Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Christelijke dating

Christelijke dating

Voor christelijke dating moet u bij Mens & Relatie zijn. Ook wanneer u actief gelovig en u op zoek bent naar een christelijke partner kan Mens & Relatie u van dienst zijn. Als relatiebemiddelingsbureau zijn we gespecialiseerd in persoonlijke bemiddeling.

 

De consulent wilt u graag goed leren kennen, wilt weten wie u bent en wat u zoekt. Ook is het belangrijk om te weten met welke waarde en normen u bent opgegroeid en wat u belangrijk vindt in uw huidige en toekomstige leven. Eén van die waarde en normen kan natuurlijk uw christelijke levensbeschouwing zijn. En daarmee wordt Mens & Relatie een bureau dat met uitstek geschikt is, ook voor de christelijke alleenstaande op zoek naar een partner voor een duurzame relatie. Daarnaast bent u bij Mens & Relatie altijd zeker van dat u iemand ontmoet die ook op zoek is naar een vaste partner voor een duurzame relatie.

 

Steeds meer actief gelovige singles schrijven zich bij ons in. Juist vanwege die persoonlijke aandacht en het belang dat we hechten aan de manier waarop iemand in het leven staat. Daarom gaat altijd een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek met een consulent vooraf aan een inschrijving. Tijdens dit zal de consulent u interviewen om samen met u een profiel op te stellen, wat bij een kennismaking naar de partner gestuurd wordt. U weet dus voor u elkaar ontmoet, dat u bepaalde overeenkomsten heeft in het leven van wat u belangrijk vindt in het leven. Hierdoor kunt u zich concentreren op elkaar ontmoeten, kennis maken en het opbouwen van een relatie. De voorselectie heeft de consulent al voor u gedaan op grond van wat u belangrijk vindt in het leven.

Christelijke dating

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van christelijke relatiebemiddeling, zoek dan op de website naar de telefoonnummer van de consulent van uw regio of vul het formulier in, dan nemen we contact met u op. We horen graag van u. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.