informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiebureau Mens en Relatie

Wilt u zich inschrijven bij een relatiebureau? Mens & Relatie is het grootste relatiebureau in Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Niet langer hoeft u zelf op een datingsite actief mensen te benaderen. Door middel van persoonlijke bemiddeling gaan wij met u in gesprek. Vervolgens gaan onze relatieconsulenten voor u op zoek naar uw grote liefde.

Als relatiebureau gaan wij zeer zorgvuldig te werk en zetten we ons optimaal voor de liefde in. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd iemand ontmoet, die net als uzelf, op zoek is naar de juiste partner.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk



Een succesvol relatie bureau

De consulenten van ons relatiebureau staan voor persoonlijke, discrete en succesvolle relatiebemiddeling. Alle consulenten van ons relatiebureau hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over een ruime ervaring. Wanneer u zich inschrijft bij ons relatiebureau heeft u eerst een persoonlijk gesprek met uw consulent. Daarna gaat de consulent voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit kan in uw eigen regio zijn, maar soms gaan we ook iets verder voor u op zoek. Het zou zomaar kunnen zijn dat uw perfecte match namelijk niet in een straal van 10 kilometer van u vandaan woont, maar verder weg. We nemen altijd contact met u op als we breder gaan zoeken naar een passende partner.

Meestal vindt de consulent bij het partnervoorstel al een verbluffend goede match. Hierna volgt een date met deze persoon. Dat de consulenten van ons relatiebureau heel goed weten wat hun cliƫnten zoeken, blijkt wel uit het feit dat 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner vindt. Een nieuwe relatie met een geschikte partner is nog nooit zo dichtbij geweest!

persoonlijke ervaringen

anders dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus

Anja (52)
"Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus."

Dirk-Jan & Anja

Dirk-Jan (47)
"Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

Contact opnemen met mens en relatie

Bent u al een tijdje vrijgezel en op zoek naar uw grote liefde? Relatiebureau Mens en Relatie helpt jong en oud bij de zoektocht naar ware liefde. Ook op latere leeftijd heeft u natuurlijk recht op een gelukkig liefdesleven met de juiste partner. Single man of single vrouw, neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u zich ook inschrijven bij het grootste relatiebureau van Nederland? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt zich hieronder aanmelden, waarna wij voor u op zoek gaan naar een passende partner. Heeft u nog vragen voor ons als relatiebureau? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensrel.nl.

ook op zoek naar een partner?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen.
Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.