Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Spijkenisse

Wilt u in zee gaan met een relatiebemiddelingbureau uit Spijkenisse of de omgeving van Spijkenisse?

Als grootste relatiebureau van Nederland is Mens en Relatie niet alleen nationaal maar voornamelijk ook regionaal actief. Wij willen u graag voorstellen aan iemand waarmee u graag door het leven wilt gaan. Iemand waar u misschien wel dolverliefd op wordt, of iemand die dezelfde interesses heeft als u, of iemand die het gewoon fijn vind om zijn verhaal met u te delen.
Wij werken met persoonlijke begeleiding binnen de realtiebemiddeling, en hebben ook klanten uit Spijkenisse. Wanneer u aanklopt bij Mens en Relatie dan is uw contactpersoon een van onderstaande consulenten.

consulenten in de regio Spijkenisse

Uw persoonlijke consulent binnen ons relatiebureau kijkt naar uw karakter, uw persoonlijke voorkeuren en naar wat bij u past. De consulenten die u hieronder ziet zijn actief in Spijkenisse en omstreken.

Renee Loeffen

Renee Loeffen
Regioconsulent Den Haag en omstreken
070 - 221 00 84 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Renee Loeffen

""Er bestaan net zo veel liefdes als er harten zijn" (uit Anna Karenina van Leo Tolstoj)"

Lara Van de Stadt

Lara Van de Stadt
Regioconsulent Rotterdam en omstreken
010 - 307 01 43 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Lara Van de Stadt

"Wil je kleine en grote gebeurtenissen samen delen? Samen wakker worden? Samen genieten van het leven?"

elke relatiebemiddeling is uniek

Relatiebemiddeling is een vak apart, en onze specialisatie. Nu denkt u vast: "Maar ik ben zelf toch degene die het beste weet wie er bij mij past?" Wellicht is dat zo, maar ook dan kan het zijn dat u (nog steeds) niet degene hebt gevonden waarmee u uw leven graag wilt delen. En dat vinden wij jammer. Ons relatiebemiddelingsbureau wil u daarom ook graag helpen bij het vinden van een leuke partner. Omdat wij na meer dan 30 jaar ervaring weten dat iedereen uniek is, en dat elke relatiebemiddeling op zichzelf een uniek proces is. Wij doen u alleen een partervoorstel wanneer wij denken dat degene waarmee u in contact treed ook echt bij u past. Soms is deze zoektocht lang, maar het komt ook vaak voor dat u al na een of twee dates het gevoel krijgt diegene gevonden te hebben waarmee u echt verder wil.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Spijkenisse?

Het relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie verzorgde in 30 jaar tijd tienduizenden succesvolle kliks tussen twee mensen. Samen met de regioconsulenten verzorgen wij deze relatiebemiddeling, ook bij u in Spijkenisse. De singles die wij in ons bestand hebben staan, en dus de partners die wij aan u voor zullen stellen, zijn net als u op zoek naar een oprechte relatie.


persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Zoekt u diegene die bij u past; een partner om lief en leed mee te delen, of gewoon iemand waarmee u heel gezellig samen op de bank kunt zitten? Ons relatiebureau helpt u graag!

gratis e-coaching bij inschrijving in januari 2018

Wanneer u zich in januari 2018 inschrijft bij Mens en Relatie, krijgt u gratis e-coaching
aangeboden. Tijdens deze e-coaching zullen we actief aan de slag gaan met het eerste telefoongesprek en de eerste ontmoeting. Met tips en praktische handvaten.
Er is maar één kans voor een goede eerste indruk, toch?

ook op zoek naar een partner? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend