Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en bent u op zoek naar relatiebemiddeling? Wanneer u een vaste relatie wilt waarmee u samen leuke dingen onderneemt, is het fijn wanneer die persoon uit de buurt komt. Mens en Relatie is een landelijk relatiebemiddelingsbureau met vestigingen in Nijmegen en omstreken. Wij maken gebruik van de inzet van persoonlijke consulenten die zich gevestigd hebben door heel Nederland. Er is dus ook een relatiebureau in Nijmegen! Wilt u graag kennismaken met iemand die bij u uit de omgeving komt? Iemand waarmee u graag samen uit of thuis wilt zijn? Iemand die ook naar u op zoek is?

consulenten

Hieronder vind u de consulenten die werkzaam zijn in Nijmegen en omgeving:

Amber Zondervan

Amber Zondervan
Regioconsulent Nijmegen en omstreken
024 - 202 20 36 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Amber Zondervan

"Bent u op zoek naar nieuw relatiegeluk, een nieuwe levenspartner? Deze persoon kan binnen handbereik liggen. "

Yvonne Haagsma

Yvonne Haagsma
Regioconsulent Arnhem | Doetinchem en omstreken
0314 - 700 503 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Yvonne Haagsma

"Verlangt u naar een relatie en naar die speciale persoon in uw leven met wie u bijzondere momenten kunt delen? Of wenst u wellicht dat ene maatje om altijd mee samen te zijn? "

relatiebureau Nijmegen

Vanuit het hoofdkantoor Mens en Relatie ondersteunt de consulenten die een relatiebureau runnen in de stad waar zij wonen. Op deze manier verzorgt Mens en Relatie een landelijke dekking met haar relatiebemiddeling. Bij het relatiebureau te Nijmegen en omstreken zijn twee consulenten voor ons aan het werk. Zij kennen de omgeving en de mensen die er wonen, en kunnen vanuit hun eigen netwerk voor u op zoek gaan naar een passende partner. Consulenten van Mens en Relatie kunnen ook elkaar benaderen om zodoende een kruisbestuiving in relatiebemiddeling tot stand te brengen. Zo is er de mogelijkheid indien gewenst in een bredere straal rondom uw woonplaats zoeken. Die solide onderlinge connectie tussen hoofdkantoor, consulenten en de mensen waarvoor wij een relatie zoeken is voor de manier waarop wij werken dus van groot belang.

persoonlijk relatiebemiddlingsbureau

Tijdens een gesprek wat u heeft met de relatieconsulent die u begeleid bij de relatiebemiddeling, wordt het duidelijk welke wensen u heeft ten opzichte van het aangaan van een relatie. U kunt zelf aangeven of u specifiek wilt dat er gezocht wordt in Nijmegen en omgeving wanneer u dit wenst. De consulent krijgt een duidelijk beeld waarmee zij aan de slag gaat. Vervolgens geeft zij aan hoeveel partnervoorstellen u kunt verwachten.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

hoe verder

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Wij hebben door de tijd heen ruime kennis als relatiebemiddelingsbureau opgedaan. Wij gaan dan ook zeer zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor u in. Graag willen wij ook u verder helpen in uw zoektocht naar het vinden van een voor u geschikte levensgezel, in Nijmegen of erbuiten.
Nieuwsgierig naar hoe we dit samen aanpakken? Neem voor een vrijblijvend advies contact op.

gratis e-coaching bij inschrijving in december

Wanneer u zich in december inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend