nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiecoaching Mens en Relatie

Wil je het geluk in jouw relatie weer hervinden? Kies dan voor de bewezen relatiecoaching van Mens & Relatie. Relatiecoaching vindt op verschillende manieren plaats en kan de overbrugging zijn van een moeizame fase naar een nieuwe start of het begin zijn van een volledig nieuwe relatie. Herstel, beterschap, liefdestips of juist nieuwe ontwikkelingen. Relatiecoaching van Mens & Relatie is voor iedereen die complicaties ervaart in de huidige relatie of strubbelingen heeft met het vinden van een nieuwe relatie. In de liefde, maar ook in de vriendschappelijke kring. Voor man en vrouw. Jong en oud. Singles en stellen. Onze deskundigen bespreken graag met jou een op maat afgesteld plan om op zoek te gaan naar meer liefdesgeluk.

op maat relatiecoaching

In een uniek coachingstraject gaan we samen met jou op zoek naar wat jou belemmert bij het vinden van relatiegeluk en wat je er aan kan doen om die belemmering aan te pakken. Om uiteindelijk het vooropgestelde doel, een liefdevolle, romantische relatie, in afzienbare tijd te bereiken. Omdat ieder mens uniek is, met geheel eigen wensen, behoeften en verlangens, wordt de invulling van de relatiecoaching op maat samengesteld. Hierbij wordt met thema’s gewerkt die aansluiten op jouw huidige relatie en de overeengekomen uitgangssituatie. Elk thema wordt begeleid door theorie en oefeningen die zich in de praktijk hebben bewezen.

een liefdevolle relatie bereiken

Relatiecoaching zet zich in voor alle betrokkenen. Dit gebeurt via gezamenlijke trainingen en gezamenlijke dialogen. Vanaf begin tot eind wordt er strategisch en nauwkeurig te werk gegaan, met als doel om meer begrip op te brengen. Meer begrip voor een ander, maar ook meer begrip voor jezelf. De ander begrijpen, maar ook jezelf leren begrijpen. Waarom zijn bepaalde keuzes gemaakt? En waar liggen realistische verbeterpunten? Relatiecoaching vindt plaats met een vaste relatiedeskundige en gaat verder dan praten alleen. Je krijgt volledig inzicht in elkaars gedrag en leert met emotionele situaties om te gaan. Onze relatiedeskundige helpt je graag weer om jezelf te zijn.

meer stabiliteit. meer houvast.

Mens & Relatie kan bouwen op meer dan dertig jaar ervaring. Hierdoor zijn we in staat om te herkennen en te sturen. Te begeleiden en te resolveren. En voor verbetering te zorgen. Structurele verbetering en meer stabiliteit. Jij, jouw partner en jouw relatie staan hierbij centraal. Ook wanneer het gaat om het vinden van een nieuwe relatie kun je op dezelfde deskundigheid vertrouwen. Wil jij ook meer stabiliteit? Neem dan contact met ons op voor meer advies.

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan.


 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
werkdagen 09.00 - 21.00 uur
weekend 09.00 - 18.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: