nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiebureau Mens en Relatie

Wilt u zich inschrijven bij een relatiebureau? In Nederland zijn er tientallen relatiebureaus en de keuze voor het juiste bureau is dan ook moeilijk. Mens en Relatie is het grootste relatiebureau in Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Niet langer hoeft u zelf op een datingsite actief mensen te benaderen. Door middel van persoonlijke bemiddeling gaan wij met u in gesprek en daarna gaan onze relatieconsulenten voor u op zoek.
Als relatiebureau gaan wij zeer zorgvuldig te werk en zetten we ons optimaal voor u in. Zo zorgen wij er altijd voor dat u altijd iemand ontmoet, die net als u, op zoek is naar een vaste partner.

Een succesvol relatie bureau

De consulenten van ons relatiebureau staan voor persoonlijke, discrete en succesvolle relatiebemiddeling. Alle consulenten van ons relatiebureau hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over een ruime ervaring. Wanneer u zich inschrijft bij ons relatiebureau heeft u eerst een persoonlijk gesprek met uw consulent. Daarna gaat hij of zij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit kan in uw regio zijn, maar soms gaan we ook iets verder voor u op zoek. Het zou zo maar kunnen zijn dat uw perfecte match namelijk niet in een straal van 10 kilometer van u vandaag woont.

Meestal vindt uw consulent bij het partnervoorstel al een verbluffend goede match voor u. Hierna volgt een date met deze persoon. Dat de consulenten van ons relatiebureau heel goed weten wat hun cliƫnten zoeken, blijkt wel uit het feit dat 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner vindt.

Contact

Wilt u zich ook inschrijven bij ons relatiebureau? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt zich hieronder aanmelden. Heeft u vragen aan ons relatiebureau? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensrel.nl.

ook op zoek naar een partner?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
werkdagen 09.00 - 21.00 uur
weekend 09.00 - 18.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: