Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Venray

Wilt u graag iemand leren kennnen uit Venray of omgeving? Iemand waarmee u het erg naar uw zin hebt en graag een vaste relatie mee wilt aangaan? Bent u wellicht al een tijdje op zoek naar deze man of vrouw, maar is het tot nu toe nog niet gelukt om hem of haar te vinden?

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie helpt mensen door het hele land met het zoeken naar een parner. Ons team is gespecialiseerd in relatiebemiddeling, en actief door het hele land, dus ook in Venray en omgeving. Zodoende kennen wij vele mensen die net als u op zoek zijn naar een vaste vriende of vriendin, man of vrouw. Met kennen bedoelen wij echt kennen. Mensen die zich inschrijven bij het relatiebureau Mens en Relatie worden persoonlijk te woord gestaan en begeleid door een vaste consulent uit de regio. Deze consulenten zijn oprecht geinteresseerd in u, uw wensen omtrent een parnter, en naar wat u verder allemaal beweegt in het leven. Zodoende zijn wij zeer goed op de hoogte van al onze klanten, en kunnen wij u passende voorstellen doen. Meer dan driekwart van ons klantenbestand vindt binnen het jaar een man of vrouw waarmee ze graag verder willen.


consulenten in de regio Venray

 

Wij werken met een team van consulenten verspreid over heel Nederland. Ook in Venray zijn wij actief. Hier vindt u de consulenten die werkzaam zijn in Venray en omstreken.

Nancy Peppelenbos

Nancy Peppelenbos
Regioconsulent Venlo en omstreken
077 - 770 33 08 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Nancy Peppelenbos

"Je leven delen met een partner die bij je past, geeft het leven veel meer glans. Maar waar is die speciale persoon die bij u past? "

Anita Van der Velden

Anita Van der Velden
Regioconsulent Eindhoven en omstreken
040 - 304 10 62 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Anita Van der Velden

"All you need is love, love is all you need! Ik lever graag mijn bijdrage aan jouw liefde, het mooiste dat er is."

elke relatiebemiddeling is uniek

Op zoek gaan en vinden van een passende relatie is niet altijd een makkelijke weg. Er zijn mensen die al tijden lang graag zich (opnieuw) willen verbinden met iemand, maar maar niet de juiste persoon tegen het lijf lopen. Het kan zijn dat u eerder een langdurige relatie hebt gehad, en dat het moeite kost wederom iemand te vinden waarmee u zich gelukkig voelt. Of misschien bent u eerder in uw leven nog niet de ware tegengekomen waarmee u zich langer wilt verbinden. Bij relatiebureau Mens en Relatie hebben wij de ervaring dat daardoor iedere relatiebemiddeling een uniek gegeven is. Elke nieuwe bemiddeling is maatwerk, en afhankelijk van uw persoonlijke achtergrond en wensen, maar uiteindelijk past op ieder potje een deksel.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Venray?

Bent u op zoek naar een nieuwe liefde, maar heeft u tot op heden geen succes? Bent u woonachtig in Venray of in de buurt van Venray? Dan bent u bij relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie aan het goede adres. Voor meer dan vijfenzeventig procent van de mensen die zich bij ons relatiebureau hebben ingeschreven vinden wij binnen 1 jaar tijd een relatie die langdurig is.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Gerrie (55)
"Ik was best tevreden hoor, maar merkte iedere dag dat ik een hiaat in mijn leven had. Een leegte die nu volledig is opgevuld door mijn lieve partner Wiel."

Gerrie & Wiel

consulent Veroniek
Tijdens het matchen met consulent Bea in ons regioteam kwamen we al snel bij Wiel uit. Ze hadden veel overeenkomsten...

de volgende stap

Twijfelt u over het inschakelen van Mens en Relatie als relatiebemiddelingsbureau? Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een leuke, liefdevolle partner, die past bij uw persoonlijkheid. Wilt u graag meer weten? Wij nodigen u uit om de volgende stap te zetten, en vrijblijvend informatie aan te vragen.

gratis e-coaching bij inschrijving in januari 2018

Wanneer u zich in januari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

vraag vrijblijvend informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

verzend