worden ,om een duurzamen relatie te krijgen. En hoop dat leuk met de steun Niki Mvg Harrie"
Harrie

Ik ben goed geholpen

"Ik had alles goed voorbereid. En Niki heeft goed geholpen Ik vond het een fijn gesprek."
Piet

wennen

"het was wel even wennen om dit te doen."
dennis

Een warme, persoonlijke en prettig gesprek.

"Het is toch spannend zo'n gesprek omdat het heel persoonlijk is. Maar door de manier en aanpak van Niki heb ik me heel prettig in het gesprek gevoeld. Ze is iemand die oprecht geïnteresseerd is in andere mensen en je een goed en veilig gevoel geeft. Daarnaast weet ze goed de vinger op de zere plek te leggen. En ze legt op prettige manier uit hoe het hele traject verloopt."
Maureen

Via de persoonlijke aanpak van Mens en Relatie heb ik een fijne partner gevonden

"Ik ben zeer tevreden over Mens en Relatie en mijn consulent Natascha Schuring. Het contact ging makkelijk, was persoonlijk, vriendelijk, betrokken en kundig. Bij het 4e partnervoorstel was het raak voor mij. Leuk om te merken dat de consulent dan bijna net zo blij is als ik..."
S

Natascha Schuring begeleid je op een prettige manier op je liefdespad.

"Als je , zoals ik, alleen komt te staan en je wilt je voorzichtig weer oriënteren op het leven met een eventuele partner dan kun je natuurlijk allerlei datingsites bezoeken. Ik zag dat eigenlijk niet zo zitten. Ik heb me dus eerst georiënteerd en daarbij kwam ik via, via terecht bij Mens en Relatie. Natascha Schuring is mijn contactpersoon en zij legde op haar vriendelijke, rustige manier mij uit wat Mens en Relatie voor mij kon betekenen waarna ik besloot om mij aan te melden. Na het "diepte" interview maakte ze een profielschets waar ik mij goed in herkende. Inmiddels heb ik al de nodige coaching ontvangen en ben ik zover dat ik met mijn eerste date ga afspreken. Natascha informeert regelmatig hoe het met je gaat en staat direct klaar indien je haar nodig hebt. Ik voel me door haar gesteund en goed begrepen. Met haar als coach gaat het vast lukken een fijne partner te vinden."
A

Zeer professioneel en Nancy luistert goed naar client

"Nancy heeft tijdens ons gesprek een zeer professionele indruk op mij gemaakt; zij geeft de juiste antwoorden op mijn vragen, is goed bereikbaar als je haar iets wilt vragen. Complimenten voor haar inzet om voor mij de juiste partner te willen vinden."
Jos

Heel mooi en ontspanne gesprek.

"Het persoonlijke gesprek vind ik heel belangrijk. Ik kon open en eerlijk mijn ervaringen en wensen vertellen."
Theo

Je leert jezelf kennen als nooit tevoren.

"Mens en Relatie vindt passende matches voor je naar aanleiding van een zeer persoonlijke gesprek bij jou thuis. Dit geeft de consulent de kans jou echt te leren kennen en te zien hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Dit zorgt ervoor dat de matches die voor jou gevonden worden écht in jouw leven passen. De e-learning sluit aan de hand van testen perfect aan op jouw persoonlijkheid en bied jou de kans om de beste versie van jezelf te laten zien aan jouw volgende partnervoorstel."
Kirsten

Goede persoonlijke begeleiding van consulente!

"Sinds augustus 2021 sta ik ingeschreven bij M&R, waarop ik in september al aan een eerste kandidaat werd gekoppeld. Deze ontmoeting verliep niet bepaald prettig, en eindigde voor mij heel teleurstellend, waarop mijn consulente ( Judy / Amstelveen) mij heel erg empathisch begeleidde en telefonisch een vinger aan de pols hield bij mij, echt zo super lief en betrokken! Nu, korte tijd terug, een tweede kandidaat ontmoet. Het klikte vrijwel meteen tussen hem en mij. Inmiddels hebben we elkaar nu een paar keer ontmoet en zijn serieus voornemens samen verder te gaan! Consulente Judy is blij voor mij en leeft echt mee. Haar empathische houding voelt heel warm en betrokken, mijn complimenten en dank aan deze vakvrouw!"
S

Een volledig nieuw perspectief

"Ik heb er (te) lang tegen aangehikt. Me aanmelden bij een relatiebureau vond ik een hele stap. Maar die koudwatervrees was achteraf ongegrond. Na een helder intakegesprek is consulente Gerrytsje voor mij aan de slag gegaan en is mijn wens uiteindelijk gerealiseerd. Een fijne relatie met een hele lieve partner. The future looks bright. Gerrit"
Gerrit de Vries

Deze organisatie geeft een vertrouwd en betrouwbare indruk.

"Ik heb een fijne intake met Gerrytsje Annema gehad. Haar ervaring en kundigheid zorgde ervoor dat ik het aandurfde om met Mens en Relatie in zee te gaan. Na online datingsites waarin ik maar niet slaagde om een fijne relatie te vinden. Ook de webinar van deze organisatie is nog eens leerzaam."
Anja

Ik had met Natascha een goed en prettig kennismakingsgesprek.

"Natascha maakt ruimte en tijd om mij goed te leren kennen, mijn aard, mijn leefstijl en wensen. Hiervoor is illustratief de tijdsduur van ons gesprek: 3 uur. Niettemin weet zij ook irrelevante uitweidingen elegant kort te sluiten. En zij stelt geen vragen als het niet nodig is, maar helpt wel bij aarzelingen. Ik had na afloop het voldane gevoel dat ik op een reële manier uit de verf was gekomen ."
Ton

Vertrouwen, betrokken, integer en transparant.

"Na de informatieaanvraag was er snel contact en een geplande afspraak met mijn consulente. De intake was prettig, open en in een fijne sfeer. Dat gaf voor mij de doorslag om met M&R verder te gaan, De totstandkoming van mijn profiel, na een gedegen interview, verliep plezierig en leverde een duidelijk beeld van mij op. Er was een fijne en goede klik met mijn consulente. De presentatie van mijn eerste partnervoorstel verliep zeer plezierig en betrokken. Er was voldoende ruimte om mijn vragen te stellen, Na de eerste contacten met de voorgestelde partners, bleef mijn consulente betrokken. Ik wil nog wat evaluatieve opmerkingen meegeven, die echter geen afbreuk doen aan mijn positieve ervaringen met M&R. * Het boek, “Ja ik wil” had ik graag eerder ontvangen. * De informatieve filmpje waren in volgorde niet altijd logisch en klopte ook niet met mijn proces. * De thema’s van de filmpjes zijn prima, echter de stem van Liselotte Visser leidt erg af. Misschien de filmpjes in laten spreken door een professional. Ik heb M&R van harte aanbevolen aan mijn vriendin! Inmiddels is daar ook al een partner voorstel gedaan."
Anne-Marie

Erg leuk

"Ik had een leuk intake gesprek met de consulente. Het eerste partnervoorstel was een erg leuk profiel dat goed bij mij past. Bij de eerste date klikte het leuk en we zijn nu toch al een paar afspraakjes verder."
Hans

Vriendelijk en duidelijk intakegesprek

"Bij het intakegesprek heb ik een goed beeld gekregen van de werkwijze van Mens en Relatie. Een vriendelijke benadering en een doelgericht interview heeft er toe geleid dat de consultant een goed beeld heeft van wie ik ben en wat ik graag zou willen. Dit als basis voor het zoeken naar mogelijk toekomstige matches."
M

hele ervaring met goed resultaat

"Vanaf het allereerste contact met Janneke Biemond heb ik een goed gevoel gehad over Mens en Relatie. Ik was erg huiverig om met een voor mijn gevoel datingbureau in zee te gaan, maar Janneke wist mij er van te overtuigen dat het bij mens en relatie heel anders werkt om een partner te krijgen. En ik heb dat ook heel gauw gemerkt. Heb kennis gemaakt met een nieuwe partner, wat tot nu toe erg goed lijkt en weet zeker dat Mens en Relatie een onderdeel was van het tot stand komen van deze relatie. Anders was dat niet gebeurd met deze persoon."
J. H. Meems

Heb het als zeer prettig ervaren.

"Ik heb veel aan Janneke Bremond gehad. Vond het contract met haar erg fijn."
Marcel Smid

Je wordt prettig behandeld en ze doen hun best om een goeie match voor je te vinden

"Heb een partner voorstel gehad en dat klikte met een na ons eerste telefoontje"
E.T. Senneker

heel positief

"Het was een positief gesprek. Dezelfde dag ontving ik de profielschets al, waar ik me helemaal in kon vinden."
Karin

Ik ben nieuw hier

"Ik heb deze mens relatiebureau gekozen om de ware te vinden, ik heb er vertrouwen erin dat het ook helemaal gaat lukken met jullie hulp"
Cindy

Ze stelt mij op me gemak ,

"Fijn en gemakkelijk praten ,kan goed uitleggen en belangrijk ,ze neemt de tijd!!"
Mart

Erkenning voor mijn grote emotionele stap naar een toekomst met een partner, was de basis.

"Gerrytsje had ons eerste telefooncontact goed onthouden en wist nog hoe groot de stap was en is voor mij. Ze nam de tijd en keek voorbij die eerste indruk. Erkenning van en met geruststellende woorden, zonder dat zij mijn zinnen bagatelliseerde, waren we uren verder. Ze heeft de uitstraling je te leren kennen. Mijn vertrouwen was gegroeid en met een geweldig omschreven profieltekst durfde ik het aan. Omdat we beide vinden dat ik bij die 75% hoor waarbij het lukt geluk te vinden!"
R.

Prima

"Ik vond het aan het begin van het gesprek wel spannend, wist niet precies wat er gevraagd zou worden. Niki kon me daarin wel op mijn gemak stellen. Hierdoor verliep het gesprek vloeiend en wist ik wat ik kon verwachten. Het gesprek zelf ging diep in op wie ik als persoon ben en hoe ik zo geworden ben. Al met al een profielschets gekregen die volgens mij en anderen goed weergeeft wie ik echt ben."
Jochem

Goed ervaring

"Het eerste contact met mevrouw de Man was uiterst correct, zorgvuldig en vakkundig onderbouwd. Het eerste gesprek kwam zorgvuldig tot stand en was erg prettig en gaf een uitstekend gevoel van vakkundigheid"
Johannus

Het was een fijn intake gesprek

"Het was een uitvoerig gesprek waarin veel aan bod kwam en de consulente vulde mij goed aan als ik het even niet wist. Het enigste minpuntje was dat er bij de richtlijnen ten behoeve van de bemiddeling een beetje wordt opgedrongen wat je moet kiezen om de slagingskans te verhogen."
Kirsten

In een woord: Geweldig

"Niki, heeft een zeer goed inlevingsvermogen en voelde feilloos aan wat voor partner ik zoek. Heeft ook een goede profielschets gemaakt van mij. Ik hoop dat de organisatie slaagt om en goede match te vinden. Ook vind ik de dagelijkse mail van Liselotte Visser erg fijn. Hierin zijn tips opgenomen die ik ook zeker zal gaan gebruiken. Dit mede omdat ik mijn hele leven nog nooit aan een dating heb meegedaan en het voor mij een complete nieuwe wereld is."
Rene Beks

Fijn eerste gesprek met Nicolette, ik heb me meteen aangemeld

"Nicolette kwam bij mij thuis, waar we de mogelijkheden en mijn slagingskansen besproken hebben. Verder hebben we besproken wat ik zoek in een nieuwe relatie en wat ik natuurlijk te bieden heb. Nicolette begreep goed wat ik zoek en we zijn het avontuur aangegaan."
Robert

Super gelukkig

"Mijn ervaring met jou uitstekend Ik had het niet beter kunnen treffen Super bedankt Gr Ria van der Loop"
Ria

Zakelijk correct advies, goede en snelle inleving!

"Het eerste gesprek verliep heel ontspannen en toch zakelijk. Stelde de goede vragen en trok wat mij betreft de goede conclusies. Mijn profielschets was op dezelfde dag al klaar èn daar hoefde ik niets aan te veranderen of toe te voegen. Dat ik 30 dagen lang voorbereid wordt op “de eerste ontmoeting”, schept vertrouwen. Vooral omdat de andere partner ook deze 30 dagen moet doorlopen."
Anna

Uitstekend

"De werkwijze heb ik ervaren als professioneel, met veel mensenkennis!"
Véronique Smeets

Een heel vertrouwelijk en luisterend oor.

"Gerrytsje is een heel leuk en rustig persoon. Ze neemt alle tijd voor een gesprek en heeft een luisterend oor. Verder neemt ze stap voor stap door wat je plannen zijn."
TS

Mijn persoonlijke consulente Niki is geweldig.

"Mijn ervaring met het bedrijf an sich is vrij klein, daar kan en wil ik nog niets over schrijven. Wel over hoe belangrijk het is dat een consulente tijdens de intake ook echt hoort en ziet wie haar nieuwe cliënt is, en deze cliënt kan lezen tussen zijn of haar verhaal. Wat de cliënt vertelt is niet altijd de werkelijkheid, soms zelfs het omgekeerde. Wat ik in Niki heel bijzonder vindt is dat zij de mensenkennis heeft om juiste vragen te stellen en concreet een correct profiel te creëren. Mijn eerste match was een man die Niki zelf heeft ontmoet en zijn profiel heeft gemaakt. De match was een gok, echter Niki was daar duidelijk over in haar voorstel naar mij. Helaas was er van mijn kant geen partner relatie gevoel maar tenminste klopte alle profiel informatie. De tweede match kwam via een andere consulente, helaas klopte van dat profiel lang niet alles. Onzorgvuldig, en soms ook pijnlijk onjuist. Hoe dan ook, ik waardeer Niki en ik heb haar al aanbevolen bij 2 bekenden die nog single zijn. En ik heb vertrouwen op een leuke match in de toekomst."
M. van Bergen

Intake gesprek was erg fijn

"Ik vond het een erg fijn intake gesprek en ben wel nu in afwachting op het vervolg, dus weet nu nog even niet wat er gaat komen. Maar gesprek met Niki was erg fijn. Nam de tijd al was ik verzeild in een file en te laat thuis, dus moest ze even op me wachten. Later nam ze gewoon de tijd voor de kennis making Ik ben benieuwd naar het vervolg.."
Maxi

Prettig en professioneel intakegesprek gehad.

"Prettig en professioneel intakegesprek gehad. Consulente werkte professioneel."
Ditsy

Prettig en open gesprek met focus op de toekomst

"Zeer prettig. Nikki is zeer gemoedelijk en praat makkelijk mee. Ze probeert samen met jou een passen profiel te bedenken en is daarin direct, open en eerlijk."
Robin

Zeer ontspannen en prettig gesprek.

"De sfeer was heel ontspannen. Tijdens het gesprek hebben we samen besproken wat ik graag wil. Dit is keurig verwoord in mijn profielschets."
Meindert

M.i. een ervaren matchmaker (omgeving Rotterdam)

"Mij eventueel bij jullie in te schrijven was (ge)heel vrijblijvend, c.q. er werd geen druk uitgeoefend (hetgeen ik waardeer)!"
Arie

Prima

"belangrijk is vertrouwen...dat heb ik helemaal in Esther"
Dana

goed

"Ik heb me 23 jaar geleden ook in laten schrijven bij mens en relatie en daar is een relatie uit voortgekomen. Is helaas na 20 jaar beeindigd. Het is geen zekerheid maar heb er wel vertrouwen in dat het nu ook wel weer eens goed zou kunnen komen. Bij voorbaat dank aan Joke en het hele team om te proberen mij een toekomst met een leuke dame te bezorgen."
Jan

Mens en Relatie heeft mij een betrouwbare en zorgvuldige begeleiding geboden.

"Geppy heeft de gave om tussen de regels van een profielschets te ontdekken hoe iemand in elkaar zit, dat is bijzonder en mooi. Mede hierdoor heb ik mijn partner gevonden, een maatje die bij mij past en waar ik erg blij mee ben."
Anoniem

Relatiebemiddeling met toewijding en hart voor de mens

"Menselijke manier van relatiebemiddeling, met wetenschappelijke ondersteuning en leerzame Webinars om extra skills te erwerven."
Wil

M&R is een goede zorgvuldige relatiebureau.

"M&R gaan zorgvuldig met je gegevens om, zoeken echt een goede match. De kans om belazerd en/of teleurgesteld zijn is nihil omdat zij zorgvuldig een passende match in hun bestand voor jou uitzoeken en zij hebben hier ruimvoldoende ervaring in met goede consulenten. Janneke heeft mij goed geholpen met het zoeken van een goede, lieve en mooie partner waar ik het heel goed mee kan vinden, je mag wel zeggen; maatjes. Dank je wel, Janneke hier gingen wij voor.!!!"
Henk

Ben nog niet zo lang ingeschreven maar tot nu toe zijn mijn ervaringen heel positief.

"Heel prettig kennismakingsgesprek gehad, mijn consulent is Natascha, en zij begreep heel goed waarom ik Mens en Relatie heb benaderd. Zij heeft een heel goed profiel geschreven, en kon zich goed inleven in mijn situatie."
Ineke

Zoveel geleerd

"Ik had me aangemeld voor een gratis webinar. Daarna heb ik meegedaan aan coaching. Heel veel van geleerd. Nu snap ik waarom ik steeds met de verkeerde mannen een date had."
Annicke

Super goed!

"Geppy Visser is een aardige vrouw met veel mensenkennis en vakbekwaamheid. Bij de inschrijving nam zij goed de tijd om alles goed door te spreken en ze nam mijn wensen heel serieus. De tijd dat ik ingeschreven stond, nam ze regelmatig contact op, hoe het ging en dat heb ik als prettig ervaren. Geppy is echt verbonden met haar cliënten, wat veel vertrouwen geeft. Na anderhalf jaar kwam het verlossende telefoontje. Ik had de moed al enigzins opgegeven, maar Geppy had (eindelijk) een match voor me gevonden. Ook toen hadden wij nog regelmatig contact. Zowel met mijn vriendin, als met mij. Zonder tussenkomst van Geppy en M&R, was ik nu nog steeds vrijgezel."
Tjalling

Super!!

"Mijn ervaring met Geppy Visser de Jong was heel goed ik heb haar leren kennen als een zeer talentvolle vrouw met een grote mensenkennis. .Ik had al diverse datingbureaus geprobeerd maar zonder succes. Ik ben via Geppy in zee gegaan met Mens en Relatie. Zij had na het eerste gesprek een zeer goed profiel van mijn persoon gemaakt en vrij snel daarna werd ik voor gesteld aan een date, wat direct een goede klik was. Ik ben zelf coach van mijn vak en weet dat het niet altijd even makkelijk is om mensen te doorgronden. Derhalve nogmaals "petje af" voor Geppy, een zeer goede consulente, dit ook namens mijn nieuwe date."
Tjerk/Jelly

Heel erg goed en betrokken

"Mijn ervaring met mens en relatie is heel erg goed. Alle contacten die ik met de consulente Geppy en het verdere team heb gehad zijn positief. Ik had mij voor anderhalf jaar bij mens en relatie ingeschreven. Bij de derde date was het raak. Binnen 5 maanden. Dat had ik nooit verwacht. Precies de man die bij mij past. En veel beter dan ik ooit had verwacht. Als hij bij mij thuis staat te koken kan ik met plezier naar hem kijken. Dan denk ik nooit geweten dat er zulke leuke mannen bestaan. Kijk natuurlijk door een roze bril naar hem en dat besef heel goed. Maar eerlijk is eerlijk als mens en relatie er niet was geweest was ik nooit voor deze man gevallen en nu viel ik als een blok voor hem."
Anoniem

De intentie voor de juiste match is aanwezig

"Sinds oktober 2020 zijn er enkele ontmoetingen geweest. Het heeft nog niet geleid tot de juiste partner. Vanuit het profiel zijn bepaalde overeenkomsten te lezen, maar bij de ontmoeting ontbreekt een juist gevoel. Ik vertrouw erop, dat in het traject de échte match met het juiste gevoel gaat komen!"
Jacqueline

Van hoopvol naar sceptisch naar intens gelukkig:-)

"En dan komt het moment dat je klaar bent voor een nieuwe liefde maar hoe vind je die? Via via hoorde ik van Mens en Relatie en ik was benieuwd naar wat ze voor mij konden betekenen. Tijdens de kennismaking met Titia was er gelijk een klik en na een korte bedenktijd heb ik besloten om dit avontuur met M&R én dus met Titia aan te gaan. Waarom? Het is fijn dat iemand het 'voorwerk' (schrijven van je profiel etc.) voor je doet en ik had het volste vertrouwen dat Titia begreep waar ik naar op zoek was. Toch was er een flinke drempel. Naast de kosten (je betaald veel geld voor een avontuur waar je de afloop niet van kent) is het maar afwachten welke mannen er ingeschreven staan. Zit die leuke, knappe, lieve, krachtige geestige man in de kaartenbak van M&R? Ja, hij zat er bij en inmiddels zijn we al een jaar erg gelukkig met elkaar. Matchmaker Titia van Ruiten, dank je wel voor je inzicht en inzet!!!!!"
Hanneke

Ze geven praktische tips.

"M en R geeft praktische tips voor relaties die je ook in het leven daarbuiten kunt gebruiken. Ze zijn integer en in deze tijd fijn als je weet dat iemand serieus op zoek is."
Henriet

Positieve ervaringen

"Met consulente Geppy had ik een erg leuk eerste gesprek. Ik vond het erg prettig dat hier ruim de tijd voor wordt genomen. Inmiddels ben ik een half jaar ingeschreven en heb ik al een aantal matches gehad. De ware zat daar echter nog niet bij, maar qua levensinstelling en andere zaken zat Mens & Relatie elke keer wel goed! Binnenkort ontmoet ik de vijfde; hopelijk is dat hem. Wie weet!"
T

Als je je eigen talent om de juiste partner te kiezen niet kent...

"Alle begin is moeilijk, en nog meer gezegdes bevatten waarheden. De eerste "match" bleek geen match, de tweede leek er meer op, en zo vorderde per voorstel de kans dat... Bijna was het raak, toch een deceptie. Het is nu een lastige tijd, dus oordeel niet te snel, met een beetje geluk, lukt het uiteindelijk wel. Het hele leven gaat om hoop op geluk, Wanhoop niet, want dan maak je kansen stuk!"
Wim Markwat

Goed gevoel gekregen , top .

"Er was direct een klik met Natascha , open eerlijk en professioneel. In haar benadering was ze lekker zichzelf, en dat schept een goede sfeer."
Wim Roodenburg

Hier had ik voor het eerst een heel goed gevoel. Serieus en gedegen!

"Na een aantal niet zulke positieve ervaringen op diverse datingsites op advies van mijn schoonzus, contact gezocht met Mens en Relatie. Het is niet goedkoop, maar kwaliteit kost geld. Het intakegesprek kwam op mij als heel positief over. Hele serieuze benadering en goede ondersteuning! En de tweede date was een voltreffer! Vanaf het allereerste contact was er die klik! En inmiddels wonen we samen en het gaat onwaarschijnlijk goed! Het kan dus echt! Heel gelukkig met Yvonne! En hopelijk krijgen we nog veel mooie jaren samen. Hans Huizing"
Hans

goed

"Goed intake gesprek en goede match gevonden de eerste de beste date was raak"
Harrie

Mijn ervaring is tot nu toe goed . Het hele team toont betrokkenheid

"Het is hartstikke leuk en leerzaam om de webinars te volgen. Vooral het laatste webinar met Imke vond ik erg leuk. Ze vroeg o.a . hoe onze relax dag(vaak de zondag ja dat is bij mij ook zo) eruit ziet met partner. Beginnen met ontbijt en de dag doornemen. Ja heerlijk lijkt mij dat ook. Ook heb ik meegedaan aan de relatietest. Deze test onderstreepte wat intuïtief al had gedaan bij de eerste date. waarom ik me niet fijn en veilig voelde. Ik zal met plezier het volgende webinar volgen."
Wietske

Begeleiding met aandacht voor de ontwikkeling die je doormaakt tijdens het daten

"Het startpunt met het intake gesprek is echt belangrijk en geeft juist ook door de kwaliteiten van de consulente een pima gevoel. Maar ook belangrijk dat de ervaringen die je opdoet door de dates die je meemaakt, leidt tot meedenken van je consulente en waar nodig tot het aanpassen van profielen. En soms even het weer stimulerende zetje waar nodig!"
Guus

Ik voel me begrepen.

"Prima intake gesprek met Heidi Sutorius, waarna een aantal partner voorstellen. We bleven in gesprek en langzamerhand kwamen we steeds dichterbij en toen was het raak. Wat leuk!"
Joost

Nog maar kort in geschreven en toen al een match

"Begin juli 2020 mij in geschreven bij mens en relaties bij consulente Geppy Visser. Zowel de intake als tijdens het daten regelmatig contact gehad. Dit heb ik als heel prettig en zeer betrokken ervaren. ze nam mijn wensen serieus . Toen ik eenmaal was ingeschreven duurde het niet lang of ik had in augustus een match en na een aantal maanden gedate te hebben spraken we elk weekend af en hebben we sinds december een relatie ."
Mariska

Ik ben zeer te speken over Judy omdat zij heel klantgericht is en een bijzonder vriendelijke vrouw

"Goedemorgen, Ik heb alweer geruime tijd contact met Judy. Vanaf het kennismakingsgesprek tot en met onze laatste mailwisseling over haar laatste, succesvolle tip, is dat altijd heel prettig verlopen. Het is altijd fijn om contact met haar te hebben omdat ze prettig is in de omgang. Judy luistert goed en begrijpt goed naar wat voor vrouw ik op zoek ben (was, inmiddels). Zij denkt goed met me mee. Zij is altijd heel duidelijk en eerlijk over kandidaten, en geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Ze wekt daardoor veel vertrouwen. Ik wens iedereen een contactpersoon als Judy toe! Vriendelijke groet, Pieter Evelein"
Pieter

kan niet beter!

"Geppy is erg enthousiast, kundig en neemt ruim de tijd voor je. Kortom de ideale matchmaker."
maarten

Heel blij

"Ik ben heel blij dat ik mij heb ingeschreven. Het was een heel fijn, uitgebreid en persoonlijk intakegesprek. Ik heb veel inzichten gekregen door de e-coaching. Interessant om dit te volgen. En het lijkt erop dat ik mijn partner heb gevonden!!!"
G.

Gewellig

"Het is een ieder aan teraden het leven is meer gezelligheid en overleggen over lief leed"
Wiepke

Gevonden wat ik zocht

"Mens en Relatie heeft zich echt ingezet om voor mij een geschikte partner te vinden. Het kostte enige tijd, maar nummer zeven was/is voor mij de ware. De consulent Rianne doet het netjes; na een uitgebreide intake werd telkens na een date netjes geëvalueerd. Er zijn blijkbaar meer dames in de database aanwezig, dus het ging voor mij ook lekker snel."
Ad

Heel positief

"Ik heb Hester leren kennen als een heel prettig persoon. Iemand die goed kan luisteren en ook kritische vragen stelt om een zo goed mogelijke indruk te krijgen om zodoende een zo goed mogelijke match te kunnen realiseren. Daarnaast geeft ze ook tips en advies gedurende het hele traject en wordt je zodoende ook heel goed door haar begeleid. Mijn ervaring is dan ook, doordat ze goed luistert, dat de persoon die ze voorstelt goed overeenkomt met de het profiel van de partner zoals dat tijdens het intake gesprek wordt opgesteld."
Sjaak

Respectvol en goede communicatie

"Na een goed gesprek met Titia van Ruiten is er een helder profielschets van mij geplaatst. Het eerste voorstel van een contact met een meneer werd eerst met mij gecommuniceerd omdat hij buiten mijn profielschets viel qua leeftijd. Na telefonisch contact met Titia ben ik toch ingegaan voor een kennismaking. Het was een gezellige meneer en het klikte goed. Wij hebben nu een fijn contact met elkaar. Wel heb ik nog wat keren na de filmpjes van Liselotte Visser gekeken omdat ik mij goed moest realiseren dat niet alles perfect kan /hoeft te zijn Dit heeft mij wel geholpen terwijl ik voor het contact erg onzeker werd van de filmpjes."
Gerda

Goede organisatie, die echt voor jouw probeert zijn best te doen!

"Ik gebruik de services van mens en relatie nu een aantal maanden en ben tot nu toe erg tevreden over hun aanpak. Ze komen met matches die kloppen en ze luisteren ook goed naar mijn feedback. Bij het pakket dat ik heb ingekocht zit ook een stukje begeleiding in de vorm van online cursussen en andere handreikingen. Tevens zit er een coach bij die mij persoonlijke begeleiding geeft. (Wat ze goed doet!) Al met al ben ik erg tevreden over deze organisatie en in het bijzonder mijn coach. Het is niet goedkoop, maar daarvoor leveren ze ook!"
Vincent van Huizen

Een prettige, spontane en betrokken begeleiding.

"Hester van Mens & Relatie heeft mij heel prettig en op een persoonlijke wijze begeleid. Zij was altijd bereid om mij te woord te staan en gaf mij heel nuttige adviezen. Ze begreep mijn wensen en heeft haar best gedaan om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Complimenten!"
Arie

Een correcte en betrouwbare organisatie

"Heb bewust voor mens en relatie gekozen omdat ik via recensies had gelezen dat ze uiterst betrouwbaar omgaan met de bemiddeling. Heb een heel prettig gesprek gehad met de consulente. En gaf me vertrouwen om er voor te gaan."
Annemiek

Voldoende mbt. bemiddeling

"Ik heb mijn review aangepast omdat ik nog steeds bemiddeling krijg, terwijl mijn periode al verstreken is. Dat is bewonderenswaardig en had ik niet verwacht. Zo zal het niet overal gaan. Tussen contactverzoeken zit wel veel tijd in mijn geval."
Rudi

Uitstekend

"Door goede bemiddeling vond ik al bij de tweede date de vrouw waar ik mee verder wil. We zien zoveel overeenkomsten en het is echt gezellig. Eigenlijk alsof we elkaar al lang kennen. Nu drie maanden samen."
Ferdie

echt liefde

"hallo alles goed ik brn katya i k ben single geen kinderen rustus meisje altijt pozatif ik hbe turkish nacionaltijt ik be allen al lang ik zoek een echt serius man voor erlijk relatie . kan ok trouwen als we echt houden en mooi toe komst makan als heb hier een serius man di interesirt an mijn kan koman op mijn whatsap voor kenis makan 00359892347766"
katya

Een prettige en persoonlijke benadering door Gerrytsje Annema.

"Het was een spannende stap om contact op te nemen met Mens en relatie. Wist niet precies wat te verwachten van het eerste gesprek. Na mijn scheiding 8 jaargeleden besloot ik dat alleen verder gaan geen optie was. Maar hoe dan......? Mezelf blootgeven aan een relatie bemiddelaar was toch wel een ding. Wat is dat meegevallen! Gerrytsje is een bijzondere luisteraar en zij gaf me alle ruimte om m'n verhaal te vertellen. Een profielschets werd gemaakt en toen was het afwachten. Ook dat was spannend. Al snel kreeg ik een telefoontje dat er een match gevonden was en dat ik voor de profielschets de mail in de gaten moest houden. Het eerste telefonische contact verliep echter niet volgens de regeltjes want het duurde bijna 2 uren en een afspraak werd snel gemaakt. Het bleek niet alleen een match maar ook een geweldige klik!!!!! Nu zijn we een half jaar verder en nog steeds niet verlegen om gespreksstof. Met de kinderen en en kleinkinderen van beide kanten is er een fijn contact wat ook erg belangrijk is. We genieten hier allebei van en wat de toekomst brengt? We hopen op nog heel veel mooie momenten met elkaar en met de kinderen. Bedankt Mens en Relatie maar vooral jij Gerrytsje dat je ons samen hebt gebracht!!!!! Een vriendelijk en dankbare groet van, D.V. en A.J"
Anneke

Mijn ervaring is zeer positief.

"Het thuis gesprek verliep goed. Heel ongedwongen. Na een aantal dates toch de ware gevonden. We kennen elkaar nu ongeveer een half jaar en het klikt zeer goed. We zijn samen op vakantie geweest. We blijven wel latten, gezien de afstand. We hopen dat we zo samen nog een mooie toekomst tegemoet kunnen zien."
Hermien

geweldig

"Heb een goed informatief gesprek gehad. Sta nog kort ingeschreven en heb al een date gehad. Helaas geen match. Maar vind wel dat er volop beweging is. Direct en kort daarna weer een date voorgesteld. Ik ben zeer tevreden"
anne

Heb een hele goede en prettige ervaring

"Na drie mislukte dates heb ik mijn droomvrouw gevonden en ben er heel blij mee en wil mens en relatie bedanken voor alle moeite die zij hebben gedaan om een geschikte date te vinden. Met vriendelijke groet verblijf ik , Henk Groters ."
Henk Groters

zeer goede match

"Na enkele mislukte ontmoetingen , nu de juiste partner gevonden. opdracht was : basis gelijkwaardigheid en dat is geweldig gelukt."
Coen

met de 1e date die ik kreeg was heel slecht daarna ging het steeds beter

"Bij de eerste match was tegenovergestelde wat ik zelf ben bij de volgende was de kant van de match zelf zij had geen interesse meer, de 3 de date was een heel stuk beter tot dat ze ging twijfelen nu de 4 de dat was perfect alles klopte. mijn contact persoon Herma dat is een topper die geef ik een 9. soms duurde het wat lang voordat ik iets hoorde."
Alex

Leuke vrouw ontmoet

"Moet zeggen dat ik het niet had verwacht dat het zou werken. Al met al een zeer goede ervaring."
Peter

mijn beoordeling geef ik een 9

"mijn ervaring zal ik op een later tijdstip toelichten ik neem dan contact op. Op dit moment is dat nog niet aan de orde Mijn contract loopt tot 18 september 2020"
Hanny Westerhof-van der Steen

Goed

"Dit is het grootste bureau en vindt het een prima bureau in alles."
Roderick

Vriendelijke consulent, gezellige intake

"In overleg profiel te maken. 30 jaar geleden geslaagd. Nu weer. Wanneer ik met mensen praat over inschrijving bij een bureau voor relatiebemiddeling merk ik dat deze stap voor veel mensen groot is. Voor ieder die een partner zoekt het advies: zet de stap."
Maria

Positief

"Twee dates waren niets .. De derde is de klik heel goed en ik zie wel waar het schip strand.. de derde afspraak staat gepland.."
Alex

Zie onder,

"Ervaring is goed, al zou ik wel graag meer eigen invloed willen in de selectie naar de juiste partner. Ik weet nog niet in welke vorm."
John

Heel positief

"Zeer gedegen en een betrokken consulente die zelf na enkele weken ook initiatief neemt om informatie over het verloop van de kennismaking/relatie tussen mij en degene aan wie ik gematcht ben."
Irene

7

"De aangeboden contacten waren naar mijn mening niet echt bij mij passend en een stuk ouder ( minder mobiel) De profielen leken heel erg op elkaar, (actief, geïnteresseerd in van alles enz. ) bij de kennismaking viel het nogal tegen. Het bedrag van het inschrijfgeld was veel te hoog naar wat er mij geboden werd dus ik ben wel teleurgesteld in deze hele gang van zaken. "
arja

9

"Door een goede bemiddeling heb ik bij de tweede date de man waar ik mee verder wil gevonden.Wij verwonderen ons erover hoe passend déze match was en zijn allebei zeer tevreden over Mens en Relatie. En al helemaal door de bemiddeling en betrokkenheid van de consulente"
anoniem

8

"mijn ervaring is geweldig. meteen de eerste date superverliefd. Nooit gedacht toch gebeurt het is heerlijk omweer op wolken te lopen. vriendelijke groet "
anoniem

8

"Alles loopt tot Naar wens"
Ben

9

"Plezierig, ongedwongen intakegesprek door deskundige consulent heeft geresulteerd in een inmiddels bijna 6 maanden durende relatie met een hele lieve, aantrekkelijke, intelligente en sociaal in het leven staande partner."
anoniem

8

"Ik heb goede ervaring zowel bellen als contact tevreden "
anoniem

8

"Na een fijn gesprek met de consulente twee partnervoorstellen gehad wat heel prettig is verlopen heb ik nu bij de derde ontmoeting een fijne vrouw ontmoet die prima bij mij past, ik vond het een mooie manier dank zij mens en relatie om weer in contact te komen met een maatje "
anoniem

9

"Dankzij een enthousiaste consulente Geppy had ik al twee weken na mijn inschrijving een match. Deze eerste match is zeer goed uitgepakt, ik ben heel blij met mijn lieve, bijzondere vriend. Het inschrijfgeld is voor veel mensen een struikelblok. Als je geluk hebt en ze vinden een leuke partner voor je, dan heb je dat geld er wel voor over. Als je minder geluk hebt in de voorstellen dan is het toch snel te duur. Het bureau is toch afhankelijk van de inschrijvingen, maar ze moeten het niet mooier voorspiegelen dan het in werkelijkheid is. "
Marietje

9

"Na een prettig intake gesprek met Geppy en daarna verschillende voorstellen. Dankzij de vasthoudendheid van Geppy, op het einde van het contract de vrouw ontmoet waar ik naar zocht."
Cees

7

"Mijn ervaring met Mens en Relatie is over het algemeen positief. De uitgebreide intake met veel persoonlijke aandacht vond ik prettig en verrijkend voor mezelf. Je krijgt steeds meer inzicht in wat je zoekt, en wat bij je past. Als je vragen hebt is het contact met het hoofdkantoor laagdrempelig. De tijd die tussen de voorstellen zit vond ik wel relatief lang. Maar dat ligt natuurlijk ook aan de mensen die op dat moment zijn ingeschreven en waaruit gekozen kan worden. De bemiddeling verloopt persoonlijk en integer. Ondanks dat ik mijn maatje op een andere manier gevonden heb, is het een goede ervaring om een periode lid te zijn van M&R. Het heeft mij weer meer over mezelf geleerd. Ik vond het mooi dat de mensen van M&R een poosje meeliepen met mijn zoektocht! "
Marijke

9

"Contact met consulente Geppy de vries/de Jong verliep uitstekend. Terugkoppeling, aanvullingen profiel, terugkoppeling contacten( dates) , voorstel nieuwe enz. verliepen vertrouwd en aandachtsvol. Met het kantoor verliep die de eerste keer erg stroef."
Jan Willem

8

"Niets te klagen "
anoniem

8

"Na enkele dates kwam voor mij de juiste persoon waarmee ik verder wil."
anoniem

8

""
anoniem

8

""
anoniem

10

"Wij vinden Geppy een TOPPER !!! Ze stelt je gauw op je gemak, en je voelt je echt thuis bij haar. En is heel betrokken bij het tot standkomen van...en daarna. Wij vinden dat Geppy daarom in het Zonnetje mag worden gezet"
anoniem

6

"Ingeschreven in Juni, na 2 voorstellen in Aug. Is de consulente in Sep. op vakantie gegaan tot op heden Febr. nog niets van gehoord! Zegt genoeg over betrokkenheid.."
anoniem

10

"Prettige open empathische benadering. Wekt vertrouwen op gewenst resultaat en dat is zoals het er nu uitziet zeker gelukt!"
Pauline

9

"Ik had een zgn. tijdelijke inschrijving, n.a.v het reageren op een advertentie van een cliënt met een 'volledige inschrijving'. Het gesprek met de consulente was aangenaam doch zeer diepgravend. Het partnervoorstel dat ik kreeg bood in al zijn beknoptheid voldoende houvast. Een en ander heeft geresulteerd in onze nieuwe relatie die van beide kanten zeer bevredigend verloopt.Chapeau!"
Jan A.

8

"Ik vind het knap dat de profielen van mijzelf en van mijn nu huidige vriend zo goed bij elkaar zijn gezocht, zodat wij nu mogen genieten van een heel fijne relatie."
Roos

9

"Heb in 1985 mijn man dankzij Mens en Relatie leren kennen. Het klikte meteen, liefde op het eerste gezicht. Zijn inmiddels ruim 30 jaar getrouwd, hebben 1 dochter en 1 zoon en 1 kleinzoon. Geweldig toch!!!"
anoniem

9

"ik heb mijn man in 1985 leren kennen was liefde op het eerste gezicht in 1986 getrouwd en ook onze zoon gekregen en in 1992 onze dochter,we zijn dus al lang bijelkaar mens en relatie heeft een mooi koppel bij elkaar gebracht waar ik nu op de dag nog met plezier aan terug denk jullie zijn de beste al in 1985xx "
paula

9

"Ik ben erg gelukkig met mijn via Mens&Relatie verkregen partner. Ze had in haar profiel laten opnemen dat ze zocht naar 'een ... man ... met respect voor elkaar', daarmee aangevend waar de pijn lag. Ik wist dus dat het tijd ging kosten. Samen zijn we eruit gekomen. En nu gelukkig met elkaar."
Tim

5

"Het eerste partnervoorstel was met een man die via jullie, mijn woonplaats en beroep wist te bemachtigen.deze meneer wist mij zo via internet te vinden en wist van mijn woonomgeving en leven voordat ik iets van hem wist. Was een teleurstelling omdat ik voor jullie gekozen had vooral voor de privé bescherming.Kreeg profielschets van3e kandidaat die gereageerd had op advertentie geplaatst op mijn verzoek.die persoon zou ook van mij een profielschets krijgen. Na een week nam ik contact op en bleek dat deze persoon niets ontvangen had. Bij navraag vaag verhaal dat het misschien in de spambox was beland. (niet dus)Door eigen initiatief dus contact gemaakt,doorgegeven dat het een veelbelovende ontmoeting was. Nog bericht op het antwoordapparaat van consulente en een vraag via hoofdkantoor hoe het er voor stond waarop ik bevestigen kon dat er een match was. Merel mijn voormalige buurvrouw stuurde nog een lief bericht. Al met al is er toch een relatie aan het groeien. ondanks een woonafstand van 125 km. Ben toch teleurgesteld dat na het betalen van zo'n hoog bedrag er weinig geluid van mens en relatie kwam. Nog een bericht van Yvonne op het antwoord apparaat en daarna radio stilte niets meer van consulente Yvonne of organisatie gehoord. Denk dat er in de communicatie nog ruimte voor verbetering is.Zowel vanuit organisatie als van consulente. "
Astrid

8

"Onze ervaring is goed, jullie hebben ons bij elkaar gebracht en dat is goed gegaan, wij zijn hier heel gelukkig mee. Groetjes Kees Dilven en Ina Beun."
Ina

7

"Ik zou het aanbevelen omdat het veiliger is dan andere sites, maar ik vind het bedrag wat je moet betalen te veel . voor de rest is het contact minimaal."
joke

7

""
anoniem

9

""
Theo

7

"Van de 5 heren aan wie ik ben voorgesteld kwamen 4 totaal niet overeen met wat ik zocht. Een wel en dat is de liefde van mijn leven geworden!"
anoniem

10

"Annemieke Plomp heeft een uitstekende match gemaakt voor Fred en mij, we zijn inmiddels gelukkig getrouwd."
anita

7

""
anoniem

10

"Ik heb goede ervaring met mens en relatie . Hoe ze met je omgaan. Eerlijk en betrouwbaar. Heb in een korte periode een leuke man ontmoet. We hebben het samen weer heel leuk, en hoop dat het zo zal blijven."
anoniem

9

"De eerste match was raak. Persoonlijke benadering werkt zeer effectief. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om me in te schrijven. "
anoniem

8

"In mijn geval heeft het een onwaarschijnlijk goede match opgeleverd met een hele lieve vrouw. Dit is wederzijds dus onze toekomst ziet er zeer zonnig en gelukkig uit."
Marco

8

"Bij Mens en Relatie wordt je serieus behandeld. Men zet zich echt in voor je. Zijn altijd vriendelijk en correct. Je krijgt ook altijd een partnervoorstel aangeboden. Je mag je eigen consulent altijd bellen of appen dit vind ik prettig,"
Corina

10

"klasse!"
anoniem

8

"De stap was best groot voor mij om Mens en Relatie in te schakelen. Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het contact met de consulent verloopt fijn, korte lijnen duidelijke uitleg. En ik laat het op me af komen. En ja dan je eerste voorstel krijgen was wel even schikken, een oudere vrouw! We zijn nu 2 keer op date geweest maar moet zeggen dat jullie wel kunnen matchen! De 3e staat al weer gepland. Als je twijfelt of je de stap moet nemen om Mens en Relatie in wilt schakelen dan zeg ik DOEN!"
Christiaan

8

"Het was voor mij niet allemaal perfect, anders zou ik er nog gewerkt hebben als consulente. Wel heb ik een positief gevoel over Mens en Relatie. Er is veel aandacht voor de cliënten, hier geldt "de klant is koning"."
Carla

8

"fijn intakegesprek gehad snelle match gevonden gelijk een klik met 1e date"
Henk

8

"Na 1 contact werd mijn huidige vriend door mens en relatie aan mij voorgesteld. Dit volgde elkaar snel op en dat vond ik in eerste instantie lastig. De klik was echter zo goed, dat dit al snel vergeten was. Wij vullen elkaar goed aan en hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Ook hebben wij de zelfde sport interesses en levensvisie. Een hele geslaagde match verzorgd door mens en relatie. "
Marijke

10

"zeer goed"
a.c

8

"te weinig aanBot, daar door duurd het te lang voor dat de deelnemer een voorstel krijgt, daar ook enkele malen over geklaagd, normaal zou zijn elke maand een voorstel, geen klachten over personeel zijn erg vriendelijk goed behandeld. als het bedrijf te weinig dames heeft duurt het te lang voor dat je een voorstel krijgt.en het is bepaald niet goedkoop, hoogachtend c.van ommen."
cas

9

""
anoniem

9

"Ik heb een goede en deskundige consulente mevrouw Geppy Visser-De Jong,zij belt regelmatig over de stand van zaken en geeft duidelijke uitleg hoe jullie bureau te werk gaat."
Daniel

10

"Het persoonlijke contact en de deskundigheid van mijn consulente Geppy uit Fryslân is prima!! Dus een aanrader!! Leuke mannen uit de noordelijke provincies schrijf je gauw in!!"
Matty

9

"Dankzij Gertsje hebben wij weer beide een mooie toetomst voor ons. "
Henk

9

"Na 3 gezellige kennismakingen ontbrak bij mij toch de bekende klik helaas. Gerrytsje bleef echter positief dat het echt wel ging lukken voor mij. Na bijna een jaar kwam daar dan een man waar ik gelijk een hele bijzondere klik mee had. En dat was wederzijds. We hebben daarna vaak afgesproken en raakten al snel erg vertrouwd met elkaar en behoorlijk verliefd. Heerlijk om dat op je 62e nog te ervaren! We zijn beiden heel gelukkig met elkaar en ook heel zeker dat we samen oud willen worden. We zijn nu nog zoveel mogelijk de weekeinden samen, want we werken beiden nog. Na ons pensioen denk ik dat we wel samen zullen gaan wonen. Wel zo rustig en gezellig. Ik had de moed al opgegeven, maar het is het wachten waard geweest!"
Els

9

"Tot nu toe tevreden. Heb alleen twijfels mbt aanbod in mijn regio. Heb het gevoel aantal dames in de database in mijn regio relatief beperkt is."
Jos

8

"ja het is een goede en eerlijke organisatie en ja ze komen hun afspraken na ben zelf ook aangemeld via mens en relatie ja ben er goed over te spreken is een goede aanrader"
bauke

10

""
anoniem

9

"Ik vind het een leuke ervaring met positieve mensen die mij goed geadviseerd hebben . Alleen jammer dat het zo duur is . Wat ik erg vind dat als je een korte relatie met iemand heb, het ff stopt gezet moet worden . Daarna weer verder kan met een volgende date . "
anoniem

10

""
Peter

9

"Persoonlijke benadering in het intake-gesprek, en ook de rust en ruimte om jezelf te presenteren. Hierna ook geregeld contact om te vragen hoe het gaat, en tips om een eerste ontmoeting in te gaan open en eerlijk. Voor mij persoonlijk ontzettend belangrijk na een eerdere zéér pijnlijke scheiding."
jean

9

"Geïnteresseerd in de persoon zelf en daardoor een zeer persoonlijke benadering. "
Anna. V.

8

"ik sta nog steeds versteld over de match die mens en relatie heeft gerealiseerd. goed contact met de consulente. zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. zou mens en relatie aanbevelen bij anderen."
Henk

9

"Ik ervaar Janne ( consulente) als een zeer betrokken en inlevend persoon. Zij luistert goed en heeft ook een match voor elkaar gekregen. "
Ellen

8

"ik heb het pretige ervaring met mens en relatie"
bertus

7

"Ik heb het geheel als positief ervaren"
henna

8

"Ervaring te kort om met een revieuw te reageren"
anoniem

8

"Mijn ervaring me mens en relaties is prima en ben tevreden en momentwel erg Gelukkige "
wim

8

"ik heb mij ingeschreven bij mens en relatie na een kennismaking gesprek. Waar bij alles duidelijk en persoonlijk werd uitgelegd en niet snel gewoon rustig en ook eerlijk. en ook de tijd kreeg om na te denken of je het ook echt wel wil. ik heb er geen spijt van ben intussen al een tijdje samen met iemand, dank zij mens en relatie. "
heidi

8

"Ben tevreden over de bemiddelings resultaten. ik heb gevonden waar in naar opzoek was nl. een fijne relatie. Dat het zelfs meer werd dan dat,had ik niet durven dromen. Maar ik heb mijn nieuwe liefde gevonden. Mijn leven is weer 180 graden terug gedraaid. ben dus voor 100 % geslaagd. Als enig min punt wil ik toch wel noemen de toch hoge prijs van het contract ,kan mij voorstellen dat veel mensen daardoor afzien van bemiddeling op deze manier. Maar ik ben een gelukkig mens geworden door ; Mens &relatie. Kan het iedereen die zich eenzaam en alleen voelt aanbevelen."
Henk

10

""
Gerrie

6

"De intake was professioneel, maar het vervolg was minder. Ondanks dat ik er een fijne relatie aan heb overgehouden vind ik de afwikkeling minder. Ik ben een half jaar geleden gebeld, maar kon op dat moment de consulente niet te woord staan. Ik zou terug gebeld worden, maar dit is tot op heden niet gebeurd."
anoniem