Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

Serieuze datingsite

Zoekt u een serieuze datingsite? Dan bent u bij Mens & Relatie op de juiste plek. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en verzorgen dating door heel het land. Onze serieuze datingsite bemiddeld uitsluitend mensen die een vaste relatie wensen. Iedereen die zich via onze serieuze datingsite inschrijft is dus op zoek naar een vaste partner, net als u.

serieuze datingsite & Serieuze relatie

Wanneer u op zoek gaat naar een serieuze datingsite op het internet, zijn er veel sites waar u terecht kunt. Toch onderscheidt Mens & Relatie zich hiervan. Als serieuze datingsite, zijn wij namelijk ook écht serieus. Bij ons staan enkel mensen ingeschreven die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. Bij een voorstel doen voor een date, gaan wij zeer zorgvuldig te werk.


serieuze persoonlijke bemiddeling

Als serieuze datingsite proberen wij ons optimaal voor u in te zetten. Door veel aandacht en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de mensen die zich bij ons inschrijft binnen een jaar een vaste partner. Zo heeft u, nadat u zich heeft ingeschreven, een gesprek met een consulent. In dit gesprek worden alle ins en outs besproken. Alle zaken die voor u van belang zijn voor het hebben van een fijne relatie worden belicht.
Vervolgens gaat de consulent voor u op zoek naar een goede match. Nadat er een match is gevonden, kunt u daar een afspraak mee maken. Zo heeft u een date met iemand van hetzelfde niveau, met dezelfde interesses. Als het na één of meerdere dates toch op niets uitloopt, gaat dezelfde consulent weer verder voor u zoeken.

persoonlijke ervaringen

Henk (31)
"De ontmoeting tussen Regina en mij had bijna niet plaatsgevonden. Ik was al bijna weer op de trein gestapt, toen mijn telefoon ging. Wat bleek?"

Henk & Regina

Regina (33)
"De eerste keer dat ik Henk zag, viel ik al voor zijn vriendelijke gezicht. Hij is een heel lieve man."

Rina (64)
"Rob was dus bekend met Mens & Relatie, maar ik niet, en ik vond het doodeng om me in te schrijven. Dat kwam omdat ik wat slechte ervaringen had met mannen die ik via advertenties in de krant ontmoette."

Rina & Rob

Consulent Annemiek
"Een toekomstige partner hoeft natuurlijk niet precies diezelfde hobby te hebben maar het is wel belangrijk dat zij zich erin kan vinden."

uw toekomstige partner

De consulent die u verder helpt heeft een opleiding gevolgd en beschikt over ruime ervaring. Alle informatie die wordt besproken wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Dat geldt uiteraard ook voor de vertrouwelijke informatie die wij krijgen van uw toekomstige partner. Wie hij of zij is? Dat weten we nu nog niet, maar wellicht heeft hij of zij zich al wel bij ons ingeschreven!

Contact

Overweegt u zich in te schrijven en via de serieuze datingsite Mens en Relatie een partner te zoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij u verder. Zie onderstaand formulier.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 - 022 19 00.


vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend