informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Groningen e.o.

Woont u in de stad of provincie Groningen? En zoekt u een liefdesrelatie in de omgeving?

Mens en Relatie is gespecialiseerd in relatiebemiddeling en heeft een relatiebureau in Groningen. Deze relatiebemiddeling vindt plaats door de inzet van onze regio consulenten. Zodoende kunnen wij voor u zoeken naar een geschikte partner in de omgeving waar u woont of werkt.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten

Het relatiebureau in Groningen bestaat uit 2 afzonderlijke consulenten, waarvan er een uw persoonlijke consulent wordt. Met haar heeft u uitgebreid contact over wat u beweegt in uw leven, en wat u zoekt in een toekomstige partner. Alle mensen die bij ons werken hebben een gedegen opleiding doorlopen zodat zij zich optimaal voor u in kunnen zetten.


Anneke Kooistra

Anneke Kooistra
Regioconsulent Assen en omstreken
0592 - 201 016 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anneke Kooistra

"Ik heb de liefde gevonden door de bemiddeling van Mens en Relatie. Dat geluk gun ik iedereen! "

Janny Schijf-Bos

Janny Schijf-Bos
Regioconsulent Groningen en omstreken
050 - 211 03 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Janny Schijf-Bos

"Mensen gelukkig maken; wat een heerlijk vak! Met veel plezier werk ik als consulente bij Mens & Relatie en als blijkt dat ik de juiste match heb gemaakt voor een van mijn cliënten, kan ik mijn geluk niet op. "

relatiebemiddelingsbureau

Mens en Relatie, het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland, is opgericht in 1983. Door de inzet van consulenten in heel het land is het mogelijk te zoeken naar contacten bij u in de buurt. Onze medewerkers op het hoofdkantoor zorgen voor begeleiding en onderling contact tussen de consulenten uit de verschillende plaatsen. Zowel het enthousiaste kantoorteam als de medewerkers in het land hebben ruime ervaring in de relatiebemiddeling. Ook hebben ze een gedegen opleiding genoten.

wenst u relatiebemiddeling in Groningen?

Het relatiebureau is groot geworden door zijn eigenheid en persoonlijkheid. Door onze unieke aanpak heeft u de mogelijkheid een partner te ontmoeten die past bij uw eigen persoon, en zodoende voldoet aan uw wensen. De mannen en vrouwen die in ons cliëntenbestand staan zijn allemaal net als u zoekende naar een vaste liefdesrelatie. Ons cliëntenbestand van het relatiebureau Groningen is ruim, zodat we u aan voldoende potentiële partners kunnen voorstellen. Eenieder die in ons bestand staat ingeschreven heeft laten weten op zoek te zijn naar een langdurige relatie.

persoonlijke ervaringen

Gerard (34)
"Ik ben uiteindelijk bij Mens & Relatie terechtgekomen en na vier maanden was het raak. Dat was het wachten meer dan waard. Ik was voor Janinka de eerste en tevens de beste date."

Gerard & Janinka

Janinka (37)
"Zonder Mens & Relatie waren wij nooit samen gekomen en hadden we niet dit fantastische liefdesgeluk gevonden. We zijn nu onafscheidelijk van elkaar..."

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

de toekomst met een partner

Ervaring en kennis zijn vanzelfsprekend binnen ons relatiebemiddelingsbureau. Daarmee bedoelen wij dat wij een respectvol contact met u aan willen gaan, waarin u duidelijk uw wensen kunt aangeven. Omdat wij erin geloven dat een mooie liefdesrelatie voor iedereen is weggelegd!
Wat we voor u kunnen betekenen hierin leggen we u graag verder uit.
Bent u benieuwd of uw grote liefde zich misschien al bij ons heeft ingeschreven? En wilt u weten of hij of zij zich bij ons relatiebemiddelingsbureau in Groningen heeft aangemeld? Neem dan vrijblijvend contact op, en vul hieronder het formulier in.

meer weten? vraag nu informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.