088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij jou

 
 
 
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

relatiebemiddeling in amsterdam

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Wij bemiddelen met behulp van consulenten die werken vanuit de regio waarin zij wonen. Er zijn dus ook consulenten in Amsterdam en omgeving actief. Mannen en vrouwen zijn bij ons aan het juiste adres voor een leuke relatie met de juiste partner.

Met onze regionale relatiebemiddeling te Amsterdam gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Wanneer je een partner zoekt in Amsterdam, zorgen wij ervoor dat je partnervoorstellen krijgt van personen die ook daadwerkelijk hier wonen. Ben je wat minder selectief hierin, dan kunnen wij voor jou de relatiebemiddeling verzorgen met mensen die in de omgeving wonen, of hier buiten. Zo zorgen wij keer op keer voor een succesvolle match in de regio Amsterdam.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio amsterdam

Hieronder vind je de consulenten die werkzaam zijn in de regio Amsterdam. Zij zijn degenen die voor jou de relatiebemiddeling Amsterdam verzorgen. Onze consulenten doen dat in samenwerking met de kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor. Hierdoor maakt je gebruik van het nationale netwerk van het grootste relatiebureau van Nederland!

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amsterdam, Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

Heidi Sutorius

Heidi Sutorius
Regioconsulent Haarlem en omstreken
023 - 230 20 67 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Heidi Sutorius

"Bijna vijfentwintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met het, toen al gerenommeerde, bureau Mens & Relatie: mijn moeder zocht en vond de man van haar leven! "

elke relatiebemiddeling is uniek

De mensen die naar een relatie zoeken, zijn mensen zoals jij en ik. Dat je er alleen voorstaat kan iedereen overkomen. In Amsterdam wonen duizenden singles, een groot aantal hiervan is serieus op zoek naar een partner. Het is alleen niet altijd even makkelijk om elkaar ook te vinden. Onze consulenten helpen met het zoeken naar een relatie in Amsterdam, en zijn ook actief in de rest van Nederland. Degene die voor jou de relatiebemiddeling verzorgt, is dus verbonden aan de regio waarin je een partner zoekt. Maar zij heeft dus ook de mogelijkheid om via haar contacten met andere consulenten en het hoofdkantoor van Mens en Relatie te zoeken naar potentiële partners die verderop in de regio wonen.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in amsterdam?

Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau dat in Amsterdam en omgeving actief is. Wanneer je dus op zoek bent naar een relatie in Amsterdam, dan ben je bij ons aan het goede adres. Door zorgvuldige bemiddeling vindt ruim 75% van de mensen die zich bij ons inschrijven binnen het jaar een partner. De kans op een succesvolle match is dan als single man of single vrouw bij Mens en Relatie heel hoog!
Onderlinge wensen van onze cliënten zijn vaak zeer divers, maar je kunt er vanuit gaan dat degene die je zoekt, net als jij op zoek is naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

"moeilijk zoeken in dat enorme labyrint"

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet & Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

snel de ware gevonden

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini & Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk. Voordat we je een voorstel kunnen doen over een partner maken we uitgebreid kennis, en bekijken we jouw mogelijkheden. We zijn de personal matchmaker voor mensen die bijzondere interesses hebben, hoger opgeleid zijn of religieus zijn. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? En wil je weten of er in Amsterdam een leuke vrijgezel rondloopt die waarmee jij graag een relatie aangaat? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Meer dan 35 jaar geleden zijn wij begonnen als relatiebemiddelaar. Tegenwoordig zijn we het grootste relatiebureau van Nederland. Op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling zijn wij dan ook zeer ervaren. Ben je een single man of single vrouw?.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches