Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Man of vrouw met bagage? Nee, bedankt!

Ik hoor mensen regelmatig zeggen dat ze liever geen partner wensen die een bagage heeft. De eerste vraag die meteen in mij opkomt is: wat beschouw jij als bagage? Het is zeer waarschijnlijk dat zulke mensen bagage per direct als iets negatiefs bestempelen. Wat ik nu wil doen is kort een paar voordelen van ‘bagage’ opnoemen, in de hoop dat dit jouw negatief beeld verandert.


Wat houdt bagage in?

Met ‘bagage’ bedoelt men vaak slechte levenservaringen, problemen uit het verleden, teleurstellingen, mislukkingen, niet behaalde doelen, scheiding, alleenstaande vader/moeder, stress/depressie en dergelijke. Om eerlijk te zijn is het haast onmogelijk om iemand te ontmoeten zonder een verleden. Zelfs jij hebt een verleden en teleurstellingen meegemaakt. Met andere woorden: iedereen heeft een bagage, jij dus ook.

Wat houdt bagage in?

Mijn advies

Het niet willen van een man/vrouw met bagage betekent het mislopen van een potentiële partner vol rijke levenservaringen. Het wordt tijd om je negatieve denkwijze om te buigen naar positieve gedachten. Probeer in te zien dat het hebben van een bagage een verrijking is. Fouten die door de jaren heen gemaakt zijn, worden nu vermeden. Door ervaringen uit het verleden heeft men een realistischer beeld van het leven en wordt er op een volwassen manier omgegaan met problemen.

 

Ik wil je een advies meegeven: Let niet op de bagage die iemand met zich mee draagt, focus op de persoon en wat hem/haar zo uniek maakt en zul je versteld staan van wat hij/zij allemaal te bieden heeft. Het verleden kan iemand ook beter gemaakt hebben.

 

Wil je weten hoe je de ware kunt vinden, hem/haar kunt aantrekken, hem/haar kunt motiveren en met hem/haar kunt trouwen? Lees dan mijn volgende blogs. Een reactie op deze blog kun je hieronder plaatsen.

Mijn advies