088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 

de eerste date

Een eerste date is altijd spannend. Online dating, blind dating en speed dating kunnen een leuke nieuwe ervaring zijn. Maar het kan op den duur ook een tijdrovende bezigheid worden. Dat dat wat je zelf belangrijk vindt in een relatie, wil je graag terugzien in degene waarmee je date. Het is niet altijd makkelijk om goed te omschrijven wie je zelf bent en wat je zoekt in een ander. Soms komt iemand online heel leuk over, maar in het echt heeft hij of zij niet de uitstraling had verwacht. Of misschien ben je stiekem toch bang de volgende stap te nemen. Vaak blijft het dan bij een enkele ontmoeting.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 MatchesDating met behulp van een consulent

Dating via Mens en Relatie werkt anders. Wij werken met persoonlijke consulenten, die met je bespreken wat jij zoekt in een relatie. Jij verteld wie je bent, wat je leuk vindt om samen te doen, en wat voor een eisen je stelt aan een nieuwe relatie. Wij bemiddelen alleen mensen die serieus op zoek zijn naar een partner. Zo ben je ervan verzekerd dat de ander ook echt geïnteresseerd is in jou, en ook op zoek is naar een langdurige relatie, in plaats van een kortstondig contact.

Dating tips voor de eerste date

Binnenkort een eerste date op de planning? We geven je graag een paar simpele tips voor om een goede indruk te maken. De belangrijkste tip draait om fatsoen: kom niet te laat zodat die leuke vrouw of leuke man lang op je moet wachten. Tip twee: Probeer je date evenveel aan het woord te laten als dat jij bent, en onderbreek niet terwijl hij of zij een verhaal vertelt. Heb je het niet naar je zin? Dan is het prima om na anderhalf uur afscheid te nemen van je date. Natuurlijk is het lastig om te laten weten dat je denkt dat het niet gaat klikken tussen jullie. Daarom is het een goed idee om de dag na de date aan te geven of je een leuke date heeft gehad. Hierdoor weet de ander gelijk of er meer in zit.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

"ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt"

Embert (47) & Angelique (40)
"Ik kan consulente Anja alleen maar complimenten geven. Waar zij heel goed oog voor had, is onze achtergrond."

Embert & Angelique

Consulent Anja
"Laatst hebben ze me een heel leuke foto van hun tweetjes gestuurd. Als ik op de foto zie hoe ze eruit zien, zo stralend, dan denk: ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt."

Het vinden van de perfecte date

Lukt het ondanks het toepassen van bovenstaande tips maar niet met de eerste dates? Dan kan het zijn dat je steeds niet diegene hebt ontmoet die voldoet aan je wensen.
Het kan ook zijn datjouw wensenlijstje zo belangrijk voor je is geworden, dat je tijdens een eerste afspraak zich nog niet helemaal open kunt stellen voor de ander. De afspraak voldoet dan niet aan je verwachting. Het kan zijn dat je niets ziet in die ander, het kan ook zijn dat het wat meer tijd kost om te onderzoeken wie die ander is. Samen met onze relatiecoach kun je bekijken wat er nodig is om de eerste date tot een succes te maken. Als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland gaan we graag voor jou op zoek naar een eerste succesvolle date. Iemand die je echt leuk vindt en waarmee jij een geweldige tijd zult hebben.

Ben je op zoek naar een single man of vrouw waarmee je een langdurige relatie aan wilt gaan? Wil je daten met iemand die aansluit op je eigen interesses en waarbij je jezelf op je gemak voelt? Schakel dan de hulp in van relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie.

Ook op zoek naar een partner?

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches
 
 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900