Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Huwelijksbureau Mens & Relatie

Huwelijksbureau Mens & Relatie

Ben je op zoek naar een huwelijksbureau? Dan ben je bij Mens en Relatie aan het juiste adres. Wij zijn het grootste relatie-en huwelijksbureau van Nederland. Wij hebben een zeer divers cliëntenbestand. De een is op zoek naar een latrelatie, terwijl een ander graag wilt trouwen. Wij willen graag van je weten wat je wensen zijn, zodat wij iemand kunnen vinden die bij jou past. Iemand waarmee jij heel gelukkig zult worden.

Plan een kennismaking
Huwelijksbureau Mens & Relatie

Een serieus huwelijksbureau

Door Mens en Relatie in te schakelen als huwelijksbureau. Ben je er zeker van dat je iemand ontmoet die ook op zoek is naar een vaste partner. Bij ons staan namelijk alleen maar serieuze relatiezoekenden ingeschreven. Dus ook mensen die graag willen trouwen met degene waarmee ze door het leven willen gaan. Door onze zeer zorgvuldige bemiddeling vindt meer dan 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een partner. Dit geldt ook voor de mensen die graag willen trouwen, mits ze natuurlijk de ware hebben gevonden!

 

Een serieus huwelijksbureau

Persoonlijke bemiddeling

Als je ons inschakeld als huwelijksbureau krijgt je een persoonlijk gesprek met een consulent. Zij vraagt jou alle ins en outs met betrekking tot je partnerwens. Je kunt aangeven dat je op zoek bent naar iemand waar je in de toekomst graag mee wilt trouwen. De consulent gaat vervolgens voor je op zoek naar de beste match. Wanneer zij een match voor jou heeft gevonden, kun je hier een afspraak mee maken. Wanneer het niet klikt en het loopt na een aantal dates op niets uit, dan gaan de consulenten van ons huwelijksbureau verder voor je zoeken.

Meer weten?
Persoonlijke bemiddeling