Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Liselotte Visser: Expert psycholoog bij married at first sight 2022

Experts met ervaring bij Married at First Sight

Geen beter jaar voor het realityprogramma Married At First Sight dan het jaar 2022. Inderdaad, het jaar met maar liefst drie keer het getal 2 erin en daar draait het om bij Married At First Sight. Drs. Liselotte Visser is enthousiast over haar deelname als expert bij het populaire tv-programma. “Iedereen verdient het om niet alleen te zijn en om zijn of haar leven liefdevol te delen met een partner. Met z’n tweeën dus”. Voor Liselotte dus een nobel streven en een uitdagend avontuur om als expert haar lange en uitvoerige expertise te delen en optimaal in te zetten in het belang van de deelnemers van het populaire tv-programma.

Experts met ervaring bij Married at First Sight

Relatiepsycholoog mens en relatie

Het is niet verwonderlijk dat RTL 4 heeft gekozen voor Liselotte. Ze is al decennialang als psycholoog verbonden aan het grootste relatiebemiddelingsbureau van ons land: Mens & Relatie Dit doet ze onder meer samen met haar broer Radboud Visser, directeur van Mens en Relatie, die als matchmaker ook actief zijn steen bijdraagt aan Married At First Sight.

Lees verder over Radboud Visser Exper Matchmaker bij Married at First Sight (RTL4)

Haar belangrijkste focus bij Mens en Relatie is het optimaliseren van de slagingskans bij relatiebemiddeling voor kandidaten en duizenden ervaringsdeskundigen kijken dan ook tevreden en gelukkig terug op de liefdes- en geluktrajecten die ze hebben afgelegd op zoek naar de juiste partner. Liselotte ziet haar deelname als expert bij Married At First Sight als buitengewoon interessant.

Relatiepsycholoog mens en relatie

Married at First Sight

Het programma Married At First Sight is natuurlijk niet over één nacht ijs gegaan bij de uiteindelijke keuze voor Drs. Liselotte Visser. Haar ervaringen als relatiepsycholoog bij Mens en Relatie en als eigenaresse bij Psychologisch Adviesbureau Vivid maken haar uitermate geschikt als expert bij Married At First Sight. Naast ruim 30 jaar ervaring als psycholoog, met constante bijscholing en verdiepende en verbredende opleidingen, wordt Liselotte vooral beïnvloed door oprechte interesse voor menselijke motieven en behoeften. Daarin is haar betrokkenheid een groot voordeel, maar dan wel essentieel om te vermelden dat ze geleerd heeft om zich niet mee te laten slepen in de stappen die haar deelnemers moeten nemen om tot uiteindelijk nieuw levensgeluk te komen.

Married at First Sight

“Het gaat niet om de ene persoon, het gaat niet om de andere persoon, maar om hun interactie en het effect dat ze op elkaar hebben. Een goede en gezonde liefdesrelatie in immers van twee personen en niet alleen maar van hem of van haar.”


Ruimte voor professionaliteit

RTL 4 ging dus niet over één nacht ijs, maar dat geldt zeker ook voor Liselotte. “Ik heb natuurlijk uitvoerig en lang nagedacht of ik als expert wilde fungeren in het programma. Ik geloof heilig in een persoonlijke aanpak op maat. We hebben het hier niet over het commerciële succes van een tv-programma, maar over het geluk van mensen. Om mensen te kunnen helpen en niet alleen maar tijdelijk verlichting te geven in het leven, moet je dus uitvoerig en professioneel achterhalen wat er écht speelt. Goed luisteren, patronen op het gebied van gedachten, gevoelens en gedrag door krijgen en met een open mind, samen op een creatieve manier, kijken wat voor die ene persoon werkt. Daar moet ik wel de ruimte voor krijgen. Dat is een absolute voorwaarde geweest voor mijn deelname aan Married At First Sight en die garantie heb ik gekregen van de programmamakers.“

 

Ruimte voor professionaliteit
Sinds 2014

Duurzaaam relatiegeluk

Sinds 2014 werkt Liselotte samen met de Open Universiteit in een grootschalig promotieonderzoek naar de invloed van persoonlijkheidsfactoren en levenservaringen op de partnerkeuze en het datinggedrag met als uiteindelijk doel partnerzoekenden te helpen om persoonlijke obstakels bij het vinden van een partner te overwinnen en duurzaam relatiegeluk te vinden.

Lees verder over het onderzoek van Mens en Relatie naar hechtingsstijl en datingsucces

Meer weten?
Duurzaaam relatiegeluk