Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Relatiecoaching

Overbrug een moeizame fase

Het geluk in je relatie hervinden? Kies voor bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie

Wil je het geluk in je relatie weer hervinden? Kies dan voor de bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie. Relatiecoaching vindt op verschillende manieren plaats en kan de overbrugging zijn van een moeizame fase naar een nieuwe start of het begin zijn van een volledig nieuwe relatie. Herstel, beterschap, liefdestips of juist nieuwe ontwikkelingen.

Plan een kennismaking
 Het geluk in je relatie hervinden? Kies voor bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie
Voor iedereen

Vind geluk met de relatiecoaching van Mens & Relatie

Relatiecoaching van Mens en Relatie is voor iedereen die complicaties ervaart in de huidige relatie of strubbelingen heeft met het vinden van een nieuwe relatie. In de liefde, maar ook in de vriendschappelijke kring. Voor man en vrouw. Jong en oud. Singles en stellen. Onze deskundigen bespreken graag met jou een op maat afgesteld plan, om op zoek te gaan naar meer liefdesgeluk.

Vind geluk met de relatiecoaching van Mens & Relatie
Uniek coachingstraject

Op maat relatiecoaching

In een uniek coachingstraject gaan we samen met jou op zoek naar wat je belemmert bij het vinden van relatiegeluk en wat jij eraan kunt doen om die belemmering aan te pakken. Om uiteindelijk het vooropgestelde doel, een liefdevolle, romantische relatie, in afzienbare tijd te bereiken. Omdat ieder mens uniek is, met geheel eigen wensen, behoeften en verlangens, wordt de invulling van de relatiecoaching op maat samengesteld. Hierbij wordt met thema’s gewerkt die aansluiten op jouw huidige relatie en de overeengekomen uitgangssituatie. Elk thema wordt begeleid door theorie en oefeningen die zich in de praktijk hebben bewezen.

Op maat relatiecoaching
Ervaring

Awards en erkenning

Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. We garanderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.

2x Winnaar Succes Award 2x Winnaar Succes Award
Certified Matchmaker Expert Certified Matchmaker Expert
 Grootste Bureau Nederland Grootste Bureau Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Meer dan 65.000+ succesvolle matches Meer dan 65.000+ succesvolle matches
 
Gezamelijke training

Een liefdevolle relatie bereiken

Relatiecoaching zet zich in voor alle betrokkenen. Dit gebeurt via gezamenlijke trainingen en gezamenlijke dialogen. Vanaf begin tot eind wordt er strategisch en nauwkeurig te werk gegaan, met als doel om meer begrip op te brengen. Meer begrip voor een ander, maar ook meer begrip voor jezelf. De ander begrijpen, maar ook jezelf leren begrijpen. Waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt? En waar liggen realistische verbeterpunten? Relatiecoaching vindt plaats met een vaste relatiedeskundige en gaat verder dan praten alleen. Je krijgt volledig inzicht in elkaars gedrag en leert met emotionele situaties om te gaan. Onze relatiedeskundige helpt je graag weer om jezelf te zijn.

Een liefdevolle relatie bereiken

Relatiecoaching bij een vaste relatie

Een Mens en Relatie relatiecoach helpt je bij onderlinge communicatie, het doorbreken van negatieve patronen en de relatiecoach spreekt problemen in de relatie door. Hierdoor kun je werken aan jouw relatie en weet je precies wat de problemen in de relatie zijn. Relatiecoaching is dan ook life coaching waarbij onze relatiecoaches zorgen voor stabiele en langdurige, gelukkige relaties.

Plan een kennismaking
Relatiecoaching bij een vaste relatie

Onze klantbeoordeling

Benieuwd naar de ervaringen met onze methode? Uiteraard vertellen wij je graag alles, maar onze gebruikers kunnen dat veel beter!

Stars

Ik heb een zeer positieve ervaring met mens en relatie

"Ik heb veel hulp en ondersteuning gehad van mijn consulente Eugenie uit Limburg. Door haar heb ik een aantal leuke matches gehad."
Harrie

Fijn gesprek gehad & goede adviezen gekregen

"Imke begreep gelijk waar ik tegen aan liep in mijn nieuwe relatie.. Ze liet mij inzien dat je elkaar tijd & ruimte moet geven om elkaar goed te leren kennen Uit je hoofd komen & meer werken vanuit je gevoel & genieten was haar advies En daar ga ik voor, dank je wel!"
Maya

Een 10 !

"Geef mijn consulent Janneke Biemond een 10 & een knuffel !"
A

Fantastisch

"Janneke is in 1 woord een topper. Zoveel inleving, gevoel en inzicht, je kunt altijd bij haar terecht, cijfert zich zelf altijd weg. Het was voor mij een godsgeschenk om haar te mogen ontmoeten. Als bedrijf zou ik mijn handen maar stijf dicht knijpen met zo'n vakvrouw."
Jan

Heel tevreden, bedankt Eugenie

"Het was een hele stap voor mij om dit avontuur aan te gaan. Ik had een heel fijn gesprek met Eugenie, mijn consulente van Mens en Relatie, waarbij ze alle tijd voor mij nam om mij goed te leren kennen. De profielschets maakte me dat wel duidelijk. Mijn 1e date was meteen raak en inmiddels zijn we 8 maanden verder. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Ruud"
Ruud

Professioneel en ben erg enthousiast

"Het kennismakingsgesprek met Kim was erg professioneel. Iemand die weet waar ze mee bezig is en voelde direct erg goed. Ik ben zelf een ervaren salesmanager, dus kritisch en hoor alles altijd goed. Het is een hoog bedrag wat gevraagd wordt, maar daar heb ik nu wel het gevoel bij dat het de moeite waard is."
Saskia

Heel betrokken omgang met contactpersoon Judy, die erg haar best doet.

"Judy is een bijzonder vriendelijke, vrolijke vrouw. Ze is geïnteresseerd in wat mij beweegt en weet heel goed naar welk type vrouw ik op zoek ben. Ze denkt goed met me mee."
Pieter

Mens en relatie doet er alles aan om voor mij een fijne partner te vinden

"Mijn consulente bij mens en relatie geeft mij als cliënt het gevoel dat ze het belangrijk vindt een fijne partner voor mij te vinden. Daar doet ze haar uiterste best voor. Ik heb inmiddels meerdere partner voorstellen ontvangen, en hoewel de juiste vrouw voor mij daar nog niet bij zat heb ik wel steeds een hele leuke afspraak gehad, een teken dat de consulentes veel inzicht hebben over wat bij iemand past en wat niet. Bij het intake gesprek aan het begin van de bemiddeling nam de consulente alle tijd om een goed beeld van mij te krijgen, om mij te leren kennen. De online cursus gaf mij veel inzicht over het dating proces en ook handig tips met do’s en don’ts. Al met al gaf het mij veel vertrouwen dat mens en relatie alles in het werk stelt om mij zo goed mogelijk te kunnen bemiddelen. Ik kijk dan ook al uit nar de volgende ontmoeting!"
M

Uitstekend, vertrouwd en veilig

"Om via deze weg een partner te vinden vond ik veilig en vertrouwd, hier kan niet een datingsite tegen op. In het bijzonder mijn consulente Gerrytsje Annema, die mij op de hoogte hield en die ook kon bellen wanneer ik vragen had vond ik erg plezierig, van mij krijgt ze een dikke tien. Ik heb nu een partner die helemaal bij mij past en dat is wederzijds, wij zijn dol gelukkig met elkaar. Mijn dank is zeer groot in de bemiddeling van mens en relatie."
Wout

Bedankt Judy

"Sinds bijna 2 maanden nu ben ik echt gek op mijn liefie. Dat het allemaal zo snel en zo goed zou gaan verbaast me nog steeds. Ik heb mezelf minder dan 2 maanden geleden bij Mens en Relatie ingeschreven omdat ik niet wilde internetdaten/swipen, maar wel mijn leven weer met een partner wilde delen. Judy Gunnink onze Mens en Relatie consulent is bij mij thuis geweest en bij mijn "match" op zijn bedrijf. Zij zag dat wij mogelijk bij elkaar paste en Oh wat had ze gelijk! Dank je Judy...."
Margriet Bruijn-Houkes

Als gelukkig stel geven wij graag aan hoe blij we zijn met elkaar.

"Als gelukkig stel geven wij graag aan hoe blij we zijn met elkaar. Via Mens &Relatie hebben we elkaar ontmoet; wij kennen elkaar nu bijna een jaar en zijn vol goede moed richting de toekomst. Gerrytsje Annema wist ons te matchen. Wij zijn blij en wensen andere zoekenden een mooie match. D & E"
E & D

Een zeer professionele en integere benadering.

"Onze ervaring met de bemiddelaar is zeer positief. We ervaarden beide een persoonsgerichte benadering waarbij op basis van het verleden en heden perspectief is gegeven en binnen korte tijd een liefdevolle partner gevonden is. We menen dat de bemiddelaarster daarvoor alle credits verdient. Naast haar levenservaring en deskundigheid viel haar empathisch vermogen en besef van de alledaagse realiteit van onze persoon en omgeving op."
Clemens

ze zijn heel duidelijk daar over

"ze helpen mensen , om de juiste mensen bij elkaar te brengen, meestal duurt dat wat langer, om een geschikte partner te vinden, maar ik heb vertrouwen in mensen die me willen helpen, om de juiste partner te vinden kost tijd"
Alfons Hullen

in een vertrouwde omgeving samen zoeken naar een partner

"na 29 jaar alleen te zijn geweest wilde ik zoeken naar een lieve vriendin . na de bezoeken aan diverse datingsites kwam ik jullie tegen. waar ik in eerste instantie van schrok was de prijs. ik kon hem gelukkig betalen maar er zijn vele mensen waarvoor dit een te hoge prijs is. op de dag van de intake was ik toch wel iets gespannen. je moet iets vertellen waar je het liever niet over hebt. maar al heel snel werd het een ontspannend gesprek. niet een droge opsomming van vragen en feiten. na dat gesprek voelde het al een stuk beter. ook de manier waarop je een contact verzoek krijgt voelde goed. je krijgt wat informatie over een kandidaat en als dat je wel wat lijkt een 06 nummer. dit geldt ook voor de andere partij. daarna is het aan jou om contact te maken voor een eerst date. mijn eerste date mislukte door een te grote afstand tussen ons. uiteindelijk is het gelukt en mijn vriendin is mijn vrouw geworden. dus MENS EN RELATIE BEDANKT VOOR ALLES ."
tiede

Doel bereikt dankzij hele fijne begeleiding.

"Ik was huiverig om dit avontuur aan te gaan. Echter er was meteen een klik met mijn consulente (Caroline). Na enkele partnervoorstellen, die toch niet waren wat ik me voorgesteld had, heb ik even een pauze ingelast. Begin 2023 werd ik voorgesteld aan P. Een erg sociale man met het hart op de goede plek. Heel aktief in de dorpsgemeenschap, waarin ik meteen ondergedompeld werd ivm carnaval e.d. Ook ik ben nog aktief als vrijwilliger, in een andere stad, dus was er een fijne klik. Snel werd ik voorgesteld aan zijn kinderen en familie. Een heel warm bad, ook voor mijn kinderen. Inmiddels 6 maanden verder kunnen we stellen dat P en ik SAMEN heel oud willen worden. Vakantie voor september is geboekt. We blijven een LAT relatie houden, onze afstand bedraagt 10 km. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn Mens en Relatie HEEL DANKBAAR voor hun bemiddeling!"
Marianne

Heerlijk mensgericht.

"Na het overlijden van mijn vrouw was ik na bijna 2 jaar wel weer toe om iemand te vinden om de toekomst op een leuke manier tegemoet te treden. Na een aantal teleurstellende ervaringen op de diverse datingsites; veel geld betalen, alles zelf doen, niet alles is wat het lijkt en uiteindelijk 0 resultaat. Toen viel mijn oog op een advertentie in de krant over Mens en Relatie. De stoute schoenen aangetrokken en gebeld. Kennis gemaakt met Geppy die na een afspraak een mooi profiel van mij maakte. Was best wel intensief hoor dat gesprek. Het concept met mijn kinderen vervolmaakt. Na korte tijd kreeg ik van haar mijn eerste date. Met hulp van de tips van M@R een afspraak gemaakt. Helaas bleek dit niet een goede match. Gebeld met Geppy en na een paar verdiepingsvragen de volgende afspraak. Hierna een paar dates gehad. Helaas niet allemaal de juiste click. Zo, al verdiepend en met veel zelfreflectie, vorig jaar een afspraak gemaakt met een vervolg. Dit bleek wel een match en binnenkort vier ik met mijn "date" het eerste verkeringsjaar. Het kost een paar centen maar dat was het allemaal wel waard. Goede begeleiding, niet alleen van de matchmaker, maar ook van de psycholoog met de onlinelessen over relatievorming. Want ja dat was in mijn/ons geval na een relatie van meer dan 40 jaar, wel weer een dingetje. Het voelt nu goed en er zijn niet alleen buiten vlinders die fladderen. Lieuwe"
Lieuwe

Waanzinnige date

"Ik ben ontzettend enthousiast over de date die jullie voor me hebben geregeld! Jullie toewijding is amazing!"
Wouter

Mens en Relatie, persoonlijke benadering en privacy hoog in het vaandel!

"Best wel een beetje spannend, een intakegesprek na het inschrijven bij Mens en Relatie. Gelukkig is consulente Geppy Visser een sympathiek en invoelend persoon en voelt het al snel vertrouwd. En niet alleen tijdens het intakegesprek heb ik dat ondervonden, ook bij het terugkoppelen van de partnervoorstellen biedt Geppy een luisterend oor en geeft goede raad! Zo ook bij het 4e partnervoorstel, want ik had toch wel enige reserves ivm een groot leeftijdsverschil…gelukkig heb ik naar Geppy’s “het is wel een hele leuke man…” geluisterd… Intussen hebben we afgelopen week ons eerste half jaar met een etentje gevierd en zijn beiden blij verrast dat we aan elkaar zijn voorgesteld! Zonder Mens en Relatie hadden we elkaar nooit ontmoet."
schuilnaam

Gewoon een super goede organisatie

"Hallo, Ik ben blij dat ik via Mens en Relatie mijn huidige vriend Ton heb leren kennen. Mens en Relatie heeft zo veel meer voor mij kunnen betekenen tijdens het "zoeken" naar een nieuwe partner, dan toen ik dit heb geprobeerd op mijn eigen houtje. Mijn Relatieconsulente Eugenie van Haastrecht hier in Zuid-Limburg heeft mij zo gelukkig gemaakt door mij in contact te brengen met mijn nieuwe partner. Tijdens het kennismakingsgesprek met haar heeft ze de tijd genomen om mijn wensen en mijn verwachtingen aan te horen en op te schrijven. Ook heeft ze toen een hele goede profielomschrijving van mij gemaakt. Ik ben haar nog altijd dankbaar dat zij Ton en mij aan elkaar heeft voorgesteld. Inmiddels kennen Ton en ik elkaar 15 maanden en het gaat nog steeds super tussen ons, ook al wonen we een half uur rijden van elkaar af. Dit is voor ons helemaal geen probleem. Het belangrijkste is dat we de tijd van ons leven samen hebben en heel blij zijn elkaar te hebben leren kennen door Mens en Relatie. Het is fijn dat er bij Mens en Relatie consulenten werken met mensenkennis, en veel inzicht, die dan anderen bij elkaar kunnen brengen zoals ons. Mijn geluk dank ik dan zeker aan Eugenie van Haastrecht mijn consulente uit Zuid-Limburg. Heel hartelijk bedankt hiervoor. En voor iedereen die dit leest, heel veel gelukt in de liefde en een mooi leven. Groetjes van Conny"
Conny

super

"Mens en Relatie Zuid Limburg Een warme ontmoeting Na een lange tijd van alleen zijn besloten om via een bemiddelingsbureau op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. De afgelopen maanden kwam ik thuis in een koud, leeg huis en de CV moest toch mijn omgeving verwarmen. De gasrekening schoot omhoog tot ongekende bedragen. Een kennismakingsgesprek met Eugenie van Mens en Relatie was een eyeopener. Enthousiast ging ze aan de slag. Na enkele afspraken, met telkens een warme terugkoppeling met Eugenie, een ontmoeting met een warm en lief persoon. Als ik nu thuiskom heerst er een aangename warmte in huis, waardoor de CV minder hoeft te draaien. En hierin heeft Eugenie een belangrijke rol gespeeld door haar inspirerende en levensblije opstelling. Mijn energieleverancier is de enige die niet blij met is Mens en Relatie omdat het verbruik enorm is teruggelopen. In tegenstelling tot mijn energieleverancier draag ik Mens en Relatie een warm hart toe en vooral Eugenie. Peter"
Peter

Ik heb de liefde gevonden via Mens en Relatie!

"Ik heb gevonden wat ik zocht en kan het iedereen aanbevelen. Mijn consulente in Zuid-Limburg heeft me uitstekend geholpen. Ze was erg begaan, geïnteresseerd en gemotiveerd om voor mij de juiste partner te vinden. Dankzij Mens en Relatie ben ik nu ontzettend gelukkig in de liefde, we gaan zelfs trouwen!"
Estella

Relatiecoaching als single

Lief en leed met iemand delen vereist veel vertrouwen, van beide partijen. Dit is vaak een van de knelpunten in het starten van een vaste relatie. Ben je al een tijdje single en kun je maar geen leuke partner vinden? Onze relatiecoaches helpen je met het doorgronden van jouw communicatie en gedrag. We helpen je met relatie tips en gaan kijken in welke valkuilen je stapt.

Plan een kennismaking
Relatiecoaching als single

Meer stabiliteit. Meer houvast.

Mens & Relatie kan bouwen op meer dan dertig jaar ervaring. Hierdoor zijn we in staat om te herkennen en te sturen. Te begeleiden en te resolveren. En voor verbetering te zorgen. Jij, jouw partner en relatie staan hierbij centraal. Ook wanneer het gaat om het vinden van een nieuwe relatie kun je op dezelfde deskundigheid vertrouwen. We kijken naar negatieve patronen, onderlinge communicatie en naar lief en leed binnen de relatie. Wil je ook meer stabiliteit?
Neem dan contact met ons op voor meer advies.

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan.

Meer stabiliteit. Meer houvast.