Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Haarlem

Woont u in Haarlem of omgeving en zoekt u al tijden naar een partner die ook uit Haarlem komt? Het relatiebemiddelingsbureau Mens & Relatie is al jarenlang bekwaam als bemiddelaar in succesvolle langdurige relaties. Wij zijn het grootste relatiebureau in Nederland, en werken zowel landelijk als regionaal. We kunnen dus zowel in de regio Haarlem zoeken naar een geschikte vriend, vriendin of levenspartner, alsmede in heel Nederland. Op deze manier kunnen wij u voorstellen aan mensen die ook echt bij u passen, en die wonen in de regio van uw voorkeur. Het hoofdkantoor relatiebemiddeling van Mens en Relatie werkt wamen met regionale consulenten. Samen zoeken zij de juiste match, en gaan op zoek naar een partner die passend is.

consulenten in de regio Haarlem

Onze professionele regioconsulenten verzorgen de relatiebemiddeling over het hele land. De consulent uit uw regio Haarlem begeleid u persoonlijk in uw zoektocht, en komt met passende partnervoorstellen. Wanneer u contact opneemt met ons relatiebureau heeft u binnenkort een afspraak met een van de consulenten die hieronder staan vermeld!

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

unieke relaitebemiddeling

Relatiebemiddeling is een traject dat niet voor iedereen hetzelfde verloopt. Dit komt door het persoonlijke karakter van dit traject. Verschillende mensen hebben verschillende ideeën over de liefde, een relatie, en hoe zij deze in willen vullen. Zodoende is elke bemiddeling uniek.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Haarlem?

Ons relatiebemiddelingsbureau Haarlem en omgeving heeft een bestand opgebouwd met relatiezoekenden met diverse persoonlijkheden en wensen. Wij weten als relatiebureau dat er in uw omgeving voldoende singles rondlopen die net als u graag een vaste relatie willen. Het kan natuurlijk zijn dat u deze leuke vrijgezellen nog niet bent tegengekomen, bijvoorbeeld doordat u een ander levensritme heeft. Misschien bent u zelf erg druk of bent u vaak in gezelschap van dezelfde mensen, waardoor u te weinig nieuwe contacten tegenkomt. Relatiebemiddeling helpt om dit te doorbreken en brengt u in contact met potentiële partners die bij uw wensen en persoonlijkheid passen. Meer dan 75% van degenen die zich bij ons hebben ingeschreven vindt binnen 1 jaar tijd naar tevredenheid een nieuwe relatie!

persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de volgende stap

De stap nemen naar het inzetten van een relatiebemiddelingsbureau is voor sommige mensen groot. Wij begrijpen dit en nodigen u daarom ook uit om vrijblijvend nader kennis te maken met ons relatiebureau. Mens en Relatie wil u graag helpen om diegene te vinden waar u heel gelukkig mee wordt!

vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend