088 - 02 21 900

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches

 
 

kijk ook op
man zoekt man vrouw zoekt vrouw

 
 
 

Relatiebemiddelingsbureau Mens en Relatie

Wil je je inschrijven bij een relatiebemiddelingsbureau? Dan ben je bij Mens & Relatie van harte welkom. Dankzij onze persoonlijke bemiddeling hoef je zelf niet langer op zoek te gaan naar een nieuwe partner via online datingsites. Dit zullen onze relatieconsulenten namelijk voor je gaan doen. Bij ons relatiebemiddelingsbureau staan enkel mensen ingeschreven die ook écht serieus op zoek zijn naar een partner. Dit betekent dat wij altijd een match voor je zoeken die, net als jij, op zoek is naar een vaste relatie. Een nieuwe liefde was nog nooit zo dichtbij.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat je invult blijft vertrouwelijk

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 MatchesEen gecertificeerd relatiebemiddelingsbureau

Als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland gaan wij altijd zeer professioneel te werk. Dat betekent dat wij altijd zorgvuldig werken en we ons optimaal inzetten om jouw nieuwe liefde te vinden. De kans van slagen is bij Mens & Relatie dan ook groot. Ruim 75 procent van de ingeschrevenen heeft binnen een jaar een nieuwe, duurzame relatie.

Mens & Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK). Wij vinden wederzijds vertrouwen erg belangrijk en dankzij dit keurmerk kunnen wij je een zorgvuldige en discrete werkwijze garanderen.

persoonlijke ervaringen

Als je je bij ons inschrijft, is de kans groot dat er binnen een jaar een perfecte match wordt gevonden. Daar kunnen veel van onze leden persoonlijk over meepraten. Uit hun persoonlijke ervaringen blijkt hoe blij zij zijn met hun nieuwe liefde.

anders dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus

Anja (52)
"Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus."

Dirk-Jan & Anja

Dirk-Jan (47)
"Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht."

"veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan"

Loes (64)
"De eerste keer hebben we bij mij thuis afgesproken. We hebben koffie gedronken en vervolgens een lange wandeling gemaakt. Het beviel ons zo goed dat we een vervolgafspraakje maakten. "

Loes & Teun

Teun (64)
"Samen dingen doen en samen genieten is toch veel gezelliger dan altijd maar alleen op pad moeten gaan. Wij zijn Mens & Relatie dan ook erg dankbaar en zien onze toekomst erg rooskleurig in!"

Persoonlijke bemiddeling via relatiebureau

Onze relatieconsulenten gaan na een persoonlijk, uitgebreid intakegesprek (van circa 2 uur) voor je op zoek naar een goede match. Dit betekent dus dat je zelf niet langer meer aan online dating hoeft te doen. Als relatiebureau voor persoonlijke relatiebemiddeling vinden wij het heel belangrijk dat je een nieuwe liefde vindt. Daarom hebben wij consulenten in dienst die professioneel te werk gaan, een degelijke opleiding hebben gevolgd en beschikken over ruime ervaring. En om wij discretie van groot belang vinden, hebben onze consulenten geheimhoudingsplicht.

Onze relatieconsulenten vinden meestal bij het partnervoorstel al een verbluffend goede match. Deze nieuwe partner kan in jouw omgeving wonen, maar ook wat verder weg. Als wij breder op zoek gaan naar een geschikte kandidaat, nemen wij altijd eerst even contact met je op.

Een relatiebureau voor alle mensen

Mens & Relatie is persoonlijk relatiebemiddelingsbureau. Dat betekent dat wij er zijn voor alle singles in Nederland en voor ieder type mens op zoek gaan naar een nieuwe partner. Wij zijn dus een relatiebemiddelingsbureau voor 'man zoekt vrouw' en 'vrouw zoekt man', maar ook voor mannen die van mannen houden en vrouwen die op zoek zijn naar een andere vrouw. We zoeken nieuwe liefdes voor hoger opgeleide singles én lager opgeleiden. En we zijn een relatiebemiddelingsbureau voor senioren, maar ook voor de jongere generatie.

Wij zijn een persoonlijk, discreet en succesvol relatiebemiddelingsbureau. Kosten voor relatiebemiddeling zijn bij Mens & Relatie dan ook hoger dan bij reguliere datingsites. Deze kosten vertalen zich naar een team van consulenten, een relatiepsychologe en een enthousiast kantoorteam wiens missie het is om jouw nieuwe liefde te vinden. En dat lukt in de meeste gevallen al binnen een jaar!

Contact opnemen met mens en relatie

Ben je op zoek naar een partner en wil je ingeschreven staan bij ons relatiebemiddelingsbureau? Dat kun je heel eenvoudig regelen via onderstaand formulier. Je ontvangt dan meer informatie over onze werkwijze, waarna er een gesprek zal worden ingepland met een van onze relatieconsulenten. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via 088 - 022 19 00 of mail naar vragen@mensenrelatie.nl.

ook op zoek naar een partner?

vul hier je gegevens in
Velden met een * zijn verplicht. Alles wat je invult blijft vertrouwelijk.

mens & relatie
awards & erkenning

 • 2x Winnaar Succes Award
 • Internationaal gecertificeerd
  Matchmaker Expert
 • Grootste Bureau Nederland
 • Meer dan 35 jaar Ervaring
 • Meer dan 50.000 Matches