088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Relatiebureau Mens & Relatie

Bent u op zoek naar een serieuze relatie? Mens & Relatie is het grootste relatiebureau in Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Zo hoeft u zelf niet langer mensen te benaderen via online datingsites. Wij proberen een geschikte partner voor u te vinden door eerst met u in gesprek te gaan. Zo komen wij erachter waar u naar op zoek bent en wat voor partner er bij u past. Vervolgens gaan onze relatieconsulenten voor u op zoek naar uw grote liefde.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 MatchesEen succesvol en gecertificeerd relatiebureau

Als relatiebureau gaan wij zeer zorgvuldig te werk en zetten we ons optimaal in voor de liefde. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd iemand ontmoet, die net als uzelf, op zoek is naar de juiste partner. Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en de kans van slagen is groot. Want meestal vindt de consulent bij het partnervoorstel al een verbluffend goede match. Wist u dat ruim 75 procent van de ingeschrevenen bij Mens & Relatie binnen een jaar een vaste partner vindt? Een serieuze relatie was nog nooit zo dichtbij!

Bij Mens & Relatie vinden wij wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Mede dankzij erkenning van de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK) kunnen wij u een zorgvuldige en discrete werkwijze garanderen.

persoonlijke ervaringen

Veel mensen die zich bij datingbureau Mens & Relatie hebben ingeschreven, hebben een nieuwe partner gevonden. Als u het leuk vindt, kunt u op onze website wat persoonlijke ervaringen van een aantal van deze mensen lezen.

anders dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus

Anja (52)
"Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus."

Dirk-Jan & Anja

Dirk-Jan (47)
"Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

Persoonlijke bemiddeling via relatiebureau

Mens & Relatie Omdat Mens & Relatie een relatiebureau is voor persoonlijke relatiebemiddeling, hoeft u zelf niet langer aan online dating te doen. Onze relatieconsulenten gaan na een persoonlijk, uitgebreid intakegesprek (van circa 2 uur) namelijk voor u op zoek naar een perfecte match. Al onze relatieconsulenten hebben een degelijke opleiding gevolgd en beschikken over voldoende ervaring. En uiteraard gebeurt relatiebemiddeling bij Mens & Relatie altijd op een discrete manier; onze consulenten hebben geheimhoudingsplicht.

Een partner zoeken voor u is onze missie als grootste relatiebureau van Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Onze consulenten werken dan ook altijd toe naar een perfecte match. Dit doen zij samen met collega’s uit de omliggende regio’s, onze relatiepsychologe en een enthousiast kantoorteam. Wij zijn een persoonlijk, discreet en succesvol datingsbureau. Kosten voor relatiebemiddeling zijn bij Mens & Relatie hoger dan bij een online datingsite, maar uiteindelijk zullen deze kosten zich vertalen in een duurzame relatie.

Een relatiebureau voor alle mensen

Wij zijn een relatiebureau voor alle singles in Nederland. Omdat Mens & Relatie persoonlijk bemiddelt, kunnen wij voor ieder type mens op zoek naar een geschikte partner. Wij zijn dus een relatiebureau voor hoger opgeleide singles én lager opgeleiden. Een relatiebureau voor senioren maar ook voor de jongere generatie. En wij zoeken een perfecte match 'man zoekt vrouw' en ‘vrouw zoekt man' maar ook voor single vrouwen die van vrouwen houden, of mannen die op zoek zijn naar een mannelijke partner.

Het maakt niet uit naar wat voor partner u op zoek bent, onze consulenten gaan graag voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit kan dichtbij huis zijn, maar ook wat verder weg. Gaan we breder op zoek naar een geschikte partner? Dan nemen wij altijd eerst even contact met u op.

Contact opnemen met mens en relatie

Bent u op zoek naar een relatiebureau dat via persoonlijke relatiebemiddeling voor u op zoek gaat naar een serieuze relatie? Dan bent u bij Mens & Relatie aan het juiste adres. U kunt zich hieronder aanmelden, waarna u meer informatie ontvangt. Vervolgens zal een van onze relatieconsulenten contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek. Daarna zullen wij voor u op zoek zal gaan naar een geschikte partner. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

ook op zoek naar een partner?

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches