088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Tilburg en omstreken


Ben je op zoek naar een partner in Tilburg? Wij verzorgen de relatiebemiddeling in de buurt van Tilburg en omstreken. Dit doen wij met behulp van onze consulenten die werkzaam zijn in de omgeving waar u woont of waar u een partner wenst te vinden. Mens en Relatie is een relatiebureau met vestigingen door heel Nederland, onze consulenten hebben ieder hun eigen relatiebemiddelingsbureau en zijn verspreid over het hele land.
U wilt graag kennismaken met iemand in Tilburg? Een persoon waarmee u in de toekomst een fijne relatie zult hebben? Wij helpen u graag met het leggen van het eerste contact.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in tilburg

Uw persoonlijke consulenten bemiddelen bij het vinden van een bij u passende relatie in de regio.

Caroline Van Eijk

Caroline Van Eijk
Regioconsulent Tilburg en omstreken
013 - 203 20 16 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Caroline Van Eijk

"Bent u ook aan een duurzame relatie toe en zoekt u daarbij de juiste partner dan wil ik u daar graag in adviseren. Mijn doel is bereikt als u nieuw liefdesgeluk gevonden heeft en u samen met uw nieuwe partner een gelukkige toekomst tegemoet mag gaan. "

Rianne Ponsioen

Rianne Ponsioen
Regioconsulent Den Bosch en omstreken
073 - 203 20 29 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Rianne Ponsioen

"Pas wanneer u zegt: ik heb mijn "maatje" gevonden, ben ik tevreden. De kans dat ik dan voor u een partner vind is groot. "

relatiebemiddelingsbureau

Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie bestaat al sinds 1983. De relatiebemiddeling vindt plaats door de inzet van consulenten. Deze consulenten worden intensief begeleid door kundige kantoormedewerkers op ons hoofdbureau relatiebemiddeling. Deze medewerkers zorgen tevens voor de onderlinge verbinding tussen de consulenten door het hele land.

wenst u relatiebemiddeling?

Ons relatiebureau hanteert de methode van de persoonlijke relatiebemiddeling. Dit is ook mogelijk in Tilburg. Door onze manier van werken ontmoet u de partner die geselecteerd is op basis van uw persoonlijke uitgangspunten en wensen. Onze ingeschrevenen zijn dan ook allen op zoek naar een vaste en duurzame relatie; naar vertrouwelijke relatiebemiddeling. Niet alleen u heeft een gesprek gehad met een van de consulenten uit bijvoorbeeld Tilburg, ook degene met wie u in contact komt heeft ons laten weten wat zijn of haar wensen zijn men betrekking tot het relatiebureau. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke wensen, en zoeken we in de regio waarin u een partner zoekt.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

snel de ware gevonden

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini & Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

hoe nu verder?

Kennis en ervaring zijn voor ons van uiterst belang binnen het relatiebemiddelingsbureau. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat wij een goed contact met u aangaan, waarin u zich serieus genomen voelt als partnerzoekende. Alle mensen die zich hebben ingeschreven bij het relatiebemiddelingsbureau zijn zoals u zoekende naar een vaste partner.
Wilt u graag weten wat we voor u kunnen doen? Ben je nieuwsgierig wie er in Tilburg zich ook ingeschreven heeft bij ons relatiebureau? Neem voor een vrijblijvend advies contact op. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches