088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Enschede

U bent serieus op zoek naar een relatie en een single in Enschede? Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie helpt alleenstaanden met het vinden van andere singles die in de regio wonen. Wij hebben een consulenten netwerk wat in het hele land actief is. De succesvolle combinatie van lokale consulenten die bij u in de omgeving wonen en de begeleiding vanuit het hoofdkantoor heeft ertoe geleid dat wij het grootste relatiebemiddelingsbureau van het land zijn. Ons netwerk is dus zowel lokaal als landelijk actief. Zo kan ons relatiebureau u partnervoorstellen doen van mensen die wonend zijn in Enschede of omgeving, of zo u wenst ook op zoek gaan naar iemand die verderop in het land woont.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Enschede

De relatiebemiddeling in Enschede en omgeving wordt verzorgd door onderstaande persoonlijke consulenten waardoor u wordt te woord gestaan.

Titia van Ruiten

Titia van Ruiten
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Titia van Ruiten

"Hebt u genoeg van het alleen zijn, staat u op het punt om uw eerste stap te zetten naar een leven samen met een partner? Het leven heeft zoveel moois te bieden en is het niet veel leuker om dat samen met iemand te delen?"

Marjon Baert

Marjon Baert
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Marjon Baert

"Relatiebemiddeling... is dat wel iets voor mij? Dat zult u en waarschijnlijk velen anderen met u denken. Onze bemiddeling bij Mens en Relatie gaat verder en dieper dan u wellicht op eerste indruk verwacht. Wij willen er samen met u alles aan doen om een geschikte partner voor u te vinden."

unieke relatiebemiddeling

Het traject van het vinden van een nieuwe partner verloopt niet altijd makkelijk. Mensen hebben diverse karaktertrekken en gaan verschillend met hun leven om. In de relatiebemiddeling is het dus van belang dat cliënten persoonlijk worden benaderd. Doordat Mens en Relatie al jarenlang bedreven is als relatiebureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om integer en persoonlijk met onze klanten om te gaan. Dit doen we ook in Enschede en omgeving. Uw eigen regio-consulent kijkt voor u welke geschikte singles die bij u passen ook wonen in Enschede en omgeving. Wanneer de consulent een treffend partnervoorstel aan u doet, weet u ook zeker dat diegene, net als u, op zoek is naar een langdurige, vaste relatie.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Enschede?

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie werkt al jarenlang via haar eigen succesformule, en heeft al duizenden mensen aan een mooie liefdesrelatie geholpen. Door de intensieve begeleiding van de consulent vindt meer dan vijfenzeventig procent van de klanten die bij ons in het bestand staan binnen een jaar een relatie. Dus bent u op zoek naar een relatiebureau in Enschede, neem dan vrijblijvend contact op.

persoonlijke ervaringen

"de ontmoeting had bijna niet plaatsgevonden"

Henk (31)
"De ontmoeting tussen Regina en mij had bijna niet plaatsgevonden. Ik was al bijna weer op de trein gestapt, toen mijn telefoon ging. Wat bleek?"

Henk & Regina

Regina (33)
"De eerste keer dat ik Henk zag, viel ik al voor zijn vriendelijke gezicht. Hij is een heel lieve man."

"ik vond het doodeng om me in te schrijven"

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

het vervolg

Mens en Relatie vindt dat een persoonlijke kennismaking een meerwaarde heeft. Het relatiebureau in Enschede heeft een consulent die u graag een passend voorstel wil doen. Hiervoor willen we u eerst beter leren kennen, zodat we uw wensen en mogelijkheden op een rijtje kunnen zetten. Wenst u meer informatie over de werkwijze relatiebemiddeling of wilt u graag een keer kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches