Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Matchmakers verenig u!

Op donderdag 23 april was het eindelijk zo ver.

Eindelijk zou ik Matchmakers en Dating coaches van over de hele wereld mogen ontmoeten.

 

Ik denk dat er een kleine 100 aanwezig waren. In vurig verlangen naar de laatste inzichten in Relatiebemiddelingsland en net als mij, verlangend naar nieuwe contacten. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik kennis heb gemaakt met relatiebemiddelingsbureaus als het onze. Nou, dat is eigenlijk niet waar. Ik heb kennis gemaakt met matchmakers uit de US, uit Singapore, uit Hongarije en nog veel meer. Dat was geweldig! Net als in Nederland zijn ook in de rest van de wereld de bureaus vaak wat kleiner. Ik ben niemand tegengekomen die zoveel consulenten intensief laat samen werken als Mens & Relatie.


Internationaal samenwerken

Het mooie is wel, dat we eigenlijk allemaal ongeveer hetzelfde werken. Dat we met dezelfde passie proberen om anderen gelukkig te maken. Er zit eigenlijk geen verschil tussen relatiebemiddeling in Tokio, New York of Genève. En iedereen wil heel graag samenwerken met ons. Wij zijn dan ook direct een samenwerkingsverband aangegaan met Trea Tijmens van High Impact Matchmaking in Zwitserland en met bijvoorbeeld Svetlana Mukka van Diolli in de Oekraïne. Maar we kunnen u ook bemiddelen met cliënten in Japan, China, Hongarije, Het Verenigd Koninkrijk en Canada. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u uw consulente vragen voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Internationaal samenwerken

Dierenliefde en hoe men zich verbind

Het waren waardevolle dagen. Ik heb geleerd over de verschillende vormen van liefde bij de dieren van Dr. Lorretta Breuning. Het schijnt dat dieren enorm kieskeurig zijn. Eigenlijk nog kieskeuriger als mensen. Dieren hebben eigenlijk maar één doel en dat is de voortplanting. Maar daar gaan ze wel heel zorgvuldig mee om. Ook hebben we een lezing mogen bijwonen over de vermaarde onderzoeker Amir Levine. Hij doet onderzoek naar verbintenis tussen mensen en heeft het boek Attached geschreven. Dit boek gaat over de wetenschap hoe volwassenen zich verbinden en hoe het kan helpen om iemand te vinden en te binden.

Dierenliefde en hoe men zich verbind

Onderzoek door Mens & Relatie

Dit was reuze interessant omdat we dit ook bij Mens & Relatie onderzoeken. We willen zo graag dat u slaagt. Het zou dan ook geweldig zijn als wij kunnen bijdragen aan wereldwijd onderzoek. Onze psychologe, drs. Liselotte Visser, werkt daartoe samen met de Open Universiteit. Meer informatie over Amir Levine en zijn onderzoek vind je in zijn boek op Bol.com.

Onderzoek door Mens & Relatie

Dr. Helen Fischer onderzoekt singles

De meest indrukwekkende ontmoeting was met Dr. Helen Fischer. Wat een geweldige vrouw! Wat een kennis over singles, Zij onderzoekt dagelijks de singles in Amerika door ze vragen te stellen. Dat doet ze vooral via de datingsite Match.com. En op die manier kan ze duizenden singles het hem van het lijf vragen. Ze had een geweldig verhaal over de veranderingen in Amerika ten aanzien van relaties in het algemeen, maar ook ten aanzien van het huwelijk. Het meest spannend vond ik haar inzichten in hoe je een relatie het beste kunt beginnen. Meer weten? Hier een link naar haar presentatie. Het is in het Engels, maar het is echt de moeite waard.

Dr. Helen Fischer onderzoekt singles