088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke date in Rotterdam? Dan is het soms lastig een date te vinden die op zoek is naar een vaste relatie. Wanneer je zoekt naar dating in Rotterdam, maar dan wil met iemand die net als jij een vaste partner wil, dan kan Mens en Relatie bemiddelen.
Ook bij speeddating in Rotterdam is het niet zeker of degene die je treft ook op zoek is naar een vaste partner die je nog wel vaker wilt zien. Bij speeddating heb je de mogelijkheid in een korte tijd kennis diverse potentiële partners te leren kennen. Maar wanneer je vooraf al weet wat voor een date je graag zou willen hebben, kan de speeddating teleurstellend verlopen. De consulenten van Mens en Relatie die actief zijn in de regio, kunnen bemiddelen bij dating in Rotterdam die aansluit bij je persoonlijke wensen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Rotterdam

Hieronder vind je de consulenten die in de omgeving werkzaam zijn. Zij kunnen je persoonlijk helpen bij het vinden van een date in Rotterdam.

Lisa Koole

Lisa Koole
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lisa Koole

"Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden, lief te hebben en bemind te zijn. Liefde is soms een beetje ingewikkeld maar zeker het mooiste wat er is! Zoek samen met ons naar uw nieuwe partner en kies voor een nieuwe toekomst!"

Joke de Wit

Joke de Wit
Regioconsulent Breda en omstreken
076 - 760 28 31 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Joke de Wit

"Het leven delen met iemand die van je houdt. Is dat niet wat u zou willen? Er zijn zoveel mensen op zoek naar een partner. Maar als u en zoveel anderen een relatie willen, moet het toch eenvoudig zijn om die ander te vinden."

dating met behulp van een consulent

De consulenten van Mens en Relatie hechten belang aan persoonlijke, succesvolle bemiddeling. Dit betekent dat 3 van de 4 cliënten via ons een partner vinden. Online dating heeft slechts een slagingskans van 1 op 12. Jouw persoonlijke consulent uit de regio Rotterdam maakt eerst uitgebreid kennis met je. De ruime ervaring van de consulent staan garant voor een vaak verrassend goede match. Door middel van deze serieuze dating vindt meer dan 75% van onze cliënten binnen een jaar iemand waarmee ze voor langere tijd een relatie aangaan.

zoek je een date in Rotterdam?

De consulenten van Mens en Relatie zijn onder meer actief in Rotterdam en omgeving. Wanneer je dus op zoek bent naar dating in Rotterdam, dan regelen zij dit voor jou. De wensen van degenen die bij ons staan ingeschreven verschillen van elkaar, wij proberen je zo goed mogelijk tegemoet te komen. Je bent er van verzekerd dat degene waarmee je date, ook graag een duurzaam contact wil aangaan.

persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

een volgende stap

Het vertrouwen in elkaar is voor ons van belang. Na een uitgebreide kennismaking met je persoonlijke regioconsulent, bekijk jesamen de opties. De consulenten van Mens en Relatie brachten al vele tienduizenden mensen bij elkaar. Wil jij graag dat we voor jou ook een partner vinden?
Neem dan contact op.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches