Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Sneller verliefd in de lente

Lentekriebels!

De lente komt er weer aan! Dat betekent: lentekriebels! De vogels gaan fluiten, de zon gaat schijnen, alles wordt weer groen en de eerste bloemen zijn weer te zien. Niet alleen in de natuur gebeurt er iets, maar ook de mensen in je omgeving worden vrolijker, gaan iets ondernemen en genieten van het nieuwe seizoen.

 

Het is wetenschappelijk onderzocht dat singles sneller verliefd worden in de lente. In de lente voelen we ons vrolijker, blijer en willen we meer dingen samen doen en beleven. Lente is hét seizoen om een nieuwe liefde te ontmoeten. Dit is ook iets wat Mens en Relatie, relatiebemiddelingsbureau voor duurzame relaties, merkt. Het is opvallend dat er in de lente meer mensen zijn die zich inschrijven om een partner te vinden.

Lentekriebels!

Lente is het liefde seizoen

Verliefd worden op donkere, grijze dagen is lastiger voor mensen omdat ze vaak depressiever zijn en meer aan hun problemen denken dan aan al het mooie wat de wereld te bieden heeft. In de lente krijg je kriebels in je buik en sta je meer open, dan in de winter, om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Laat de zon, bloemen, vrolijke mensen, lentekriebels en de liefde maar komen!

Lente is het liefde seizoen