informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

Serieuze datingsite

Uw ware liefde vinden voor een serieuze relatie is niet makkelijk. Zoekt u een serieuze datingsite? Dan bent u bij Mens en Relatie op de juiste plek. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en verzorgen dating door heel het land. Onze serieuze datingsite bemiddeld uitsluitend mensen die een vaste relatie wensen. Iedereen die zich via onze serieuze datingsite inschrijft is dus op zoek naar een vaste partner, net als u.

serieuze datingsite & Serieuze relatie

Wanneer u op zoek gaat naar een serieuze datingsite op het internet, zijn er veel sites waar u terecht kunt. Toch onderscheidt Mens en Relatie zich hiervan. Als serieuze datingsite, zijn wij namelijk ook écht serieus. Bij ons staan enkel mensen ingeschreven die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. En dat is wel een verschil met de meeste online dating sites en dating apps van nu, waarbij u met gratis lidmaatschap of een betaalde lidmaatschap lukraak in contact komt met mensen. Dit zijn geen betrouwbare datingssites waarbij u op zoek gaat naar de juiste partner voor een langdurige relatie.
Bij een voorstel doen voor een date, gaan wij van Mens en Relatie zeer zorgvuldig te werk. U bent dan ook altijd verzekerd van veilig daten met de juiste persoon.


serieuze persoonlijke bemiddeling

Als serieuze datingsite proberen wij ons optimaal voor u in te zetten. Door veel aandacht en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de mensen die zich bij ons inschrijft binnen een jaar een vaste partner. Zo heeft u, nadat u zich heeft ingeschreven, een gesprek met een consulent. In dit gesprek worden alle ins en outs besproken. Alle zaken die voor u van belang zijn voor het hebben van een fijne relatie worden belicht.
Vervolgens gaat de consulent voor u op zoek naar een goede match. Nadat er een match is gevonden, kunt u daar een afspraak mee maken. Zo heeft u een date met iemand van hetzelfde niveau, met dezelfde interesses. Dating voor hoger opgeleiden, senioren dating of gay dating is natuurlijk ook een optie. Als het na één of meerdere dates toch op niets uitloopt, gaat dezelfde consulent weer verder voor u zoeken.

persoonlijke ervaringen

Henk (31)
"De ontmoeting tussen Regina en mij had bijna niet plaatsgevonden. Ik was al bijna weer op de trein gestapt, toen mijn telefoon ging. Wat bleek?"

Henk & Regina

Regina (33)
"De eerste keer dat ik Henk zag, viel ik al voor zijn vriendelijke gezicht. Hij is een heel lieve man."

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens en Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

uw toekomstige partner

De consulent die u verder helpt heeft een opleiding gevolgd en beschikt over ruime ervaring. Alle informatie die wordt besproken wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Dat geldt uiteraard ook voor de vertrouwelijke informatie die wij krijgen van uw toekomstige partner. Wie hij of zij is? Dat weten we nu nog niet, maar wellicht heeft hij of zij zich al wel bij ons ingeschreven!

Contact

Gratis datingsites zijn laagdrempelig, maar zorgen er niet voor dat u leuke man of vrouw tegenkomt die dezelfde interesses heeft. Kies voor veilig daten onze serieuze datingsite, voordat u het weet zit u op een date met een leuke, nieuwe partner!

Overweegt u zich in te schrijven om via de serieuze datingsite Mens en Relatie uw ware liefde te vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u verder. Zie onderstaand formulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 - 022 19 00.


vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend