Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Relatiecoaching

Overbrug een moeizame fase

Het geluk in je relatie hervinden? Kies voor bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie

Wil je het geluk in je relatie weer hervinden? Kies dan voor de bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie. Relatiecoaching vindt op verschillende manieren plaats en kan de overbrugging zijn van een moeizame fase naar een nieuwe start of het begin zijn van een volledig nieuwe relatie. Herstel, beterschap, liefdestips of juist nieuwe ontwikkelingen.

Plan een kennismaking
 Het geluk in je relatie hervinden? Kies voor bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie
Voor iedereen

Vind geluk met de relatiecoaching van Mens & Relatie

Relatiecoaching van Mens en Relatie is voor iedereen die complicaties ervaart in de huidige relatie of strubbelingen heeft met het vinden van een nieuwe relatie. In de liefde, maar ook in de vriendschappelijke kring. Voor man en vrouw. Jong en oud. Singles en stellen. Onze deskundigen bespreken graag met jou een op maat afgesteld plan, om op zoek te gaan naar meer liefdesgeluk.

Vind geluk met de relatiecoaching van Mens & Relatie
Uniek coachingstraject

Op maat relatiecoaching

In een uniek coachingstraject gaan we samen met jou op zoek naar wat je belemmert bij het vinden van relatiegeluk en wat jij eraan kunt doen om die belemmering aan te pakken. Om uiteindelijk het vooropgestelde doel, een liefdevolle, romantische relatie, in afzienbare tijd te bereiken. Omdat ieder mens uniek is, met geheel eigen wensen, behoeften en verlangens, wordt de invulling van de relatiecoaching op maat samengesteld. Hierbij wordt met thema’s gewerkt die aansluiten op jouw huidige relatie en de overeengekomen uitgangssituatie. Elk thema wordt begeleid door theorie en oefeningen die zich in de praktijk hebben bewezen.

Op maat relatiecoaching
Ervaring

Awards en erkenning

Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. We garanderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.

2x Winnaar Succes Award 2x Winnaar Succes Award
Certified Matchmaker Expert Certified Matchmaker Expert
 Grootste Bureau Nederland Grootste Bureau Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Meer dan 65.000+ succesvolle matches Meer dan 65.000+ succesvolle matches
 
Gezamelijke training

Een liefdevolle relatie bereiken

Relatiecoaching zet zich in voor alle betrokkenen. Dit gebeurt via gezamenlijke trainingen en gezamenlijke dialogen. Vanaf begin tot eind wordt er strategisch en nauwkeurig te werk gegaan, met als doel om meer begrip op te brengen. Meer begrip voor een ander, maar ook meer begrip voor jezelf. De ander begrijpen, maar ook jezelf leren begrijpen. Waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt? En waar liggen realistische verbeterpunten? Relatiecoaching vindt plaats met een vaste relatiedeskundige en gaat verder dan praten alleen. Je krijgt volledig inzicht in elkaars gedrag en leert met emotionele situaties om te gaan. Onze relatiedeskundige helpt je graag weer om jezelf te zijn.

Een liefdevolle relatie bereiken

Relatiecoaching bij een vaste relatie

Een Mens en Relatie relatiecoach helpt je bij onderlinge communicatie, het doorbreken van negatieve patronen en de relatiecoach spreekt problemen in de relatie door. Hierdoor kun je werken aan jouw relatie en weet je precies wat de problemen in de relatie zijn. Relatiecoaching is dan ook life coaching waarbij onze relatiecoaches zorgen voor stabiele en langdurige, gelukkige relaties.

Plan een kennismaking
Relatiecoaching bij een vaste relatie

Onze klantbeoordeling

Benieuwd naar de ervaringen met onze methode? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

Stars

Relatiecoaching als single

Lief en leed met iemand delen vereist veel vertrouwen, van beide partijen. Dit is vaak een van de knelpunten in het starten van een vaste relatie. Ben je al een tijdje single en kun je maar geen leuke partner vinden? Onze relatiecoaches helpen je met het doorgronden van jouw communicatie en gedrag. We helpen je met relatie tips en gaan kijken in welke valkuilen je stapt.

Plan een kennismaking
Relatiecoaching als single

Meer stabiliteit. Meer houvast.

Mens & Relatie kan bouwen op meer dan dertig jaar ervaring. Hierdoor zijn we in staat om te herkennen en te sturen. Te begeleiden en te resolveren. En voor verbetering te zorgen. Jij, jouw partner en relatie staan hierbij centraal. Ook wanneer het gaat om het vinden van een nieuwe relatie kun je op dezelfde deskundigheid vertrouwen. We kijken naar negatieve patronen, onderlinge communicatie en naar lief en leed binnen de relatie. Wil je ook meer stabiliteit?
Neem dan contact met ons op voor meer advies.

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan.

Meer stabiliteit. Meer houvast.