Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Relatieproblemen?

Relatiebalans is er voor u! U kunt bij ons terecht als u samen aan uw relatieproblemen wilt werken of juist op een goede manier uit elkaar wilt. Maar ook als u voor uzelf aan uw relatievaardigheden wilt werken.


Wat is de oorzaak van de relatieproblemen

Er is een reden waarom u er niet uit komt. Zodra we dat knelpunt hebben, kunnen we samen met u het probleem aanpakken. Praktisch en doeltreffend.

 

Hoe pakken we dat aan

Het probleem en doel worden vastgesteld in de intake. Er wordt een plan van aanpak opgesteld en als u daar allebei helemaal achter staat, stellen we voor u een werkboek samen om de relatieproblemen op te lossen.

Waar kan ik terecht

Er zijn 24 relatiecoaches in Nederland, dus ook in uw regio. Zie landelijk netwerk op www.relatiebalans.nl

 

Relatiecheck: Is je relatie te redden

Wat te doen als je zo niet verder wil? Wat te doen als je wilt weten of je relatie nog toekomst heeft? Iedere relatie kent ups en downs, maar er zijn momenten waarop je je afvraagt of het allemaal nog wel zin heeft. De relatiecheck is bedoeld voor dat moment. Wil je graag weten of het wel mogelijk is om je relatie te verbeteren? Wil je graag weten of het nog de moeite waard is om er tijd en energie in te steken? Doe dan de relatiecheck, bestaand uit een online-vragenlijst, een persoonlijk adviesrapport naar aanleiding van de uitkomsten en een gesprek met een relatiecoach.

Neem contact op