088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Amersfoort

Bent u al enige tijd zoekende naar een relatie in Amersfoort of omgeving? Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie heeft zich ook gevestigd in Amersfoort. Wij zijn werkzaam door het hele land en maken bij onze relatiebemiddeling gebruik van consulenten uit de regio, die helpen bij de totstandkoming van nieuwe, mooie en passende relaties. De kruisbestuiving tussen enerzijds de regioconsulenten en anderzijds het hoofdkantoor van het relatiebureau heeft ervoor gezorgd dat wij al jarenlang marktleider zijn in succesvolle liefdesmatches. Ons netwerk beperkt zich niet tot een specifieke omgeving, zodoende kunnen wij ook voor u een levensgezel vinden.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Amersfoort

Het relatiebureau Mens en relatie werkt met lokale consulenten. Zij weten welke vrijgezellen er in uw woonomgeving zoeken naar een vaste relatie. Dit maakt het mogelijk om mensen met elkaar te verbinden. Hieronder ziet u de bemiddelaars uit Amersfoort en omstreken.

Helma Senden

Helma Senden
Regioconsulent Amersfoort en omstreken
033 - 202 20 17 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Helma Senden

"Een liefde voor het leven! Die zoek ik graag voor jou. Een maatje om je leven mee te delen, elkaar te steunen, te genieten van elkaar en de leuke dingen van het leven. "

Elma Colenbrander

Elma Colenbrander
Regioconsulent Utrecht en omstreken
030 - 227 01 25 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Elma Colenbrander

"Als je een partner vindt, heb je weer een stuk geluk gevonden"

elke relatiebemiddeling is uniek

Op zoek gaan en vinden van een passende relatie is niet altijd een makkelijke weg. Er zijn mensen die al tijden lang graag zich (opnieuw) willen verbinden met iemand, maar maar niet de juiste persoon tegen het lijf lopen. Het kan zijn dat u eerder een langdurige relatie hebt gehad, en dat het moeite kost wederom iemand te vinden waarmee u zich gelukkig voelt. Of misschien bent u eerder in uw leven nog niet de ware tegengekomen waarmee u zich langer wilt verbinden. Bij relatiebureau Mens en Relatie hebben wij de ervaring dat daardoor iedere relatiebemiddeling een uniek gegeven is. Elke nieuwe bemiddeling is maatwerk, en afhankelijk van uw persoonlijke achtergrond en wensen, maar uiteindelijk past op ieder potje een deksel.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een nieuwe liefde, maar heeft u tot op heden geen succes? Bent u woonachtig in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Dan bent u bij relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie aan het goede adres. Voor meer dan vijfenzeventig procent van de mensen die zich bij ons relatiebureau hebben ingeschreven vinden wij binnen 1 jaar tijd een relatie die langdurig is.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

Twijfelt u over het inschakelen van Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een leuke, liefdevolle partner, die past bij uw persoonlijkheid. Wilt u graag meer weten? Wij nodigen u uit om de volgende stap te zetten, en vrijblijvend informatie aan te vragen.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches