nieuwsbrief ontvangen

voornaam:
email:
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 

Serieuze datingsite | Serieuze relatie

Zoekt u een serieuze datingsite? Dan bent u bij Mens & Relatie op de juiste plek. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau met een serieuze datingsite. Op onze serieuze datingsite staan dan ook alleen maar serieuze relatiezoekenden ingeschreven. Zij zijn dus op zoek naar een vaste partner, net als u.

een echt serieuze datingsite

Wanneer u op zoek gaat naar een serieuze datingsite op het internet, dan zult u er velen tegenkomen. Toch onderscheidt Mens & Relatie zich hiervan. Als serieuze datingsite, zijn wij namelijk ook écht serieus. Bij ons staan enkel mensen ingeschreven die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. Wij zijn een serieuze datingsite die zeer zorgvuldig te werk gaat. Door onze zeer zorgvuldige en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de ingeschrevenen binnen een jaar een vaste partner. Als serieuze datingsite zetten wij ons optimaal voor u in. Zo heeft u, nadat u zich heeft ingeschreven, een persoonlijk gesprek met een consulent. Hij of zij gaat voor u op zoek naar de beste match. Nadat uw consulent een match voor u heeft gevonden, kunt u daar een afspraak mee maken. Zo heeft u een date met iemand van hetzelfde niveau, met dezelfde interesses. Als het na een aantal dates toch op niets uitloopt, dan gaat de consulent weer verder voor u zoeken.

contact

Wilt u meer informatie over onze serieuze datingsite? Dan kunt u dit aanvragen via de website van onze serieuze datingsite. Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 - 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensrel.nl.
 

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u!

contact

Bel voor informatie of afspraak:
088 - 02 21 900
werkdagen 09.00 - 21.00 uur
weekend 09.00 - 18.00 uur

informatie aanvragen

voornaam: email: