postcode:  
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

Partner zoeken

Het zoeken van een leuke partner is soms een lange en ingewikkelde reis. Wanneer u een leuke date hebt gevonden via bijvoorbeeld een matchingsite, kan het zijn dat het tijdens een ontmoeting in het echt, helaas niet zo uitpakt als dat u van te voren gewenst had. Met speeddaten heeft u als voordeel dat u meteeen kennismaakt met degene waar u naar op zoek bent. Maar op dat moment weet u nog niet zoveel over de voorkeuren en wensen van de ander. Dus ook dan is het vaak zo dat een afspraak uiteindelijk op niks uitloopt. Maar hoe kunt u dan die leuke partner zoeken?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matcheseen partner zoeken met mens en relatie

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe partner bent u bij ons aan het goede adres. We zijn al jaren actief in de matchmaking wereld en dit hebben wij vooral te danken aan onze deskundige consulenten. Zijn staan namelijk al jarenlang voor een persoonlijke, succesvolle en discrete relatiebemiddeling.

De ware liefde ontmoeten, dat is niet zomaar de eerste die u tegen het lijf loopt. Als relatiebemiddelingsbureau voor mensen die een partner zoeken, zetten wij ons optimaal voor u in. Onze unieke combinatie tussen zowel een regionaal netwerk van relatieconsulenten en een nationaal bestand aan vrijgezellen zorgt keer op keer voor succesvolle matches. Voor meer dan drie van de vier cliënten die zich bij ons inschrijven zoeken wij binnen één jaar een partner waarmee het ook echt klikt.

succesvolle methode

De reden dat onze bemiddeling succesvoller is dan bijvoorbeeld speeddating, online daten of een matching site is dat wij samen met u een duidelijk profiel opstellen. Hierin noteren we uw persoonlijkheid, de activiteiten die u graag onderneemt, en uw specifieke wensen m.b.t. het aangaan van een relatie. Wanneer u via ons een dating voorstel krijgt, dan weet u van tevoren wat de eigenschappen van die ander zijn, kortom: wat u aan hem of haar heeft. U gaat goed voorbereid op een leuke date en voordat u het weet heeft u uw ware liefde ontmoet!

 

persoonlijke ervaringen

"de persoonlijke benadering sprak mij aan"

Pauline (41)
"De persoonlijke benadering sprak mij aan. De consulenten zijn meestal bij de cliënten thuis geweest; dat geeft toch een betrouwbaarder gevoel."

Pauline (41) & Tino (42)

Consulent Andrea
"Pauline vertelde me dat de sfeer van de ontmoeting boven verwachting was."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

contact

Wilt u ook een geschikte partner vinden om een serieuze relatie mee aan te gaan? Vele duizenden mensen gingen u voor. Onze consulenten doen u partnervoorstellen, maar voorzien u daarnaast ook van tips en adviezen. Denkt u er ook over om uzelf in te schrijven en via de consulenten van Mens en Relatie een partner te zoeken? Met behulp van onderstaand formulier kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 - 022 19 00.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches