Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties
Methode

De unieke kracht van Mens & Relatie

Mens & Relatie investeert voortdurend in manieren om de effectiviteit van de het matchproces te vergroten. Daarbij kun je denken aan de technologische innovaties voor een betere samenwerking van de matchmakers onderling, maar ook aan het verbeteren van de werkwijze gebaseerd op de meest recente ontdekkingen uit de wetenschap. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een match op basis van levensfase, leefstijl, toekomstvisie en waarden de hoogste kans van slagen geeft als het gaat om een duurzame liefdesrelatie. Vooraf een beschrijving lezen van de partner voordat je elkaar ziet, blijkt bij te dragen aan een betere partnerkeuze, gebaseerd op onder meer normen en waarden in plaats van oppervlakkigheden. Tot slot investeren we in wetenschappelijk onderzoek naar factoren die de slagingskans verhogen, om middels onze adviezen en online coaching de kans van slagen voor iedere cliënt te optimaliseren.

De unieke kracht van Mens & Relatie

Persoonlijke bemiddeling

De persoonlijke adviezen, ooit telefonisch en op papier, zijn nu geëvolueerd naar online coaching en live webinars, maar de basis van Mens & Relatie blijft traditioneel. Waarom blijven we vasthouden aan het huisbezoek met diepte-interview en een door de consulent geschreven profielschets waarmee je aan de partner wordt voorgesteld? Waarom is toch die eigen matchmaker zo belangrijk? Waarom geen foto, geen online dating, geen speeddate of andere moderne manieren van contact leggen? Heel simpel, omdat dat niet werkt. Er is inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs voor. Maar dat is eigenlijk ook wel logisch. We zijn geen computers, maar mensen van vlees en bloed. Aandacht, empathie, intuïtie en liefde zijn niet te digitaliseren. Liefde is niet modern. Integendeel, het verlangen naar een partner voor een duurzame liefdesrelatie is een wezenlijk onderdeel van ons mens-zijn. Persoonlijke bemiddeling geeft de hoogste kans van slagen.

 

Geïnteresseerd in een wetenschappelijke onderbouwing? Vraag dan ons white paper ‘Traditionele relatiebemiddeling leidt tot duurzaam relatiegeluk’ aan via klantenservice@mensenrelatie.nl.

Plan een kennismaking
Aandacht
Empathie
Intuïtie

Kennismaking

Wie ben je, wat zoek je en wat heb jij nodig om gelukkig te worden in een nieuwe relatie? Vul hier je
gegevens in, dan nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Doe nu een gratis intake

Onze klantenbeoordeling

Benieuwd naar de ervaringen met onze unieke pakketten? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

Stars