088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in almelo

Mens en Relatie is Nederlands grootste relatiebemiddelingsbureau en we zijn ook actief in de omgeving van Almelo en omstreken! Ons doel is om ook jou dit jaar voor te stellen aan de liefde van je leven. Relatiebemiddeling in Almelo en omstreken is geschikt voor iedere situatie. Kom jeuit een vaste relatie, ben jegescheiden of al jaren alleen? Lees snel verder wat wij van Mens en Relatie voor je kunnen betekenen. De succesformule van Mens en Relatie draait om de combinatie van een landelijk kantoor plus lokale relatieconsulenten. Op deze manier kunnen we zorgen voor persoonlijke begeleiding in het proces van de relatiebemiddeling. Daarnaast kunnen we op landelijk niveau kijken naar het perfecte partnervoorstel. Natuurlijk proberen we altijd om eerst bij jou in de buurt te zoeken naar een leuke vrijgezel. Maar voorstellen doen we alleen als we zeker weten dat de single die we op het oog hebben geschikt is voor jou. Soms kan het gebeuren dat we in jouw woonomgeving niet deze persoon tegen komen. Dan schakelen onze relatieconsulenten de hulp in van het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor heeft inzicht in alle vrijgezellen die bij Mens en Relatie geregistreerd staan. Op deze manier zal de wisselwerking tussen lokale relatieconsulenten in Almelo en het hoofdkantoor altijd zorgen voor een of meerdere goede partnervoorstellen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio almelo

Mens en Relatie werkt met persoonlijke begeleiding in het relatiebemiddelingsproces. Wij zijn actief als relatiebureau in Almelo met de onderstaande consulenten. Als je bij Mens en Relatie aanklopt voor relatiebemiddeling dan kom je in contact met een van deze relatieconsulenten.

Esther Houpst

Esther Houpst
Regioconsulent Enschede en omstreken
053 - 203 20 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Esther Houpst

"Samen is het leven leuker! Laat ik nou degene zijn die het als passie heeft mensen met elkaar te verbinden."

Ellen Horrevoets

Ellen Horrevoets
Regioconsulent Zwolle en omstreken
038 - 202 20 06 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ellen Horrevoets

"Op zoek naar de liefde? Samenzijn, passie, genegenheid, happinez. Zijn dit de sleutelwoorden voor jouw geluk? Laat mij jou begeleiden bij deze zoektocht. Met mijn inlevingsvermogen en enthousiasme wil ik jou graag helpen dit geluk te vinden. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Het vinden van ware liefde is voor veel mensen een zoektocht. Sommige zoektochten zijn lang en meeslepend en bij de ander gaat de zoektocht heel gemakkelijk. Relatiebemiddeling is dan ook een proces dat voor iedereen verschillend is. Onze relatieconsulenten kijken dan ook goed naar je karakter, je voorkeuren en wat echt goed bij jou past.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in almelo?

Ruim 75% van onze klanten vindt met de hulp van Mens en Relatie binnen een jaar een vaste partner. Wil je onderdeel zijn van dit succes, neem dan snel contact met ons op! De ervaring die wij over de jaren hebben opgedaan als het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland heeft ervoor gezorgd dat wij voor iedereen een geschikte partner kunnen vinden. Alle vrijgezellen die wij in ons bestand hebben staan zijn op zoek naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

snel de ware gevonden

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini & Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Ben jeop zoek naar een leuke partner, kies dan voor Mens en Relatie. Veelal zitten mensen vast in dezelfde sociale cirkel wat ervoor zorgt dat je weinig leuke vrijgezellen meer tegenkomt. Met het persoonlijke gesprek dat je voert met je relatieconsulent komen wij erachter wat je precies wil, maar je komt er ook achter wat wij voor jou kunnen betekenen. Hier gaan we dan mee aan de slag en binnen de kortste keren heb je een date met een leuke vrijgezel!


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches