Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Erkenningen

Singles keurmerk

Kies voor de zekerheid van Mens & Relatie

Mens en Relatie wordt erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en integriteit. Onze werkwijze is zorgvuldig, discreet en transparant. We garanderen je een selectie van geschikte partnerprofielen die aan jouw wensen voldoen. In Nederland werken we uitsluitend samen met bureaus die eveneens het Singles Keurmerk dragen.

Kies voor de zekerheid van Mens & Relatie
Certificeringen

Mens & Relatie erkend door het MatchMaking Institute

Onze samenwerking met het MatchMaking Institute opent de deur naar een wereld van expertise. Dankzij onze erkenning en partnerschap met het instituut kunnen we samenwerken met vooraanstaande wetenschappers zoals Terri Orbuch, Amir Levine en Helen Fisher. Daarnaast brengt het ons in contact met gerenommeerde internationale bureaus, waardoor we toegang hebben tot een breed scala aan kennis en ervaring op het gebied van relatiebemiddeling.

 

Onze certificering door Graydon getuigt van een financieel gezonde bedrijfsvoering, waarbij we transparantie en stabiliteit hoog in het vaandel dragen. Daarnaast hebben we ons laten certificeren door Cleanbits, wat staat voor duurzaam internetgebruik. Deze certificeringen onderstrepen ons streven naar verantwoord ondernemen en een positieve impact op de maatschappij.

Mens & Relatie erkend door het MatchMaking Institute
Ervaring

Awards en erkenning

2x Winnaar Succes Award 2x Winnaar Succes Award
Certified Matchmaker Expert Certified Matchmaker Expert
Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Meer dan 65.000+ succesvolle matches Meer dan 65.000+ succesvolle matches
 

Onze klantenbeoordeling

Benieuwd naar de ervaringen met onze methode? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

Stars