088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Groningen e.o.

Woon je in de stad of provincie Groningen? En zoek je een liefdesrelatie in de omgeving?

Mens en Relatie is gespecialiseerd in relatiebemiddeling en heeft een relatiebureau in Groningen. Deze relatiebemiddeling vindt plaats door de inzet van onze regio consulenten. Zodoende kunnen wij voor jou zoeken naar een geschikte partner in de omgeving waar jij woont of werkt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Het relatiebureau in Groningen bestaat uit 2 afzonderlijke consulenten, waarvan er een jouw persoonlijke consulent wordt. Met haar heb je uitgebreid contact over wat je beweegt in je leven, en wat jij zoekt in een toekomstige partner. Alle mensen die bij ons werken hebben een gedegen opleiding doorlopen zodat zij zich optimaal voor jou in kunnen zetten.


Imke Evers

Imke Evers
Regioconsulent Emmen en omstreken
052 - 852 21 24 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Imke Evers

"Samen met ons team van Matchmakers, ga ik graag aan de slag om ook voor u een fijne partner te vinden. "

Janneke Biemond

Janneke Biemond
Regioconsulent Groningen en omstreken
050 - 211 03 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Janneke Biemond

"Door jarenlange ervaring heb ik veel mensenkennis opgedaan & ontdekt dat ik het meer dan fijn vind om mensen een goed gevoel te bezorgen."

relatiebemiddelingsbureau

Mens en Relatie, het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland, is opgericht in 1983. Door de inzet van consulenten in heel het land is het mogelijk te zoeken naar contacten bij jou in de buurt. Onze medewerkers op het hoofdkantoor zorgen voor begeleiding en onderling contact tussen de consulenten uit de verschillende plaatsen. Zowel het enthousiaste kantoorteam als de medewerkers in het land hebben ruime ervaring in de relatiebemiddeling. Ook hebben ze een gedegen opleiding genoten.

wens je relatiebemiddeling in Groningen?

Het relatiebureau is groot geworden door zijn eigenheid en persoonlijkheid. Door onze unieke aanpak heb je de mogelijkheid een partner te ontmoeten die past bij jou als persoon, en zodoende voldoet aan jouw wensen. De mannen en vrouwen die in ons cliëntenbestand staan zijn allemaal net als jij zoekende naar een vaste liefdesrelatie. Ons cliëntenbestand van het relatiebureau Groningen is ruim, zodat we je aan voldoende potentiële partners kunnen voorstellen. Eenieder die in ons bestand staat ingeschreven heeft laten weten op zoek te zijn naar een langdurige relatie.

persoonlijke ervaringen

"dat was het wachten meer dan waard"

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

de toekomst met een partner

Ervaring en kennis zijn vanzelfsprekend binnen ons relatiebemiddelingsbureau. Daarmee bedoelen wij dat wij een respectvol contact met je aan willen gaan, waarin jij duidelijk jouw wensen kunt aangeven. Omdat wij erin geloven dat een mooie liefdesrelatie voor iedereen is weggelegd!
Wat we voor jou kunnen betekenen hierin leggen we je graag verder uit.
Ben je benieuwd of jouw grote liefde zich misschien al bij ons heeft ingeschreven? En wil je weten of hij of zij zich bij ons relatiebemiddelingsbureau in Groningen heeft aangemeld? Neem dan vrijblijvend contact op, en vul hieronder het formulier in.

meer weten? vraag nu informatie aan

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches