088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Den Bosch

Op dit moment zijn er meer alleenstaanden en singles dan ooit tevoren. Dit betekent niet dat mannen en vrouwen in Nederland geen behoefte meer hebben aan relaties. Wat het wel betekent is dat het steeds lastiger wordt om een waardevolle relatie te vinden. Mens en Relatie help je hierbij. Als relatiebureau in Den Bosch en omgeving hebben wij een breed aantal relatiezoekenden in jouw buurt. Een consulent zal je begeleiden en ervoor zorgen dat je ook weer snel mag genieten van de vreugde van een nieuwe partner. De consulenten van Mens en Relatie bevinden zich niet alleen in Den Bosch en omstreken, we hebben een nationaal netwerk van professionele consulenten. Hierdoor kunnen we altijd een geschikt partnervoorstel voor je vinden.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Den Bosch

Hieronder zie je de consulenten die in de omgeving van Den Bosch actief zijn. Misschien ben je binnenkort wel in gesprek met een van onze consulenten voor de zoektocht naar een serieuze partner! Aangezien we gebruik maken van persoonlijke begeleidingen is een een-op-een gesprek met een consulent bij ons de standaard.


Rianne Ponsioen

Rianne Ponsioen
Regioconsulent Den Bosch en omstreken
073 - 203 20 29 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Rianne Ponsioen

"Pas wanneer u zegt: ik heb mijn "maatje" gevonden, ben ik tevreden. De kans dat ik dan voor u een partner vind is groot. "

Caroline Van Eijk

Caroline Van Eijk
Regioconsulent Tilburg en omstreken
013 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Caroline Van Eijk

"Bent u ook aan een duurzame relatie toe en zoekt u daarbij de juiste partner dan wil ik u daar graag in adviseren. Mijn doel is bereikt als u nieuw liefdesgeluk gevonden heeft en u samen met uw nieuwe partner een gelukkige toekomst tegemoet mag gaan. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Bij relatiebemiddeling komt meer aan bod dan het zoeken van geschikte partners. Sommige mensen hebben een moeilijk liefdesleven achter de rug waardoor de zoektocht naar een partner niet het enige aandachtspunt is. Mensen met “een rugzakje� aan liefdesleed worden bij Mens en Relatie natuurlijk ook geholpen! Dankzij onze werkmethode en jarenlange ervaring met relatiebemiddeling in Den Bosch vindt 75% van onze cliënten binnen een jaar een partner gevonden.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Den Bosch?

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Hierdoor hebben we lokale consulenten in elke provincie. Dit betekent dat we altijd een geschikt partnervoorstel voor je kunnen vinden, we zijn namelijk niet alleen een relatiebureau in Den Bosch maar in heel Nederland. Onze relatieconsulenten praten onderling over opties voor jou en ook het hoofdkantoor doet haar uiterste best om perfecte partnervoorstellen aan te leveren.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Ben je op zoek naar een relatie in Den Bosch en omstreken, wacht dan niet langer! Kies voor de liefde en kies voor Mens en Relatie. Onze relatiebemiddeling heeft een persoonlijk karakter. Dit betekent dat we jouw verhaal willen weten, willen weten wat je zoekt en wat je nodig hebt in een relatie. Met deze informatie gaan wij vervolgens op zoek naar geschikte partners voor jou. Ben je single en klaar met het singlebestaan? Contact ons vrijblijvend voor advies.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches