088 - 02 21 900
gratis huisbezoek of gratis videogesprek
voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk


 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 

Radboud Visser
expert Matchmaker bij Married At First Sight

Als expert matchmaker zal Radboud Visser dit seizoen deelnemen aan het RTL 4 programma Married At First Sight. Samen met zijn zus Liselotte Visser (expert psycholoog) zal hij de kandidaten wegwijs maken op het gebied van liefdespaden en -routes.

Met de komst van Radboud haalt RTL een deskundige binnen op het gebied van relatiebemiddeling. Als directeur van relatiebemiddelingsbureau Mens & Relatie weet Visser als geen ander bij te dragen aan het liefdesgeluk van de kandidaten.

Directeur Mens en Relatie

Al meer dan dertig jaar is Visser directeur van het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Ervaring en kennis in overvloed dus waar de deelnemers van het programma volop van profiteren. Radboud Visser start zijn carrière in 1991 bij Mens en Relatie en is naast zijn functie als directeur ook werkzaam als docent relatie en datingcoach. Verder is Radboud actief als (Vice) Voorzitter van de Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK) en Erkend Register coach Certified Matchmaker + Advisory Committee MMI New York. En nu kan aan zijn cv (zie linkedin) ook nog Expert Matchmaker bij Married At First Sight bij RTL worden toegevoegd.

Married At First Sight

In het populaire tv-programma Married At First Sight worden vrijgezellen door experts gematcht. De koppels huwen na de eerste ontmoeting, gaan op huwelijksreis en wonen zes weken samen voordat ze besluiten om gehuwd te blijven of om te scheiden. Radboud en zijn zus Liselotte zijn dit seizoen als experts matchmaker en psycholoog actief. Samen met een seksuoloog en een bioloog vormt het viertal het team dat actief gaat samenwerken met de kandidaten.

Als alle testresultaten met onze professionele brillen zijn beoordeeld, komen we hopelijk tot de perfecte matches.

"Althans dat is onze verwachting gebaseerd op onze uitgebreide expertise. Ik wil graag vanuit Mens en Relatie echt proberen te bewerkstelligen dat de deelnemers aan het programma Married At First Sight hun definitieve liefdespartner en levensgezel kunnen vinden. Hopelijk kan ik zo bijdragen aan meer liefdesgeluk in hun levens.”


75% slagingspercentage

Iedere dag opnieuw is Radboud trots om met kandidaten van Mens en Relatie samen te werken. “Natuurlijk hebben wij geen glazen bol bij Mens en Relatie en kunnen we niet toveren. Maar onze unieke benadering zorgt wel voor veel zoete vruchten. De persoonlijke relatie die onze consulenten van Mens en Relatie over heel Nederland hebben met hun kandidaten zorgt er voor dat maar liefst drie van de vier mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie hebben. Het zou toch fantastisch zijn als ons dat ook gaat lukken met de kandidaten van Married At First Sight. Laten we het hopen! Ik ga mijn best doen.”


Expertise en vakkennis

Radboud heeft als relatie- en datingcoach een flinke dosis specialistische vakkennis in huis om belemmeringen en valkuilen van (veeleisende) singles te analyseren. “Vaak zijn de kandidaten onzeker en uitgekiende programma's en methoden hebben mij de afgelopen jaren enorm geholpen om kandidaten zelfverzekerder te maken. Je wordt niet zomaar een coach in de relatie- en datingsfeer. Opleidingen en jarenlange ervaring hebben mij geleerd wat de eigenschappen van een goede coach zijn, hoe vrouwen en mannen omgaan met daten en welke knelpunten dit met zich meebrengt. Het gaat er om hoe je als coach de kandidaten kunt overtuigen van het belang te bouwen aan een goede relatie met het oog op langdurig succes. Dat lukt mij al jaren bij Mens en Relatie en ik sta dan ook te popelen om een vruchtbare samenwerking met de deelnemers van Married At First Sight aan te gaan.”

Ik ga de kandidaten bij Married At First Sight helpen en coachen om weer liefde te vinden in hun leven.

RTL 4

Relaties op de socials winden er geen doekjes om als het gaat om de expertise van Radboud Visser. Het komt er in ieder geval op neer dat RTL in zee gaat met een daadkrachtige en integere vakman. “Ja, leuk om te horen, maar het gaat erom dat ik altijd denk aan het individu, en tegelijkertijd het grote geheel niet uit het oog probeer te verliezen. Ik weet wat er speelt in het singlesland en ik hoop dan ook dat ik veel vrijgezellen of alleenstaanden aan een langdurige relatie kan helpen. Ik ga de kandidaten bij Married At First Sight helpen en coachen om weer liefde te vinden in hun leven. Vertrouwen herstellen, banden verstevigen en weer gelukkig zijn. We gaat het doen! Kijken maar!”