088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Wassenaar

Ook in Wassenaar en omstreken zijn wij actief als relatiebemiddelaar. Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland! We bezitten jarenlange ervaring op het gebied van vrijgezellen matchen waardoor we natuurlijk ook u kunnen helpen aan een leuke partner. De pracht van ware liefde is een geschenk dat we iedereen zouden willen geven. Komt u uit een lange relatie of heeft u al jaren geleden de hoop op een vaste relatie opgegeven? Bij Mens en Relatie kunnen we iedereen helpen. Op het gebied van mensen koppelen zijn we van alle markten thuis. Elk jaar helpen we vrijgezelle mannen en vrijgezelle vrouwen bij de zoektocht naar een leuke partner. We werken met een netwerk van door Mens en Relatie opgeleide relatieconsulenten die verspreid over Nederland werken. Hierdoor zijn er ook relatieconsulenten die bij u in de buurt van Wassenaar werken. Als we de zoektocht naar een partnervoorstel beginnen dan kijken we eerst dicht bij u in de buurt. We gaan door het bestand van onze consulenten om te kijken of we daarin iemand kunnen vinden die goed bij u past. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan we eens kijken naar omliggende regio’s en provincies. Relatiebemiddeling in Wassenaar en omstreken limiteert zich niet tot alleen uw directe omgeving. Natuurlijk zullen we eerst met u overleggen als wij ons zoekgebied gaan uitbreiden.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten

Zoals hierboven omschreven werken we met consulenten bij u in de buurt. Deze consulenten zullen in een persoonlijk gesprek met u bespreken wat uw wensen, voorkeuren en uit eigen relatiegeschiedenis is. Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau in Wassenaar en omgeving wordt vertegenwoordigd door onderstaande consulenten.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Kim Ramos

Kim Ramos
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 56 88 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Kim Ramos

"Wil jij een keuze maken die alles verandert? Kom dan nu in actie!"

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling in Wassenaar en omstreken is altijd een proces dat afhangt van onze klant. Iedereen heeft andere wensen, voorkeuren en emoties bij het zoeken naar een relatie. Om te zorgen dat we iedereen kunnen helpen zien we elk relatiebemiddelingsproces als een uniek project. U kunt van ons altijd maatwerk verwachten.

relatiebureau in de buurt

Ben je ongewild alleen en op zoek naar iemand om uw leven mee te verrijken? Dan ben je bij Mens en Relatie als relatiebemiddelaar in Wassenaar aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met het matchen van vrijgezellen en de vakkundigheid van onze consulenten hebben we een succesformule voor liefde opgebouwd. Het gevolg is dat 75% van de vrijgezellen die Mens en Relatie inschakelen binnen een jaar een vaste partner heeft.

persoonlijke ervaringen

"yes, die wil ik ontmoeten"

Sebastiaan (34)
"De eerste keer dat ik de stem van Elodie door de telefoon hoorde, dacht ik, yes, die wil ik ontmoeten. Haar vrolijkheid, haar lach, daar viel ik onmiddellijk voor."

Elodie (37) & Sebastiaan (34)

Consulent Jacqueline
"Ik leerde Sebastiaan kennen als een zorgzame, sociale man met een open geest. Vooral dat laatste was belangrijk bij de match met Elodie want zij heeft veel meegemaakt in haar leven."

ongemakkelijke stilte

Nizee (63)
"Met andere mannen die ik heb ontmoet vielen er wel eens van die ongemakkelijke stiltes maar met Piet was het op die eerste wandeling al aan een stuk door gezellig. Hij is heel grappig, ik kan met hem echt lachen om niks."

Piet & Nizee

Consulent Lia
"Omdat Nizee al een aantal ontmoetingen had gehad, leek ze mij ook iemand die kritisch is. Dat kan botsen, of juist heel goed aansluiten als de vonk overslaat. En die vonk was er dus!"

de toekomst

Geen zin meer om alleen door het leven te gaan en op zoek naar die ene speciale persoon? Neem snel contact met ons op om te weten te komen wat wij van Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau in Wassenaar voor u kunnen betekenen.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches