088 - 02 21 900
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

onze consulent in 't Gooi

Nicolette Pouw

Nicolette Pouw

Regioconsulent 't Gooi en omstreken
035-2031037 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00

Uiteindelijk maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt…we verlangen allemaal naar de liefde. Alleen blijkt het soms moeilijk de juiste partner te vinden.

Gelukkig past er op ieder potje een dekseltje … dus voor mij een hele mooie uitdaging om het geluk voor jou te vinden. Met een goed luisterend oor, de juiste coachingtools, maar ook interesse in de onderliggende structuren zet ik mijn kennis en creativiteit in. Als positief en aards individu met een achtergrond in fashion heb ik twaalf jaar in Dubai gewoond en verschillende culturen en nationaliteiten leren kennen. Eenmaal terug in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarbij de mens als persoon centraal staat en matchmaking sloot hier perfect bij aan.

Als matchmaker kijk ik ernaar uit om ook jou te helpen jouw droompartner te veroveren en ervoor te zorgen dat deze er niet gelijk voorbij galoppeert op dat witte paard.

Het blijft iedere keer weer een mooie uitdaging en nieuw avontuur als er een koppel slaagt en dat maakt mijn werk zo bijzonder.

direct contact opnemen met Nicolette Pouw

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

  • 2x Winnaar Succes Award
  • Certified Matchmaker Expert
  • Grootste Bureau Nederland
  • Meer dan 35 jaar Ervaring
  • Meer dan 50.000 Matches