088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 

Datingbureau Mens & Relatie

Bij datingbureau Mens & Relatie willen wij eigenlijk maar één ding: jouw grote liefde vinden. Dus als je je bij ons inschrijft, gaan onze relatieconsulenten voor jou op zoek naar de juiste partner. Via onze persoonlijke bemiddeling komen wij erachter wat voor persoon er bij je past. Is er een match gevonden? Dan volgt er een afspraak. Een duurzame relatie is nog nooit zo dichtbij geweest!

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 MatchesMens & Relatie: succesvol datingbureau

Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie, is het een goed idee om je in te schrijven bij datingbureau Mens & Relatie. Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en er is een grote kans dat je via ons een nieuwe partner vindt. Want meestal vindt de consulent bij het partnervoorstel al een verbluffend goede match. Dat de consulenten van ons relatiebureau heel goed weten wat hun cliënten zoeken, blijkt uit het feit dat 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner vindt.

persoonlijke ervaringen

Veel mensen die zich bij datingbureau Mens & Relatie hebben ingeschreven, hebben een vaste partner gevonden. Als je het leuk vindt, kun je meer persoonlijke ervaringen lezen.

anders dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus

Anja (52)
"Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus."

Dirk-Jan & Anja

Dirk-Jan (47)
"Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

Persoonlijke bemiddeling via datingbureau Mens & Relatie

Door onze persoonlijke relatiebemiddeling hoeft je zelf niet langer aan online dating te doen. Onze relatieconsulenten gaan na een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek (van circa 2 uur) namelijk voor jou op zoek naar een perfecte match. Alle consulenten van ons relatiebureau hebben een gedegen opleiding gevolgd en beschikken over ruime ervaring. En uiteraard gebeurt relatiebemiddeling altijd op een discrete manier; onze consulenten hebben geheimhoudingsplicht.

Als datingbureau vinden wij het heel belangrijk dat je een nieuwe partner vindt. Dat is immers ook de reden dat je je bij ons hebt ingeschreven. Onze consulenten doen er dan ook alles aan om een geschikte partner voor je te vinden. Dit doen zij samen met collega’s uit de omliggende regio’s, onze relatiepsychologe en een enthousiast kantoorteam.

Een datingbureau voor alle mensen

Datingbureau Mens & Relatie is er voor alle singles in Nederland. Door onze persoonlijke relatiebemiddeling kunnen wij voor iedereen op zoek naar een geschikte partner. Wij zijn dus een datingbureau voor hoger opgeleiden, maar ook voor laagopgeleiden. Een dating bureau voor senioren maar voor de jongere generatie. Een dating bureau voor 'man zoekt vrouw' en 'vrouw zoekt man' maar ook een dating bureau voor vrouwen die vrouwen zoeken, of mannen die op zoek zijn naar een mannelijke partner.

Naar wat voor partner je ook op zoek bent, onze consulenten gaan graag voor jou op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit kan in jouw eigen regio zijn, maar soms gaan we ook iets verder voor je op zoek. Het zou zomaar kunnen zijn dat jouw perfecte match namelijk niet in een straal van 10 kilometer van je vandaan woont, maar wat verder weg. We nemen altijd contact met je op als we breder gaan zoeken naar een passende partner.

Contact opnemen met mens en relatie

Ben je al een tijdje vrijgezel en op zoek naar een serieuze relatie? Dan helpen wij je graag bij de zoektocht naar ware liefde. Je kunt zich hieronder aanmelden, waarna een van onze relatieconsulenten via persoonlijke relatiebemiddeling voor jou op zoek zal gaan naar de perfecte match. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

ook op zoek naar een partner?

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches