088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 

Serieuze datingsite

Uw ware liefde vinden voor een serieuze relatie is niet makkelijk. Zoek je een serieuze datingsite? Dan ben je bij Mens & Relatie op de juiste plek. Wij zijn het grootste relatiebemiddelingsbureau en datingsite van Nederland en verzorgen serieuze dating door heel het land. We zijn dus een betrouwbare datingsite! Onze serieuze datingsite bemiddelt uitsluitend mensen die een vaste relatie wensen. De leuke singles die zich via onze datingsite inschrijven zijn dus op zoek naar een vaste partner, net als jij. Ze willen dan ook serieus daten.

Serieus daten en een serieuze relatie aangaan

Wanneer je op zoek gaat naar serieuze datingsites op het internet, zijn er veel sites waar je denkt terecht te kunnen. Online daten lijkt dus makkelijk, maar je merkt snel dat veel singles geen belang hechten aan serieus daten of zelfs geen serieuze profielen aangemaakt hebben. Mens & Relatie onderscheidt zich dus van deze internet dating sites. Als serieuze datingsite, zijn wij namelijk ook écht serieus. Bij ons staan enkel mensen ingeschreven die op zoek zijn naar een vaste en duurzame relatie. En dat is wel een verschil met de meeste gratis online dating sites en dating apps van nu, waarbij je met gratis lidmaatschap of een betaalde lidmaatschap lukraak in contact komt met mensen. Dit zijn geen betrouwbare datingssites waarbij je op zoek gaat naar de juiste partner voor een langdurige relatie.

Tijdens je zoekttocht naar een nieuwe relatie, gaan wij van Mens & Relatie zeer zorgvuldig te werk. Je bent dan ook altijd verzekerd van veilig daten met de juiste persoon. Ben je op zoek naar andere singles die ook een serieuze relatie voor ogen hebben? Dan helpen wij je graag.


serieuze persoonlijke bemiddeling

Als serieuze datingsite proberen wij ons optimaal voor je in te zetten. Door veel aandacht en persoonlijke bemiddeling vindt ruim 75 procent van de mensen die zich bij ons inschrijft binnen een jaar een vaste partner. Zo heb je, nadat je je hebt ingeschreven, een gesprek met een consulent. In dit gesprek worden alle ins en outs besproken. Alle zaken die voor jou van belang zijn voor het hebben van een fijne relatie worden belicht.

Vervolgens gaat de consulent voor jou op zoek naar een goede match. Nadat er een match is gevonden, kun je daar een afspraak mee maken. Zo heb je een date met iemand van hetzelfde niveau, met dezelfde interesses. Dating voor hoger opgeleiden, senioren dating (50+ of 60+) of gay dating (man zoekt man, vrouw zoekt vrouw) is natuurlijk ook een optie. Als het na één of meerdere dates toch op niets uitloopt, gaat dezelfde consulent weer verder voor je zoeken.

persoonlijke ervaringen

"maar toen kwam Anita"

Fred
"Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht."

Fred & Anita

consulent Annemiek
"Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan."

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

uw toekomstige partner

De consulent die je verder helpt, heeft een opleiding gevolgd en beschikt over ruime ervaring. Alle informatie die wordt besproken, wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Dat geldt uiteraard ook voor de vertrouwelijke informatie die wij krijgen van jouw toekomstige partner. Wie hij of zij is? Dat weten we nu nog niet, maar wellicht heeft hij of zij zich al wel bij ons ingeschreven! Wij helpen je graag de juiste partner te vinden.

Contact

Geïnteresseerd in serieuze dating? Kies dan voor de professionele matchmaking van Mens & Relatie! Gratis datingsites zijn immers laagdrempelig, maar zorgen er niet voor dat je een leuke man of vrouw tegenkomt die dezelfde interesses heeft. Kies voor veilig daten onze serieuze datingsite, voordat je het weet heb je een date met een leuke, nieuwe partner!

Overweeg je je in te schrijven om via de serieuze datingsite Mens & Relatie je ware liefde te vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan informeren wij je verder. Zie onderstaand formulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 - 022 19 00.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches