Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Waar ontmoet jij jouw nieuwe relatie?

Een vraag waar mening alleenstaande graag het antwoord op vindt. En een antwoord waarmee de consulenten van Mens & Relatie zeker aan de slag zijn. Eén ding is wel zeker, hoe meer sociale contacten je hebt, hoe groter de kans is dat je iemand tegenkomt waarmee het klikt en waarmee je een nieuwe relatie kunt gaan ontwikkelen.

 

Echter, ik zie dat er heel veel singles zijn die hun dagelijkse patronen niet veel nieuwe contacten hebben, anders dan met collega’s en mensen uit hun familie en directe vriendenkring. Daarom is het van belang er op uit te trekken, contacten op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Maar je gaat als single niet zomaar ergens heen, alleen, zonder groep.


Samen op uit

Juist daarom, lieve mensen, is het zo heerlijk om er samen op uit te trekken, samen iets te ondernemen, samen te reizen of samen tijd door te brengen in de natuur, bij cultuur, muziek of andere interesses die je deelt. Mens & Relatie wil samen met de consulenten werken aan een aanbod van activiteiten en reizen. Het aanbod wordt afgestemd op jullie vraag. En de consulenten kunnen rekenen op mijn steun bij het organiseren van activiteiten en reizen die hen teveel tijd zou kosten. Daarnaast ben ik reisbureau en kan aan mooie reizen en aanbiedingen komen en ben ik staat om geheel zelfstandig reizen te ontwikkelen.

 

Single Actief

We hebben de oude bekende & vertrouwde website www.single-actief.nl weer operationeel gemaakt. Natuurlijk helemaal opgepoetst en voorzien van een geheel nieuw uiterlijk. Het aanbod is nu nog gering maar daar wil ik met jullie hulp verandering in aanbrengen. Ik vraag jullie inbreng, jullie tips & ideeën voor 2015. Op de pagina kun je jouw tips opgeven voor leuke activiteiten die jij graag zou willen doen in het aankomende jaar. Er loopt tot 1 januari 2015 een actie dat er met je reactie een mooie geschenkbon kan worden gewonnen. Dus, deel je idee en maak kans op een mooie prijs. Je bent meer dan welkom op de website van Single & Actief.