Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Serieuze relatie gezocht

Serieuze relatie gezocht

Bent u op zoek naar een man voor een serieuze relatie? Of juist op zoek naar een vrouw voor een serieuze relatie? Dan kan Mens & Relatie u hierbij zeker helpen. We zijn het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Door onze zorgvuldige bemiddeling vindt 3 van de 4 vrouwen die zich inschrijven binnen het jaar een man voor een duurzame liefdesrelatie. Al onze ingeschrevenen zijn mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. En dat is een grote verschil met bijvoorbeeld een datingsite.

 

De mannen die ingeschreven staan bij Mens & Relatie kiezen ervoor om in gesprek te gaan met een consulente, kiezen voor een huisbezoek en kiezen ervoor om zich te binden. Alleen een man die zegt ‘ik zou graag een duurzame relatie willen, een echte liefdesrelatie waarin je wat voor elkaar kunt betekenen, waarin je samen een toekomst opbouwt’. Alleen die mannen kunnen zich inschrijven bij Mens & Relatie. Dat wil niet zeggen dat een relatie opbouwen dan vanzelf gaat, want natuurlijk de beroemde klik moet er zijn. Het betekent wel dat onnodige teleurstellingen voorkomen kunnen worden, omdat u op het moment dat u door een consulent aan een man wordt voorgesteld, u zeker weet dat hij kiest voor een serieuze relatie. Als het klikt is dat alvast een hindernis die niet meer genomen moet worden.

 

Onze werkwijze is dus bij iedereen eerst een persoonlijk gesprek met een consulent, waarin gesproken wordt over wensen en hoe serieus u bent. En na de inschrijving gaat de consulente op zoek om u voor te stellen aan een geschikte partner. En eigenlijk hoeft u dan alleen zelf nog maar het leuke te doen, kennis maken en een relatie opbouwen.

Serieuze relatie gezocht

Contact

Wilt u zichzelf ook inschrijven bij ons relatiebureau? Dan bent u van harte welkom bij ons. Via de website van ons relatiebureau mens-en-relatie.nl kunt u informatie aanvragen en uzelf inschrijven, hier ziet u ook wie uw consulent uit de regio is. Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 077 – 352 03 53 of stuur een mail naar vragen@mensenrelatie.nl.