088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Apeldoorn

Momenteel zijn er in Nederland meer singles en alleenstaanden dan ooit voorheen het geval was. Hieruit zou je kunnen concluderen dat zowel mannen als vrouwen minder behoefte hebben aan een vaste relatie dan voorheen. Als relatiebemiddelingsbureau hebben wij dagelijks contact met alleenstaanden. Zij geven aan heel graag een vaste partner te willen, maar het lijkt moeilijker dan voorheen om echte waardevolle contacten aan te gaan. Het relatiebureau Mens en Relatie is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen mensen die op zoek zijn naar een waardevolle relatie. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een vaste partner in Apeldoorn en omgeving. Want Mens en Relatie is niet alleen een landelijk relatiebureau, maar werkt ook regionaal.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Apeldoorn

Ons relatiebemiddelingsbureau in Apeldoorn heeft een breed scala aan mensen die ook een relatie zoeken in haar bestand. Wij werken dan ook met consulenten die actief zijn in heel Nederland. Hieronder staan de consulenten die in Apeldoorn en omgeving de relatiebemiddeling verzorgen.


Sandra van Otterlo

Sandra van Otterlo
Regioconsulent Apeldoorn en omstreken
055 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Sandra van Otterlo

""Als je het niet probeert, zal je nooit weten wat er had kunnen gebeuren". Ik begrijp heel goed dat een beslissing nemen om te investeren in jezelf, een hele lastige is. Vooral in een liefdesrelatie. Daarom ga jij eerst met mij een "relatie" aan zodat ik zeker weet dat jij er klaar voor bent om de volgende stap te nemen. "

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
026 - 202 29 52 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Er wordt vaak gezegd dat ik een toepasselijke naam heb voor dit werk, mevrouw “de Man”. Dit is puur toeval in combinatie met mijn leuke werk! Veel mensen beginnen hun zoektocht zelf op internet. Echter na verloop van tijd, vaak na verschillende teleurstellingen doordat mensen niet serieus blijken te zijn of doordat profielen niet overeenstemmen met de werkelijkheid, haken veel mensen af. De groep mensen die overblijft zijn “serieus” op zoek naar een vaste relatie waarbij de gegevens correct weergegeven worden doordat ik zelf bij de cliënt thuis ben geweest. Ik zeg altijd: “Als je niets doet, gebeurt er niets”. Ze komen niet bij de deur aanbellen. “Soms moet je je eigen geluk een handje helpen………..”. Trots ben ik dat er al een groot aantal mooie liefdevolle relaties zijn ontstaan waarvoor veel mensen mij weer dankbaar zijn. Dat maakt mij heel gelukkig. Het cirkeltje is dan rond! "

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling bij Mens en Relatie biedt meer dan het voor jou op zoek gaan naar iemand die misschien wel de liefde van je leven wordt. Ons relatiebureau gelooft in een persoonlijke benadering van al onze cliënten, waardoor wij mensen vaak succesvol helpen bij het vinden van iemand die echt bij hen past. Dankzij deze methode en de inzet van al onze consulenten vindt meer dan 75 procent van de mensen in ons bestand binnen een jaar na aanmelding een nieuwe langdurige liefde.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Apeldoorn?

Onze lokale consulenten zijn ook werkzaam in Apeldoorn en omstreken. Dankzij deze manier van werken zijn wij het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland geworden. Wanneer je geholpen wil worden bij het zoeken naar de liefde dan ben jebij ons dus aan het juiste adres. Mens en Relatie heeft jarenlange ervaring in de relatiebemiddeling, heeft ons ervan overtuigd dat we ook voor jou een passende relatie kunnen vinden.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

snel de ware gevonden

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini & Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Wil je de liefde een kans geven? En wil je graag een relatie in Apeldoorn en omstreken? Of zoek je iemand aan de andere kant van het land? In beide gevallen ben je bij relatiebureau Mens en Relatie aan het goede adres. Onze consulenten willen je graag ontmoeten en verder met je praten over jouw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaan formulier.

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches