088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Den Haag

Relatiebemiddeling Den Haag en omstreken wordt verzorgd met behulp van consulenten die woonachtig en werkzaam zijn in de regio. Op deze manier is het mogelijk om partnervoorstellen te krijgen uit de omgeving van uw voorkeur.
Bent u op zoek naar een relatie in Den Haag? Dan zorgen onze consulenten ervoor dat u kennismaakt met mensen die ook werkelijk in de stad Den Haag wonen. Wij kunnen natuurlijik ook voor u bekijken of er geschikte kandidatien wonen in bijvoorbeeld de provincie.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Den Haag

Hieronder vindt u de consulenten die in de omgeving werkzaam zijn. Zij kunnen u persoonlijk helpen bij het vinden van een relatie in Den Haag.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Hester Guit

Hester Guit
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Hester Guit

"Hoe groot is de kans dat je toevallig tegen de liefde van je leven aanloopt? Ik help je lot een handje, door mensen samen te brengen, die op zoek zijn naar elkaar, zonder het van elkaar te weten."

unieke relatiebemiddeling

Het relatiebemiddelingsbureau Mens & Relatie bestaat sinds 1983. Wij werken met consulenten die wonen en werken door heel Nederland. Ons relatiebemiddelingsbureau in Den Haag bestaat dus uit de mensen die werkzaam zijn in de regio. Het percentage ingeschrevenen dat bij ons slaagt is hoog, meer dan 75% van de partnerzoekenden heeft binnen 1 jaar tijd iemand gevonden waarmee ze een vaste relatie aangaan. Vervolgens zijn deze partners minimaal drie maanden samen, ze zijn verliefd, en willen graag met elkaar door het leven. (De eerste is een objectief feit wat wij bijhouden in onze persoonlijke administratie. De tweede norm is subjectief, maar wordt wel door de betrokken te kennen gegeven).

zoekt u een relatie in Den Haag?

De persoonlijke relatiebemiddeling staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen die bij ons ingeschreven staat heeft vooraf een uitgebreid individueel gesprek met een consulent gehad. In dit gesprek praten we over uzelf, de partner die u zoekt en uw wensen ten opzichte van een relatie.
Cliënten die bij ons zijn ingeschreven zijn altijd op zoek naar een vaste relatie.
Iedereen die bij ons staat ingeschreven is serieus op zoek naar een vaste relatie, en hebben net als u ook allemaal een persoonlijk gesprek met een consulent gehad. In elke regio van Nederland zijn één of meerdere consulenten werkzaam. Bent u op zoek naar een relatie in Den Haag of omgeving? Neem dan eens contact op met een consulent uit de regio.

persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de volgende stap

Hoeveel partnervoorstellen u ontvangt, hangt af van uw persoonlijke wensen en uw situatie. Normaliter zijn het er ruim voldoende om te slagen.
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? En bent u nieuwsgierig welke vrijgezel in Den Haag bij uw persoonlijkheid past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches