088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

Partner zoeken voor relatie

U wilt een partner zoeken voor relatie. Een partner zoeken voor stabiliteit in een gezond en duurzaam liefdesleven. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De ware liefde is uniek en moet volledig voldoen aan jouw droombeeld. Waar moet je de zoektocht in hemelsnaam beginnen? Een partner zoeken voor relatie is niet gemakkelijk.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 MatchesEen partner vinden bij mens en relatie

Mens en Relatie heeft ervaring en gaat je actief helpen bij partner zoeken. Heel veel ervaring durven we zelfs in alle bescheidenheid te stellen. Mens en Relatie is namelijk niet voor niets al jaren het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Dat komt door een zee aan ervaring, commitment en oprecht persoonlijk interesse in de kandidaten van Mens en Relatie. De unieke werkwijze van Mens en Relatie is de sleutel tot het succes. Wij gaan dus samen met jou een partner zoeken voor relatie.

Een partner zoeken met onze unieke werkwijze

De werkwijze bij partner zoeken voor relatie is uniek omdat Mens en Relatie een manier van werken hanteert waarbij regionale netwerken van relatieconsulenten overkoepelend samenwerken met een uitgebreid en gevarieerd nationaal bestand van kandidaten. Waar in Nederland je ook woont, er zijn altijd andere kandidaten die een partner zoeken voor relatie. Het resultaat is dat er matches ontstaan waarbij liefde en duurzaamheid leidend zijn. Liefde voor de lange termijn of zelfs voor de eeuwigheid. Voor meer dan 75% van de kandidaten die een partner zoeken voor relatie is het waarheid geworden. Drie van de vier kandidaten van Mens en Relatie slagen binnen een jaar en hebben de oneindige klik gevonden. Partner zoeken voor relatie zorgt in heel veel gevallen bij Mens en Relatie voor een liefde voor het leven!

 

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."


Wat doet Mens en Relatie anders bij partner zoeken voor relatie?

Onze relatiebemiddeling bij een partner zoeken is vele malen succesvoller dan bijvoorbeeld speeddating, online daten of ontmoetingen via vele matching sites? Onze speerpunten in de zoektocht zijn altijd persoonlijke aandacht, persoonlijke profielen en persoonlijke relatieconsulenten. Je krijgt een eigen relatieconsulent die bij jou thuis op bezoek komt en samen met jou je persoonlijke profiel gaat opstellen waarin alle wensen, eisen en verwachtingen worden beschreven. Wat zoek je in een relatie en wat juist niet?

De perfecte kandidaat bij partner zoeken voor relatie

Met die uitgebreide kennis gaat jouw consulent aan de slag. Op zoek naar de kandidaat die uiteindelijk wordt geselecteerd op jouw persoonlijke eisen wat betreft kenmerkende eigenschappen. Dat geldt natuurlijk andersom hetzelfde. Ook de kandidaat die jij gaat ontmoeten weet wat hij of zij aan jou heeft. Zo komt er een eerste ontmoeting tot stand die is gebaseerd op gemeenschappelijk interesses en verwachtingen. Met partner zoeken voor relatie van Mens en Relatie ga je goed voorbereid op een leuke en spannende date met wellicht jouw toekomstige ware liefde.

Veel succesvolle partnervoorstellen bij mens en Relatie

Zeer veel mensen zijn jou voorgegaan bij partner zoeken voor relatie. Vele tienduizenden Nederlanders hebben het eeuwige liefdesgeluk gevonden via Mens en Relatie. Niet kortstondige liefde, maar juist een diepgaande relatie voor een oneindige periode. Daar draait het namelijk om bij partner zoeken voor relatie bij Mens en Relatie. En daar draait het ook om bij jou. Vele succesvolle ervaringsdeskundigen geven tevreden aan dat de belangrijke rol van hun persoonlijke consulent heeft geleid tot liefdevolle, vaste partners. Een partner zoeken bij Mens en Relatie werkt.

De consulenten staan voor je klaar bij partner zoeken

Spreekt de werkwijze van Mens en Relatie bij partner zoeken voor relatie je aan? Wil je ook via de consulenten van Mens en Relatie een partner zoeken? Vraag hier via onderstaand formulier vrijblijvend informatie aan om partner zoeken voor relatie tot een succes te maken.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches