088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Alkmaar

Mens en Relatie bemiddeld ook in Alkmaar. Als grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland zijn wij ook actief in de gemeente Alkmaar. We hebben consulenten verspreid over het hele land waardoor ook bij jou in de buurt een consulent actief is. Ben je al tijden op zoek naar een maatje waar je musea mee kan bezoeken in Alkmaar en omstreken? Lees dan snel verder over onze werkwijze als relatiebureau in Alkmaar. Onze succesvolle methode van relatiebemiddeling in Alkmaar zorgt ervoor dat als je een partner in deze streek zoekt, je ook partnervoorstellen krijgt van personen die hier wonen. Maakt het je niet uit of deze persoon in Alkmaar woont of een stuk verder dan kunnen wij voor jou ook verder kijken dan alleen naar de singles in Alkmaar.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Alkmaar

Mens en Relatie werkt met lokale consulenten die nauw samenwerken met de kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor. Hierdoor zijn er meerdere mensen die kijken naar de perfecte matches voor jou in de regio Alkmaar. De consulenten waar je mee in contact kunt komen zie je hieronder.

Laura de Lira

Laura de Lira
Regioconsulent Nijmegen en omstreken
024 - 202 20 36 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Laura de Lira

"U bent alleenstaand, maar niet eenzaam, toch? Of voelt dat soms eigenlijk wel zo? Is het gezellig om alleen thuis te komen zonder begroet te worden en je dag te kunnen delen? En dat dan ook nog dag in en dag uit! Ik kan mezelf voorstellen dat dit niet altijd even comfortabel voelt. "

Niki de Man

Niki de Man
Regioconsulent Arnhem / Doetinchem en omstreken
026 - 202 29 52 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Niki de Man

"Er wordt vaak gezegd dat ik een toepasselijke naam heb voor dit werk, mevrouw “de Man”. Dit is puur toeval in combinatie met mijn leuke werk! Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan!"

elke relatiebemiddeling is uniek

Bij Mens en Relatie zeggen we altijd dat elke relatiebemiddeling uniek is en bij elke geslaagde match zien we dat in werkelijkheid. Ieder mens is uniek, maar voor iedereen is een perfecte partner te vinden. In de regio Alkmaar zijn er veel singles en mensen die op zoek zijn naar een relatie. Je hebt vast al vaak genoeg initiatieven genomen om te zoeken naar een leuke partner, maar voor veel mensen komt hun drukke leven in de weg te zitten. Doordat we een nationaal netwerk hebben aan consulenten kunnen wij niet alleen in jou directe omgeving in Alkmaar voor je zoeken naar een partner, maar ook daarbuiten. Hierdoor wordt de kans op interessante partnervoorstellen ook groter.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Alkmaar?

Wanneer je hulp nodig heeft bij het zoeken van een leuke partner in Alkmaar en omstreken roep dan Mens en Relatie erbij. We zijn een relatiebemiddelingsbureau met een consulentennetwerk in heel Nederland. Onze bemiddeling is zo succesvol dat ruim 75% van onze klanten binnen een jaar een partner heeft gevonden. Iedereen is op zoek naar andere kwaliteiten in een partner, maar wees ervan verzekerd dat als onze partnermatches ook op zoek zijn naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"ik heb het eerst stilgehouden"

Johanna (32)
"Ik heb het eerst stilgehouden voor mijn omgeving, dat ik mij inschreef bij een relatiebureau. Omdat veel mensen 'in het wild' iemand tegenkomen, voelde het toch een beetje raar. Maar mijn laatste serieuze relatie was alweer zeven jaar geleden en ik wilde verder met mijn leven."

Johanna & Ronald

Consulent Anja
"Ik dacht, het moet toch lukken om voor Ronald een vlotte vrouw te vinden? Dat is helemaal geslaagd met Johanna. Ik ben heel blij dat ze nu samen hun leven kunnen opbouwen."

"dat het tijd werd om me in te schrijven"

Jetty (54)
"Mijn zus Ria en haar vriend Henk hebben elkaar ontmoet via Mens & Relatie. Dus toen ik een jaar of vijf gescheiden was, vond mijn zus dat het voor mij ook tijd werd om me in te schrijven."

Jan (50) & Jetty (54)

Consulent Rianne
"Een aantal weken nadat Jetty en Jan elkaar leerden kennen, belde Jetty mij op. Ze zei: ik bel om je te bedanken, we hebben elkaar ieder weekend gezien en we zijn zó verliefd!"

een volgende stap

Waar wij veel waarde aan hechten is wederzijds vertrouwen in onze relatiebemiddeling. Graag maken we dan ook uitgebreid kennis met jou en bespreken je wensen. Hierna gaan wij kijken naar de mogelijkheden voor jou in Alkmaar en omstreken en doen we je een voorstel. Ben jeklaar voor de stap van single naar relatie? Ben jeop zoek naar een leuke partner in Alkmaar? Neem dan snel contact met ons op voor advies!

vraag vrijblijvend informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches