informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 

een afspraak maken?
het vinden van een
partner begint bij u

 
 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 
 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

relatiebemiddeling in amsterdam

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Wij bemiddelen met behulp van consulenten die werken vanuit de regio waarin zij wonen. Er zijn dus ook consulenten in Amsterdam en omgeving actief. Mannen en vrouwen zijn bij ons aan het juiste adres voor een leuke relatie met de juiste partner.

Met onze regionale relatiebemiddeling te Amsterdam gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Wanneer u een partner zoekt in Amsterdam, zorgen wij ervoor dat u partnervoorstellen krijgt van personen die ook daadwerkelijk hier wonen. Bent u wat minder selectief hierin, dan kunnen wij voor u de relatiebemiddeling verzorgen met mensen die in de omgeving wonen, of hier buiten. Zo zorgen wij keer op keer voor een succesvolle match in de regio Amsterdam.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio amsterdam

Hieronder vindt u de consulenten die werkzaam zijn in de regio Amsterdam. Zij zijn degenen die voor u de relatiebemiddeling Amsterdam verzorgen. Onze consulenten doen dat in samenwerking met de kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor. Hierdoor maakt u gebruik van het nationale netwerk van het grootste relatiebureau van Nederland!

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

Annemiek Plomp

Annemiek Plomp
Regioconsulent Purmerend en omstreken
0299 - 700 204 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Annemiek Plomp

"Een fijne partner vinden: dat is toch de kers op de taart! Als je jong bent dan gaat het eigenlijk allemaal vanzelf maar als je wat ouder bent dan heb je een cirkel van mensen om je heen (collegae, vrienden, kennissen) en dan ontmoet je niet zo snel nieuwe mensen waar het mee kan klikken voor een relatie. "

elke relatiebemiddeling is uniek

De mensen die naar een relatie zoeken, zijn mensen zoals u en ik. Dat u er alleen voorstaat kan iedereen overkomen. In Amsterdam wonen duizenden singles, een groot aantal hiervan is serieus op zoek naar een partner. Het is alleen niet altijd even makkelijk om elkaar ook te vinden. Onze consulenten helpen met het zoeken naar een relatie in Amsterdam, en zijn ook actief in de rest van Nederland. Degene die voor u de relatiebemiddeling verzorgt, is dus verbonden aan de regio waarin u een partner zoekt. Maar zij heeft dus ook de mogelijkheid om via haar contacten met andere consulenten en het hoofdkantoor van Mens en Relatie te zoeken naar potentiële partners die verderop in de regio wonen.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in amsterdam?

Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau dat in Amsterdam en omgeving actief is. Wanneer u dus op zoek bent naar een relatie in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het goede adres. Door zorgvuldige bemiddeling vindt ruim 75% van de mensen die zich bij ons inschrijven binnen het jaar een partner. De kans op een succesvolle match is dan als single man of single vrouw bij Mens en Relatie heel hoog!
Onderlinge wensen van onze cliënten zijn vaak zeer divers, maar u kunt er vanuit gaan dat degene die u zoekt, net als u op zoek is naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk. Voordat we u een voorstel kunnen doen over een partner maken we uitgebreid kennis, en bekijken we uw mogelijkheden. We zijn de personal matchmaker voor mensen die bijzondere interesses hebben, hoger opgeleid zijn of religieus zijn. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? En wilt u weten of er in Amsterdam een leuke vrijgezel rondloopt die waarmee u graag een relatie aangaat? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.


ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Meer dan 35 jaar geleden zijn wij begonnen als relatiebemiddelaar. Tegenwoordig zijn we het grootste relatiebureau van Nederland. Op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling zijn wij dan ook zeer ervaren. Bent u een single man of single vrouw?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.