Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Zoek je een fijne levenspartner? Vergroot je kans om deze te vinden!

Op de Relatie-Actie-Dag in Nieuwegein waren 75 alleenstaanden aanwezig die serieus op zoek zijn naar een levenspartner. Ik heb met verschillende mensen gesproken en er waren een paar dingen die me opvielen. Daarom deze blog.

 

Allereerst: Alle zaken die de moeite waard zijn vergen tijd en energie.


Tijd en energie

Om iemand te vinden

Degene te leren kennen

Een relatie op te bouwen met diegene

En om de relatie te onderhouden

 

Ik haalde uit de gesprekken dat sommige echt graag een partner willen, maar niet bereid zijn om daar tijd voor vrij te maken. Maar als je druk bent met je dagelijkse bezigheden en er geen ruimte is voor andere dingen, is er ook geen ruimte voor een levenspartner. En als je dezelfde dingen blijft doen, dezelfde dagindeling houdt, kom je nooit die partner tegen. Je bent de partner gisteren, eergisteren en de dag ervoor niet tegen gekomen. Waarom blijf je dan dromen over morgen?

 

Nee, u moet uit uw ritme en uit uw comfort-zone stappen.

Daar is succes te vinden!

Wat heeft u te bieden

Tip: Richt niet zo zeer op wat u zoekt, maar bedenk: wat heb ik een ander te bieden? Wie zit hier op te wachten? Als u met die instelling op zoek gaat naar een fijne partner, vindt u iemand die blij met u is. Iemand waar u uzelf bij kunt zijn. Daar wordt u allebei gelukkig van!

Wat heeft u te bieden

Verzorgd uiterlijk

Tip: Als u er verzorgd uit ziet en de eerste indruk is positief, zal het gesprek makkelijke verlopen. Vrouwen letten vaak op details zoals schone nagels, geen vlekken op kleding, goed verzorgd gebit, fris gewassen haar en dergelijke. Dus let daar op, mannen. Maar voor de vrouwen geldt dat mannen soms schrikken van een overdaad aan parfum of teveel make-up.

 

Ook vind ik het belangrijk om niet te veel op uiterlijkheden af te gaan. Kleding, haarkleur, snor of bril zijn tijdelijk en makkelijk te veranderen. Het zegt niets over hoe fijn u het samen kunt hebben en daar gaat het uiteindelijk om. Uiterlijk brengt u wellicht bij elkaar, het is het innerlijk dat u bij elkaar houdt en ervoor zorgt dat u een boeiende en fijne relatie kunt opbouwen.

 

Ik hoor graag wat u van mijn blog vindt. Dus reageer!

Verzorgd uiterlijk