informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in almelo

Mens en Relatie is Nederlands grootste relatiebemiddelingsbureau en we zijn ook actief in de omgeving van Almelo en omstreken! Ons doel is om ook u dit jaar voor te stellen aan de liefde van uw leven. Relatiebemiddeling in Almelo en omstreken is geschikt voor iedere situatie. Komt u uit een vaste relatie, bent u gescheiden of al jaren alleen? Lees snel verder wat wij van Mens en Relatie voor u kunnen betekenen. De succesformule van Mens en Relatie draait om de combinatie van een landelijk kantoor plus lokale relatieconsulenten. Op deze manier kunnen we zorgen voor persoonlijke begeleiding in het proces van de relatiebemiddeling. Daarnaast kunnen we op landelijk niveau kijken naar het perfecte partnervoorstel. Natuurlijk proberen we altijd om eerst bij u in de buurt te zoeken naar een leuke vrijgezel. Maar voorstellen doen we alleen als we zeker weten dat de single die we op het oog hebben geschikt is voor u. Soms kan het gebeuren dat we in uw omgeving niet deze persoon tegen komen. Dan schakelen onze relatieconsulenten de hulp in van het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor heeft inzicht in alle vrijgezellen die bij Mens en Relatie geregistreerd staan. Op deze manier zal de wisselwerking tussen lokale relatieconsulenten in Almelo en het hoofdkantoor altijd zorgen voor een of meerdere goede partnervoorstellen.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio almelo

Mens en Relatie werkt met persoonlijke begeleiding in het relatiebemiddelingsproces. Wij zijn actief als relatiebureau in Almelo met de onderstaande consulenten. Als u bij Mens en Relatie aanklopt voor relatiebemiddeling dan komt u in contact met een van deze relatieconsulenten.

Ingrid Brinks

Ingrid Brinks
Regioconsulent Enschede en omstreken
053 - 203 20 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Ingrid Brinks

"Ik ben consulent en coach van mensen die graag een nieuwe partner willen om het leven mee te delen. Samen is alles toch net iets leuker! "

Carolien Goudswaard

Carolien Goudswaard
Regioconsulent Deventer en omstreken
0570 - 572 213 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Carolien Goudswaard

"Samen zijn met een leuke en lieve partner voelt beter dan alleen zijn..."

elke relatiebemiddeling is uniek

Het vinden van ware liefde is voor veel mensen een zoektocht. Sommige zoektochten zijn lang en meeslepend en bij de ander gaat de zoektocht heel gemakkelijk. Relatiebemiddeling is dan ook een proces dat voor iedereen verschillend is. Onze relatieconsulenten kijken dan ook goed naar uw karakter, uw voorkeuren en wat echt goed bij u past.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in almelo?

Ruim 75% van onze klanten vindt met de hulp van Mens en Relatie binnen een jaar een vaste partner. Wilt u onderdeel zijn van dit succes, neem dan snel contact met ons op! De ervaring die wij over de jaren hebben opgedaan als het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland heeft ervoor gezorgd dat wij voor iedereen een geschikte partner kunnen vinden. Alle vrijgezellen die wij in ons bestand hebben staan zijn op zoek naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Bent u op zoek naar een leuke partner, kies dan voor Mens en Relatie. Veelal zitten mensen vast in dezelfde sociale cirkel wat ervoor zorgt dat u weinig leuke vrijgezellen meer tegenkomt. Met het persoonlijke gesprek dat u voert met uw relatieconsulent komen wij erachter wat u precies wil, maar u komt er ook achter wat wij voor u kunnen betekenen. Hier gaan we dan mee aan de slag en binnen de kortste keren heeft u een date met een leuke vrijgezel!


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.