nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiebureau Mens en Relatie

Wilt u zich inschrijven bij een relatie bureau? Dan kunt u dit doen bij het relatie bureau Mens & Relatie. Wij zijn het grootste relatie bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Als relatie bureau gaan wij zeer zorgvuldig te werk en zetten we ons optimaal voor u in. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd iemand ontmoet, die net als u, op zoek is naar een vaste partner.

Een succesvol relatie bureau

De consulenten van ons relatie bureau staan voor persoonlijke, discrete en succesvolle relatiebemiddeling. Alle consulenten van ons relatie bureau hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over een ruime ervaring. Wanneer u zich inschrijft bij ons relatie bureau, dan heeft u eerst een persoonlijk gesprek met uw consulent. Daarna gaat hij of zij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Vaak vindt uw consulent een verbluffend goede match voor u. Hierna volgt een date. Dat de consulenten van ons relatie bureau heel goed weten wat hun cliënten zoeken, blijkt wel uit het feit dat 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner vindt.

Contact

Wilt u zich ook inschrijven bij ons relatie bureau? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt zich hieoronder aanmelden. Heeft u vragen aan ons relatie bureau? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen via 077 - 352 03 53 of mail naar vragen@mensrel.nl.

nieuwsgierig geworden?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend

 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
op werkdagen en zaterdag
8.00 uur - 22.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: