Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Enquête datingcoach uitslag

In de vorige nieuwsbrief stond een enquête. De resultaten hiervan zijn nu bekend. Er waren maar liefst 354 compleet ingevulde enquêtes!

 


Wat was de uitslag van de enquête

De eerste vraag van de enquête ging over de naam van de persoon die het traject verzorgt: 36 % van de mensen vond ‘’Relatie Coach’’ een goede term en 24 % koos voor ‘’Personal Relationship Coach’’. De tweede vraag ging over op welk gebied dat men verwachte dat de meeste ondersteuning op nodig was. Maar liefst 52 % van de mensen koos voor communicatie, gevolgd door het telefoongesprek met 18% en lichaamstaal met 10 %. Bij de vraag wat zo’n traject kan toevoegen aan de bemiddeling, koos 39 % voor het eerder inzicht krijgen in of iemand bij je past, en 22 % voor zelfinzicht.

En wat nu

We hebben 354 nummers in de bingo gegooid. Omdat onze bingo maar 75 balletjes heeft, hebben we vijf groepen tot maximaal 75 gemaakt. Zo had iedereen een nummer gekregen. Uit de trekking met de balletjes kwamen de volgende nummers: 11, 12, 34, 48 en 72. Daarmee kwamen de volgende prijswinnaars uit de bus: dhr M. uit Alkmaar, mevr H. uit Asten, dhr G uit Dordrecht, dhr B. uit Amsterdam en mevr B. uit Enschede.

 

Van harte gefeliciteerd. De prijzen zijn onderweg! (Tip: Een foto op Facebook als je de prijs hebt ontvangen, vinden we leuk.)

 

Tot slot gaven ruim 57% van de invullers aan wellicht interesse te hebben voor deze coaching. Naar hen is een e-mail onderweg met meer informatie.

 

Iedereen die mee gedaan heeft aan deze enquête: hartelijk dank!