088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Arnhem

Een goed bericht voor alles singles in Arnhem, Mens en Relatie helpt jou als relatiebureau ook graag in Arnhem en omstreken! Ben jeal langere tijd alleen of gescheiden en op zoek naar een nieuwe liefde in de buurt van Arnhem? Mens en Relatie heeft een netwerk van consulent die in het hele land actief zijn, waardoor we ook in Arnhem relatiebemiddeling verzorgen. Door onze koppeling tussen alle consulenten en het hoofdkantoor zorgt Mens en Relatie voor succesvolle matches. Mocht je bereid zijn om ook buiten Arnhem te kijken naar partners, dan zorgen onze consulenten ervoor dat je ook partnervoorstellen uit andere regio’s ontvangt. Hierdoor wordt de kans op echte liefde een stuk makkelijker.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Arnhem

Relatiebemiddeling Arnhem wordt gedaan door de Mens en Relatie consulenten die hieronder aan je worden voorgesteld. Ga je in zee met Mens en Relatie dan zal je persoonlijke begeleiding ontvangen van een van deze professionele consulenten.

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
06 - 446 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan! "

Laura de Lira

Laura de Lira
Regioconsulent Nijmegen en omstreken
024 - 202 20 36 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Laura de Lira

"U bent alleenstaand, maar niet eenzaam, toch? Of voelt dat soms eigenlijk wel zo? Is het gezellig om alleen thuis te komen zonder begroet te worden en je dag te kunnen delen? En dat dan ook nog dag in en dag uit! Ik kan mezelf voorstellen dat dit niet altijd even comfortabel voelt. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Na een scheiding of verbroken relatie is het voor veel mensen lastig om de draad weer op te pakken in de liefde. Toch willen de meesten mensen niet de rest van hun leven single of alleenstaand blijven. Het is daarom niet meer dan logisch dat mensen relatiebureaus zoals Mens en Relatie opzoeken voor hulp. We weten wie er bij jou zou passen en door onze jarenlange ervaring heeft ruim 75% van onze klanten binnen een jaar een partner. Een relatiebureau in Arnhem zal veel contacten hebben in de omgeving van Arnhem. Mens en Relatie heeft een nationaal netwerk waardoor we zeker weten dat we een partner voor jou kunnen vinden.

zoek jeeen relatiebemiddelingsbureau in Arnhem?

Ben je op zoek naar relatiebemiddeling in Arnhem en omgeving, kijk dan niet verder! Met een jarenlange succesformule en een nationaal netwerk van singles die op zoek zijn naar een relatie ben je bij ons aan het goede adres. Door onze intensieve begeleiding heeft ruim 75% van de Mens en Relatie klanten binnen een jaar een partner. Bij al onze partnervoorstellen kunt er zeker van zijn dat je allebei op zoek bent naar een serieuze partner.

persoonlijke ervaringen

"ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt"

Embert (47) & Angelique (40)
"Ik kan consulente Anja alleen maar complimenten geven. Waar zij heel goed oog voor had, is onze achtergrond."

Embert & Angelique

Consulent Anja
"Laatst hebben ze me een heel leuke foto van hun tweetjes gestuurd. Als ik op de foto zie hoe ze eruit zien, zo stralend, dan denk: ja, deze mensen zijn voor elkaar gemaakt."

"deze man past echt helemaal niet bij mij"

Ella (64)
"Deze man past echt helemaal niet bij mij," dacht Ella toen ze de profielschets las van Anton. "Ik had de parkeermeter maar voor een halfuur gevuld want ik verwachtte snel weer weg te zijn."

Ella & Anton

Anton (60)
"Toen ik haar zag komen aanlopen dacht ik, wauw, dat is een heel mooie vrouw. Het halfuur vloog voorbij dus we hebben nog wat extra geld in haar parkeermeter gedaan."

een volgende stap

Als relatiebemiddelingsbureau willen we persoonlijk contact met jou. Op deze manier kunnen we een-op-een jouw verhaal doornemen en op basis daarvan een goed voorstel maken. Na dit persoonlijke contact is er een wederzijds vertrouwen tussen jou en de consulent waardoor communicatie makkelijk is. Sta jij open voor een nieuwe liefde in Arnhem? Heb jij hulp nodig bij het zoeken naar een nieuwe partner? Contact dan vrijblijvend Mens en Relatie voor advies!

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches