088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Zwolle

Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie is ook actief in Zwolle. Onze consulenten hebben zich verspreid over heel Nederland, en zijn dus ook bij jou in de buurt actief. Ben je al langere tijd zoekende naar iemand waarmee je graag leuke activiteiten onderneemt? Iemand die in de buurt woont; dus in de omgeving van Zwolle? De beproefde manier van relatiebemiddeling van Mens en Relatie ziet er op toe dat je voorstellen krijgt van potentiële partners die in de regio van jouw voorkeur wonen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om zo je wilt elders in het land naar singles die bij jou passen te zoeken.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Zwolle

Wij werken met consulenten die lokaal werkzaam zijn en coöpereren met consulenten van ons relatiebemiddelingsbureau elders in het land en medewerkers op het hoofdkantoor. Zodoende zijn er vele mensen die voor jou uitkijken naar een perfecte match.

Geppy Visser-de Jong

Geppy Visser-de Jong
Regioconsulent Heerenveen en omstreken
0513 - 201 007 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Geppy Visser-de Jong

"Wat is er nu mooier dan het geluk te vinden in de liefde. Dat gun ik iedereen en ik help u er graag bij!"

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

unieke relatiebemiddeling

Ons uitgangspunt is dat iedere relatie uniek is. Zodoende is ook elke relatiebemiddeling uniek. Dit wordt dan ook werkelijkheid bij iedere geslaagde match die ons relatiebureau samen met jou en jouw toekomstige partner maken. In Zwolle en omgeving zijn legio singles die net als jij op zoek zijn naar een fijne relatie. Wellicht heb jij in het verleden al vaak actie ondernomen,of zelfs een relatiebemiddelingsbureau ingeschakeld om zodoende een leuke partner te vinden. Een reden waarom het nog niet gelukt is bijvoorbeeld zijn dat de ander een drukke agenda heeft en zich niet in dezelfde sociale cirkels begeeft als jij. Relatiebureau Mens en Relatie heeft een netwerk van consulenten die voor jou op zoek kunnen gaan naar een partner in Zwolle of de omgeving van Zwolle. Een partner die bij jou past en waarmee jij heel gelukkig kunt worden.

u zoekt een relatiebemiddelingsbureau in Zwolle?

Ons relatiebureau helpt je graag bij het zoeken naar een leuke fijne relatie in Zwolle. Mens en relatie heeft een netwerk van relatiebemiddelingsbureaus door heel Nederland. De bemiddeling is zo succesrijk dat meer dan 75 procent van de mensen die zich bij ons inschrijven binnen 1 jaar succesvol worden bemiddeld. Iedereen die zich bij ons inschrijft is overigens op zoek naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"ik heb het eerst stilgehouden"

Johanna (32)
"Ik heb het eerst stilgehouden voor mijn omgeving, dat ik mij inschreef bij een relatiebureau. Omdat veel mensen 'in het wild' iemand tegenkomen, voelde het toch een beetje raar. Maar mijn laatste serieuze relatie was alweer zeven jaar geleden en ik wilde verder met mijn leven."

Johanna & Ronald

Consulent Anja
"Ik dacht, het moet toch lukken om voor Ronald een vlotte vrouw te vinden? Dat is helemaal geslaagd met Johanna. Ik ben heel blij dat ze nu samen hun leven kunnen opbouwen."

"dat het tijd werd om me in te schrijven"

Jetty (54)
"Mijn zus Ria en haar vriend Henk hebben elkaar ontmoet via Mens & Relatie. Dus toen ik een jaar of vijf gescheiden was, vond mijn zus dat het voor mij ook tijd werd om me in te schrijven."

Jan (50) & Jetty (54)

Consulent Rianne
"Een aantal weken nadat Jetty en Jan elkaar leerden kennen, belde Jetty mij op. Ze zei: ik bel om je te bedanken, we hebben elkaar ieder weekend gezien en we zijn zó verliefd!"

de toekomst

Bij de relatiebemiddeling is wederzijds vertrouwen voor ons een meerwaarde. Jouw persoonlijke consulent maakt dus uitvoerig kennis met je, en je kunt je wensen uitgebreid aangeven. Vervolgens onderzoekt ons relatiebureau de mogelijkheden voor jou in de regio Zwolle. Hierna krijg je van ons een voorstel. Wil je de stap maken van alleenstaand naar een relatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches