088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Amersfoort

Ben jeal enige tijd zoekende naar een relatie in Amersfoort of omgeving? Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie heeft zich ook gevestigd in Amersfoort. Wij zijn werkzaam door het hele land en maken bij onze relatiebemiddeling gebruik van consulenten uit de regio, die helpen bij de totstandkoming van nieuwe, mooie en passende relaties. De kruisbestuiving tussen enerzijds de regioconsulenten en anderzijds het hoofdkantoor van het relatiebureau heeft ervoor gezorgd dat wij al jarenlang marktleider zijn in succesvolle liefdesmatches. Ons netwerk beperkt zich niet tot een specifieke omgeving, zodoende kunnen wij ook voor jou een levensgezel vinden.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Amersfoort

Het relatiebureau Mens en relatie werkt met lokale consulenten. Zij weten welke vrijgezellen er in jouw woonomgeving zoeken naar een vaste relatie. Dit maakt het mogelijk om mensen met elkaar te verbinden. Hieronder zie je de bemiddelaars uit Amersfoort en omstreken.

Annette Poot

Annette Poot
Regioconsulent Amersfoort en omstreken
033 - 202 20 17 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Annette Poot

"Ben je al een tijd alleen en zou je heel graag je leven met een zielsverwant willen delen? Dan heb je de eerste stap gezet want je bent immers niet zomaar op de site van Mens en Relatie belandt."

Vanetta Smit

Vanetta Smit
Regioconsulent Utrecht en omstreken
030 - 227 01 25 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Vanetta Smit

"Voel jij ook het verlangen naar die ene speciale persoon, met wie je volledig jezelf kunt zijn? Ik help je graag die persoon te vinden."

elke relatiebemiddeling is uniek

Op zoek gaan en vinden van een passende relatie is niet altijd een makkelijke weg. Er zijn mensen die al tijden lang graag zich (opnieuw) willen verbinden met iemand, maar maar niet de juiste persoon tegen het lijf lopen. Het kan zijn dat je eerder een langdurige relatie hebt gehad, en dat het moeite kost wederom iemand te vinden waarmee je zich gelukkig voelt. Of misschien ben je eerder in je leven nog niet de ware tegengekomen waarmee je je langer wilt verbinden. Bij relatiebureau Mens en Relatie hebben wij de ervaring dat daardoor iedere relatiebemiddeling een uniek gegeven is. Elke nieuwe bemiddeling is maatwerk, en afhankelijk van jouw persoonlijke achtergrond en wensen, maar uiteindelijk past op ieder potje een deksel.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Amersfoort?

Ben jeop zoek naar een nieuwe liefde, maar heb je tot op heden geen succes? Woon je in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie aan het goede adres. Voor meer dan vijfenzeventig procent van de mensen die zich bij ons relatiebureau hebben ingeschreven vinden wij binnen 1 jaar tijd een relatie die langdurig is.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

de volgende stap

Twijfel je over het inschakelen van Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een leuke, liefdevolle partner, die past bij jouw persoonlijkheid. Wil jegraag meer weten? Wij nodigen je uit om de volgende stap te zetten, en vrijblijvend informatie aan te vragen.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches