Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Mens en Relatie is het grootste relatiebureau

Mens en Relatie is het grootste relatiebureau

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van bemiddeling. Mens & Relatie is al actief vanaf 1983 en heeft een netwerk opgebouwd van uiterst deskundige, ervaren en zorgvuldig werkende matchmakers, ofwel relatiebemiddelingsconsulenten. Al onze consulenten staan voor een succesvolle, persoonlijke en discrete relatiebemiddeling. Het grootste bureau van Nederland, dat schept verplichtingen. Zo hebben al onze consulenten een gedegen opleiding gevolgd en hebben ze een geheimhoudingsplicht. De bemiddeling is uitermate persoonlijk.

 

De eerste stap is een vrijblijvend, oriënterend gesprek, waarin de consulent u leert kennen, wilt weten wie u bent, wat u zoekt en hoe u in het leven staat. Op grond daarvan kan ze u adviseren wat Mens & Relatie voor u kan betekenen. Besluit u zich vervolgens in te schrijven, dan volgt er een diepte interview om in beeld te brengen wie u bent en wat u zoekt. Daarna gaat de consulent aan de slag in haar eigen bestand en in samenwerking met de andere consulenten in Nederland. U geeft daarbij de grens aan, hoever bent u bereid te reizen voor uw nieuwe partner? Hoe verder u bereidt bent om te reizen met hoe meer consulenten uw consulent kan samenwerken. De consulent wordt ondersteund door een professioneel team. Als er een match voor u gevonden is, wordt u aan elkaar voorgesteld en kunt u een afspraak maken. Dan begint het leuke deel voor de kennismaking. De voorselectie is gedaan. U hoeft niet zelf op zoek te gaan, u hoef niet zelf een inschatting te maken en u weet al wat u gemeenschappelijk heeft. U hoeft dus alleen het leuke deel te doen, kennismaken en als het klikt het contact uitbouwen en een duurzame relatie opbouwen. En bij elke stap staat uw consulent des gewenst terzijde.

 

Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau en staat voor persoonlijk, betrouwbaar en discreet. We onderscheiden ons daarbij om ons niet alleen op het matchen te richten. Dit is natuurlijk een belangrijke rol van de matchmaker, maar ook ondersteunen we u bij het maken van een afspraak, hoe u een succes maakt van de eerste kennismaking en hoe u ervoor zorgt dat u niet in uw oude fouten en patronen van vroeger hervalt. U krijgt ondersteuning zodat u de kennismaking zo opbouwt dat je relatie een succes wordt en blijft. Duurzaam, nieuw relatiegeluk, dat is waar wij voor staan. Dat is waar wij voor gaan en dat is waar wij u bij willen ondersteunen.

Mens en Relatie is het grootste relatiebureau

Contact

Wilt u meer informatie over onze serieuze datingsite? Dan kunt u dit aanvragen via de website van onze serieuze datingsite. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.