088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Nijmegen

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar relatiebemiddeling? Wanneer je een vaste relatie wilt waarmee je samen leuke dingen onderneemt, is het fijn wanneer die persoon uit de buurt komt. Mens en Relatie is een landelijk relatiebemiddelingsbureau met vestigingen in Nijmegen en omstreken. Wij maken gebruik van de inzet van persoonlijke consulenten die zich gevestigd hebben door heel Nederland. Er is dus ook een relatiebureau in Nijmegen! Wil je graag kennismaken met iemand die bij jou uit de omgeving komt? Iemand waarmee je graag samen uit of thuis wilt zijn? Iemand die ook naar jou op zoek is?

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in Nijmegen en omgeving:

Laura de Lira

Laura de Lira
Regioconsulent Nijmegen en omstreken
024 - 202 20 36 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Laura de Lira

"U bent alleenstaand, maar niet eenzaam, toch? Of voelt dat soms eigenlijk wel zo? Is het gezellig om alleen thuis te komen zonder begroet te worden en je dag te kunnen delen? En dat dan ook nog dag in en dag uit! Ik kan mezelf voorstellen dat dit niet altijd even comfortabel voelt. "

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
06 - 446 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan! "

relatiebureau Nijmegen

Vanuit het hoofdkantoor Mens en Relatie ondersteunt de consulenten die een relatiebureau runnen in de stad waar zij wonen. Op deze manier verzorgt Mens en Relatie een landelijke dekking met haar relatiebemiddeling. Bij het relatiebureau te Nijmegen en omstreken zijn twee consulenten voor ons aan het werk. Zij kennen de omgeving en de mensen die er wonen, en kunnen vanuit hun eigen netwerk voor jou op zoek gaan naar een passende partner. Consulenten van Mens en Relatie kunnen ook elkaar benaderen om zodoende een kruisbestuiving in relatiebemiddeling tot stand te brengen. Zo is er de mogelijkheid indien gewenst in een bredere straal rondom jouw woonplaats zoeken. Die solide onderlinge connectie tussen hoofdkantoor, consulenten en de mensen waarvoor wij een relatie zoeken is voor de manier waarop wij werken dus van groot belang.

persoonlijk relatiebemiddlingsbureau

Tijdens een gesprek wat je hebt met de relatieconsulent die je begeleid bij de relatiebemiddeling, wordt het duidelijk welke wensen je hebt ten opzichte van het aangaan van een relatie. Je kunt zelf aangeven of je specifiek wilt dat er gezocht wordt in Nijmegen en omgeving wanneer je dit wenst. De consulent krijgt een duidelijk beeld waarmee zij aan de slag gaat. Vervolgens geeft zij aan hoeveel partnervoorstellen je kunt verwachten.

persoonlijke ervaringen

"via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd"

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

"Cor belde op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

hoe verder

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Wij hebben door de tijd heen ruime kennis als relatiebemiddelingsbureau opgedaan. Wij gaan dan ook zeer zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor jou in. Graag willen wij ook jou verder helpen in je zoektocht naar het vinden van een voor jou geschikte levensgezel, in Nijmegen of erbuiten.
Nieuwsgierig naar hoe we dit samen aanpakken? Neem voor een vrijblijvend advies contact op.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches