088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Enschede

Jij bent serieus op zoek naar een relatie en een single in Enschede? Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie helpt alleenstaanden met het vinden van andere singles die in de regio wonen. Wij hebben een consulenten netwerk wat in het hele land actief is. De succesvolle combinatie van lokale consulenten die bij jou in de omgeving wonen en de begeleiding vanuit het hoofdkantoor heeft ertoe geleid dat wij het grootste relatiebemiddelingsbureau van het land zijn. Ons netwerk is dus zowel lokaal als landelijk actief. Zo kan ons relatiebureau je partnervoorstellen doen van mensen die wonend zijn in Enschede of omgeving, of zo je wenst ook op zoek gaan naar iemand die verderop in het land woont.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Enschede

De relatiebemiddeling in Enschede en omgeving wordt verzorgd door onderstaande persoonlijke consulenten waardoor je wordt te woord gestaan.

Esther Houpst

Esther Houpst
Regioconsulent Enschede en omstreken
053 - 203 20 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Esther Houpst

"Samen is het leven leuker! Laat ik nou degene zijn die het als passie heeft mensen met elkaar te verbinden."

Titia van Ruiten

Titia van Ruiten
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Titia van Ruiten

"Hebt u genoeg van het alleen zijn, staat u op het punt om uw eerste stap te zetten naar een leven samen met een partner? Het leven heeft zoveel moois te bieden en is het niet veel leuker om dat samen met iemand te delen?"

unieke relatiebemiddeling

Het traject van het vinden van een nieuwe partner verloopt niet altijd makkelijk. Mensen hebben diverse karaktertrekken en gaan verschillend met hun leven om. In de relatiebemiddeling is het dus van belang dat cliënten persoonlijk worden benaderd. Doordat Mens en Relatie al jarenlang bedreven is als relatiebureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om integer en persoonlijk met onze klanten om te gaan. Dit doen we ook in Enschede en omgeving. Jouw eigen regio-consulent kijkt voor jou welke geschikte singles die bij jou passen ook wonen in Enschede en omgeving. Wanneer de consulent een treffend partnervoorstel aan je doet, weet je ook zeker dat diegene, net als jij, op zoek is naar een langdurige, vaste relatie.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Enschede?

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie werkt al jarenlang via haar eigen succesformule, en heeft al duizenden mensen aan een mooie liefdesrelatie geholpen. Door de intensieve begeleiding van de consulent vindt meer dan vijfenzeventig procent van de klanten die bij ons in het bestand staan binnen een jaar een relatie. Dus Ben je op zoek naar een relatiebureau in Enschede, neem dan vrijblijvend contact op.

persoonlijke ervaringen

"de ontmoeting had bijna niet plaatsgevonden"

Henk (31)
"De ontmoeting tussen Regina en mij had bijna niet plaatsgevonden. Ik was al bijna weer op de trein gestapt, toen mijn telefoon ging. Wat bleek?"

Henk & Regina

Regina (33)
"De eerste keer dat ik Henk zag, viel ik al voor zijn vriendelijke gezicht. Hij is een heel lieve man."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

het vervolg

Mens en Relatie vindt dat een persoonlijke kennismaking een meerwaarde heeft. Het relatiebureau in Enschede heeft een consulent die je graag een passend voorstel wil doen. Hiervoor willen we je eerst beter leren kennen, zodat we jouw wensen en mogelijkheden op een rijtje kunnen zetten. Wens jemeer informatie over de werkwijze relatiebemiddeling of wil je graag een keer kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches