Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Enschede

U bent serieus op zoek naar een relatie en een single in Enschede? Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie helpt alleenstaanden met het vinden van andere singles die in de regio wonen. Wij hebben een consulenten netwerk wat in het hele land actief is. De succesvolle combinatie van lokale consulenten die bij u in de omgeving wonen en de begeleiding vanuit het hoofdkantoor heeft ertoe geleid dat wij het grootste relatiebemiddelingsbureau van het land zijn. Ons netwerk is dus zowel lokaal als landelijk actief. Zo kan ons relatiebureau u partnervoorstellen doen van mensen die wonend zijn in Enschede of omgeving, of zo u wenst ook op zoek gaan naar iemand die verderop in het land woont.

consulenten in de regio Enschede

De relatiebemiddeling in Enschede en omgeving wordt verzorgd door onderstaande persoonlijke consulenten waardoor u wordt te woord gestaan.

Carolien Goudswaard

Carolien Goudswaard
Regioconsulent Deventer en omstreken
0570 - 572 213 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Carolien Goudswaard

"Samen zijn met een leuke en lieve partner voelt beter dan alleen zijn..."

Yvonne Haagsma

Yvonne Haagsma
Regioconsulent Doetinchem en omstreken
0314 - 700 503 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Yvonne Haagsma

"Verlangt u naar een relatie en naar die speciale persoon in uw leven met wie u bijzondere momenten kunt delen? Of wenst u wellicht dat ene maatje om altijd mee samen te zijn? "

unieke relatiebemiddeling

Het traject van het vinden van een nieuwe partner verloopt niet altijd makkelijk. Mensen hebben diverse karaktertrekken en gaan verschillend met hun leven om. In de relatiebemiddeling is het dus van belang dat cliënten persoonlijk worden benaderd. Doordat Mens en Relatie al jarenlang bedreven is als relatiebureau weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om integer en persoonlijk met onze klanten om te gaan. Dit doen we ook in Enschede en omgeving. Uw eigen regio-consulent kijkt voor u welke geschikte singles die bij u passen ook wonen in Enschede en omgeving. Wanneer de consulent een treffend partnervoorstel aan u doet, weet u ook zeker dat diegene, net als u, op zoek is naar een langdurige, vaste relatie.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Enschede?

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie werkt al jarenlang via haar eigen succesformule, en heeft al duizenden mensen aan een mooie liefdesrelatie geholpen. Door de intensieve begeleiding van de consulent vindt meer dan vijfenzeventig procent van de klanten die bij ons in het bestand staan binnen een jaar een relatie. Dus bent u op zoek naar een relatiebureau in Enschede, neem dan vrijblijvend contact op.

persoonlijke ervaringen

Henk (31)
"De ontmoeting tussen Regina en mij had bijna niet plaatsgevonden. Ik was al bijna weer op de trein gestapt, toen mijn telefoon ging. Wat bleek?"

Henk & Regina

Regina (33)
"De eerste keer dat ik Henk zag, viel ik al voor zijn vriendelijke gezicht. Hij is een heel lieve man."

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

het vervolg

Mens en Relatie vindt dat een persoonlijke kennismaking een meerwaarde heeft. Het relatiebureau in Enschede heeft een consulent die u graag een passend voorstel wil doen. Hiervoor willen we u eerst beter leren kennen, zodat we uw wensen en mogelijkheden op een rijtje kunnen zetten. Wenst u meer informatie over de werkwijze relatiebemiddeling of wilt u graag een keer kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op.

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend