088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 
 

relatiebemiddeling in Venray

Wil je graag iemand leren kennnen uit Venray of omgeving? Iemand waarmee je het erg naar je zin hebt en graag een vaste relatie mee wilt aangaan? Ben je wellicht al een tijdje op zoek naar deze man of vrouw, maar is het tot nu toe nog niet gelukt om hem of haar te vinden?

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie helpt mensen door het hele land met het zoeken naar een parner. Ons team is gespecialiseerd in relatiebemiddeling, en actief door het hele land, dus ook in Venray en omgeving. Zodoende kennen wij vele mensen die net als jij op zoek zijn naar een vaste vriende of vriendin, man of vrouw. Met kennen bedoelen wij echt kennen. Mensen die zich inschrijven bij het relatiebureau Mens en Relatie worden persoonlijk te woord gestaan en begeleid door een vaste consulent uit de regio. Deze consulenten zijn oprecht geinteresseerd in jou, je wensen omtrent een parnter, en naar wat je verder allemaal beweegt in het leven. Zodoende zijn wij zeer goed op de hoogte van al onze klanten, en kunnen wij je passende voorstellen doen. Meer dan driekwart van ons klantenbestand vindt binnen het jaar een man of vrouw waarmee ze graag verder willen.


informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matchesconsulenten in de regio Venray

Wij werken met een team van consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in Venray zijn wij actief. Hier vind je de consulenten die werkzaam zijn in Venray en omstreken.

Anne-Marie Verberkt

Anne-Marie Verberkt
Regioconsulent Venlo en omstreken
077 - 770 33 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anne-Marie Verberkt

"Liefde is in mijn ogen het mooiste wat er tussen mensen kan bestaan. Samen gaan we aan het werk om jou optimaal voor te bereiden op een nieuwe, duurzame relatie en om de daarbij behorende partner ook daadwerkelijk te vinden."

Rian van Gennip

Rian van Gennip
Regioconsulent Eindhoven en omstreken
040 - 304 10 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Rian van Gennip

"Ben je single en mis je een maatje, iemand om je leven mee te delen? Hoe mooi zou het zijn om liefde te geven en ontvangen en samen met je partner te genieten van het leven. "

elke relatiebemiddeling is uniek

Op zoek gaan en vinden van een passende relatie is niet altijd een makkelijke weg. Er zijn mensen die al tijden lang graag zich (opnieuw) willen verbinden met iemand, maar maar niet de juiste persoon tegen het lijf lopen. Het kan zijn dat je eerder een langdurige relatie hebt gehad, en dat het moeite kost wederom iemand te vinden waarmee je je gelukkig voelt. Of misschien ben je eerder in je leven nog niet de ware tegengekomen waarmee je je langer wilt verbinden. Bij relatiebureau Mens en Relatie hebben wij de ervaring dat daardoor iedere relatiebemiddeling een uniek gegeven is. Elke nieuwe bemiddeling is maatwerk, en afhankelijk van je persoonlijke achtergrond en wensen, maar uiteindelijk past op ieder potje een deksel.

zoek je een relatiebemiddelingsbureau in Venray?

Ben je op zoek naar een nieuwe liefde, maar heb je tot op heden geen succes? Ben je woonachtig in Venray of in de buurt van Venray? Dan ben je bij relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie aan het goede adres. Voor meer dan vijfenzeventig procent van de mensen die zich bij ons relatiebureau hebben ingeschreven vinden wij binnen 1 jaar tijd een relatie die langdurig is.

persoonlijke ervaringen

"een andere achtergrond, maar we vullen elkaar heerlijk aan"

Hanny (58)
"We merkten beiden de behoefte aan een nieuwe stap in ons leven. Op zoek naar een open, eerlijke en liefdevolle relatie."

Hanny & Theo

Theo (61)
"Onze levens zagen er erg verschillend uit. Een andere achtergrond, maar we voelen en vullen elkaar heerlijk aan met welgemeende belangstelling voor elkaar."

"de leegte is nu opgevuld door mijn lieve partner"

Gerrie (55)
"Ik was best tevreden hoor, maar merkte iedere dag dat ik een hiaat in mijn leven had. Een leegte die nu volledig is opgevuld door mijn lieve partner Wiel."

Gerrie & Wiel

consulent Veroniek
"Tijdens het matchen met consulent Bea in ons regioteam kwamen we al snel bij Wiel uit. Ze hadden veel overeenkomsten..."

de volgende stap

Twijfel je over het inschakelen van Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau? Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een leuke, liefdevolle partner, die past bij jouw persoonlijkheid. Wil je graag meer weten? Wij nodigen je uit om de volgende stap te zetten, en vrijblijvend informatie aan te vragen.

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches