088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

dating in Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke date in Rotterdam? Dan is het soms lastig een date te vinden die op zoek is naar een vaste relatie. Wanneer u zoekt naar dating in Rotterdam, maar dan wil met iemand die net als u een vaste partner wil, dan kan Mens en Relatie bemiddelen.
Ook bij speeddating in Rotterdam is het niet zeker of degene die u treft ook op zoek is naar een vaste partner die u nog wel vaker wilt zien. Bij speeddating heeft u de mogelijkheid in een korte tijd kennis diverse potentiële partners te leren kennen. Maar wanneer u vooraf al weet wat voor een date u graag zou willen hebben, kan de speeddating teleurstellend verlopen. De consulenten van Mens en Relatie die actief zijn in de regio, kunnen bemiddelen bij dating in Rotterdam die aansluit bij uw persoonlijke wensen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Rotterdam

Hieronder vindt u de consulenten die in de omgeving werkzaam zijn. Zij kunnen u persoonlijk helpen bij het vinden van een date in Rotterdam.

Monique Dumee

Monique Dumee
Regioconsulent Hendrik Ido Ambacht en omstreken
078 - 204 93 14 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Monique Dumee

"Iedereen verdient liefde, jij ook!"

Hester Guit

Hester Guit
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Hester Guit

"Hoe groot is de kans dat je toevallig tegen de liefde van je leven aanloopt? Ik help je lot een handje, door mensen samen te brengen, die op zoek zijn naar elkaar, zonder het van elkaar te weten."

dating met behulp van een consulent

De consulenten van Mens en Relatie hechten belang aan persoonlijke, succesvolle bemiddeling. Dit betekent dat 3 van de 4 cliënten via ons een partner vinden. Online dating heeft slechts een slagingskans van 1 op 12. Uw persoonlijke consulent uit de regio Rotterdam maakt eerst uitgebreid kennis met u. De ruime ervaring van de consulent staan garant voor een vaak verrassend goede match. Door middel van deze serieuze dating vindt meer dan 75% van onze cliënten binnen een jaar iemand waarmee ze voor langere tijd een relatie aangaan.

zoekt u een date in Rotterdam?

De consulenten van Mens en Relatie zijn onder meer actief in Rotterdam en omgeving. Wanneer u dus op zoek bent naar dating in Rotterdam, dan regelen zij dit voor u. De wensen van degenen die bij ons staan ingeschreven verschillen van elkaar, wij proberen u zo goed mogelijk tegemoet te komen. U bent er van verzekerd dat degene waarmee u date, ook graag een duurzaam contact wil aangaan.

persoonlijke ervaringen

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

een volgende stap

Het vertrouwen in elkaar is voor ons van belang. Na een uitgebreide kennismaking met uw regioconsulent, bekijkt u samen de opties. De consulenten van Mens en Relatie brachten al vele tienduizenden mensen bij elkaar. Wilt u graag dat we voor u ook een partner vinden?
Neem dan contact op.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier uw gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches