informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Christelijke relatiebemiddeling

Voor christelijke relatiebemiddeling kunt u terecht bij Mens & Relatie. Wanneer u actief gelovig bent en op zoek bent naar een christelijke partner, dan kunnen wij u helpen. Als relatiebemiddelingsbureau zijn wij onder meer gespecialiseerd in persoonlijke christelijke relatiebemiddeling. Met onze serieuze datingsite vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner. Ons cliëntenbestand is zeer divers, de een is op zoek naar een latrelatie, terwijl de ander op zoek is naar christelijke relatiebemiddeling. Bij ons bent u er in ieder geval altijd zeker van dat degene die u ontmoet op zoek is naar een vaste partner, net als u.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkspeciale christelijke relatiebemiddeling

Met onze christelijke relatiebemiddeling hebben wij speciale aandacht voor onze christelijke cliënten. Steeds meer actief gelovige singles schrijven zich bij ons in voor christelijke relatiebemiddeling. Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor onze christelijke relatiebemiddeling, dan gaat onze consulent gericht voor u op zoek naar de beste match. Mens & Relatie hanteert een zeer unieke en persoonlijke manier van werken. Zo nodigen wij u eerst uit voor een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met de consulent. Er wordt dan ook een profielschets gemaakt. Vervolgens gaat uw consulent voor u op zoek naar een geschikte match. Als hij of zij deze heeft gevonden, dan belt u elkaar zelf op. Als er na een aantal dates geen vervolg inzit, dan gaan wij, met onze christelijke relatiebemiddeling, verder voor u zoeken.

contact

Wilt u meer weten over onze christelijke relatiebemiddeling? Dan kunt u via onze website meer informatie over onze christelijke relatiebemiddeling aanvragen. Wilt u meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensrel.nl.

 ook op zoek naar een partner?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.


 
 
Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900