Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Samenwerking met de SAM-app voor een betere balans

Bijna zeven miljoen Nederlanders hebben tijdelijk of langdurig het gevoel niet lekker in hun vel te zitten*. Dat kan beter, dachten online-marketing-specialist Fleur van den Horn en coach Mirjam Paap en het idee voor SAM was geboren.


SAM helpt

Mirjam: “Uit balans raken kan iedereen overkomen. Zeker op momenten dat het tegenzit, zoals bij een scheiding of ontslag. Maar soms ben je ook zomaar even de weg kwijt of wil je gewoon meer sporten, beter leren ontspannen of een stap zetten op het gebied van persoonlijke groei of werk. Dat kan allemaal met onze app.”

 

Stap 1

Breng samen in kaart hoe het ervoor staat op het gebied van je persoonlijke groei, gezondheid, familie/vrienden, financiën, relatie & werk/carrière. Zo zie je in één oogopslag waar winst valt te behalen.

Stap 2

Klik op één of meerdere thema’s en krijg talloze persoonlijke tips, korte opdrachten en activiteiten (workshops, e-learning) die jou kunnen helpen groeien. Negentig procent hiervan komt van professionele coaches en therapeuten.

 

Stap 3

Behoefte aan meer? Zoek via de app makkelijk contact met een professional naar keuze; dat is het vangnet van SAM.

Fleur: “Onze experts delen hun kennis en kunde met plezier. Ze gunnen iedereen een evenwichtig leven. Want wie beter in zijn vel zit, heeft meer te geven. Meer aandacht, meer liefde en ruimte voor anderen. Bij SAM zijn we niet bang om groot te denken. Uiteindelijk willen we de hele wereld beter in balans brengen om zo de verharding en de vereenzaming in de wereld tegen te gaan.”

De kracht van SAM

Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn. Met SAM kun je oude patronen doorbreken en nieuwe vaardigheden aanleren. Bijvoorbeeld door concrete oefeningen (challenges) te doen zoals: hoe buig je negatieve emoties om tot iets positiefs, hoe stop je met emotie-eten, hoe vind je een sport die bij je past?

 

SAM is eenvoudig te gebruiken en laagdrempelig, mede door de Nederlandse taal. Fleur: “Het is prettig om in je eigen taal aan zoiets persoonlijks te werken. Verder is de app gratis omdat we in eerste instantie een sociaal doel hebben met ons bedrijf. Achter SAM zit geen grote organisatie. We hebben geen verborgen agenda. We zijn een clubje gepassioneerde mensen met opwindende plannen en grote harten.”

De kracht van SAM

Het ontstaan van SAM

Fleur van den Horn en Mirjam Paap zochten al een tijd naar een manier om iets te doen tegen eenzaamheid, waar 1 op de 3 Nederlanders op een bepaald moment in zijn leven mee te maken krijgt. Mirjam: “Eenzaamheid kan ontstaan als je bijvoorbeeld geen liefdesrelatie of sociaal netwerk hebt, maar ook door schulden, werkeloosheid of een depressie.” Fleur: “En door de drukke samenleving waarin we leven, door het eindeloos gebruik van onze mobiele telefoon en de sociale media. Uiteindelijk blijken we daar vooral ongelukkiger van te worden.” Mirjam: “Wij willen dat mensen meer levensgeluk ervaren door in balans te komen of te blijven. En dat hoeven ze niet alleen te doen. SAM is de helft van samen. Samen is het tegenovergestelde van eenzaam.”

Het ontstaan van SAM

De mensen achter SAM

Fleur van den Horn (48) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de online marketing. Het was een lange wens en een bewuste keuze om het roer om te gooien en iets maatschappelijks te gaan doen.

 

Mirjam Paap (48) is coach en heeft veel kennis op het gebied van persoonlijke groei & (het voorkomen) van burn-outs en eenzaamheid. Samen hebben ze SAM op de wereld gezet.

 

De app is direct op je telefoon of tablet te downloaden via: App Store | Play Store