nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Partner zoeken met Mens en Relatie

Zoekt u een bemiddelingsbureau? Dan kan Mens & Relatie u helpen. Wij zijn het grootste bemiddelingsbureau voor relatie. Bij Mens & Relatie zijn vele mensen ingeschreven die net zoals u op zoek zijn naar een partner.

De consulenten van ons bemiddelingsbureau gaan uiterst zorgvuldig te werk als zij voor cliënten zoeken een nieuwe partner willen.

een partner zoeken

Wanneer u op zoek bent naar een partner bent u bij ons aan het goede adres. Dit hebben wij vooral te danken aan onze consulenten. Zijn staan namelijk voor een persoonlijke, succesvolle en discrete relatiebemiddeling. Als bemiddelingsbureau voor mensen die een partner zoeken, zetten wij ons optimaal voor u in. Om precies te zijn, bij ons bemiddelingsbureau heeft een relatie meer kans slagen. Drie van de vier cliënten die een partner zoeken vinden bij ons binnen één jaar een partner.

Contact

Denkt u er ook over om uzelf in te schrijven om via onze consulenten een partner te zoeken? Dan kunt u dit doen door via onze website informatie aan te vragen over de werkwijze van het op zoek zijn naar een partner. Ook kunt u zichzelf hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief en informatie aanvragen over Single & Actief. Dit is onze activiteitenclub voor singles. Tevens kunt u contact met ons opnemen door te mailen of te bellen naar vragen@mensrel.nl en 077 - 352 03 53.


 
 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
op werkdagen en zaterdag
8.00 uur - 22.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: