Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

Business-Channel-RTL7

Relatiebemiddeling en de snelle wereld van televisie. Relatiebemiddeling op televisie is populair. Kijk alleen al naar het succes van “Boer zoekt vrouw”. Maar daarvoor waren er al veel programma’s op de televisie waar wij onze medewerking aan hebben verleend.


Samenwerking Tv-programma's

Het begon eigenlijk met het programma van de NCRV, TV-Contact van Hans Sleeuwenhoek. Dat is begin jaren ’90 geweest. Later hebben we meegewerkt aan “Op goed geluk” van Carry Tefsen (je weet wel, van “Zeg een AA”). Maar we hebben ook meegewerkt aan “All you need is love” en “De 100 singles” en vele andere nationale en lokale programma’s. We worden zelfs regelmatig door SBS6 gebeld als Showniews wat wil weten over de relaties van BN-ers.

 

Waarom ik dit vertel? Omdat we nu een ontzettende leuke uitnodiging hebben gekregen!

Samenwerking Tv-programma's

Plotselinge oproep

Op dinsdag ging de telefoon. Het was RTL7, met de vraag of we medewerking wilde verlenen aan het tv-programma Business Chanel op RTL7. “Prima, geen probleem,” zeggen we dan. “Wanneer zijn de opnames?” “Die zijn vrijdag en zaterdag, lukt dat? Maar je moet nog wel even naar Malaga vliegen”, kregen we te horen. En toen was het stil. We zijn wel wat gewend bij de wereld van televisie. Dit is wel een hele snelle actie. We hebben dus woensdag besloten dat ik donderdag naar Malaga zou vliegen om vrijdag en zaterdag opnames te kunnen maken. Zondagochtend zat ik alweer in het vliegtuig terug.

Plotselinge oproep

Mijn ervaring

Het was een bijzondere ervaring! Samen met een directeur van een houtbewerkingsbedrijf en een jonge ondernemer die prachtige decors maakt, mochten we in gesprek over het ondernemerschap en onze toekomstvisie. We hebben hele mooie gesprekken gehad. Het was een prachtige, beetje onwerkelijke ambiance. Ik voelde me op Villa Felderhof. En kreeg de kans om met mensen in gesprek te gaan over werelden die anders verborgen zouden blijven.Voor de mede-ondernemers was het ook een eerste kennismaking met mijn werk, met ons vak.

 

Relatiebemiddeling is een serieus vak geworden in de laatste 30 jaar. Ik vind dat we een belangrijk doel hebben. Onze branche kan mensen gelukkig maken. En mensen zijn samen gelukkiger, is onze visie.

Mijn ervaring

Meer weten over mijn belevenissen in Malaga? Kijk dan: RTL Gemist aflevering zondag 26 augustus 10.30 uur RTL7.