informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijk

 
 
Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in Hilversum

Mens en relatie verzorgt al jarenlang de relatiebemiddeling tussen haar cliënten. Ook in Hilversum leggen wij als relatiebemiddelingsbureau het eerste contact tussen twee mensen waarvan wij denken dat zij wel eens heel goed bij elkaar kunnen passen. Zo hebben wij door de tijd heen al duizenden mensen naar hun eigen tevredenheid aan elkaar gekoppeld.
Wij werken met consulenten die verspreid in het land wonen. Zodoende hoeft u dus niet naar ons toe te komen om kennis te maken. Een consulent uit de regio komt bij u op bezoek om met u kennis te maken, en u meer te vertellen over hoe we u kunnen helpen bij uw wens een (nieuwe) relatie aan te gaan.

De lokale consulenten die verspreid wonen over heel Nederland, onderhouden contact met het hoofdkantoor in Venlo. Ook hebben zij regelmatieg contact met elkaar. Zodoende kunnen zij zoeken naar een match in Hilversum of in een wijdere cirkel rondom Hilversum.

informatie aanvragen

voornaam
achternaam
postcode
email
telnr.

Alles wat u invult blijft vertrouwelijkconsulenten in de regio Hilversum

Hieronder vind u de consulenten werkzaam in de cirkel rondom Hilversum.

Judy Gunnink

Judy Gunnink
Regioconsulent Amstelveen en omstreken
020 - 261 07 53 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Judy Gunnink

"Mensen met een partner zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Maar hoe vind je die droompartner? Graag help ik u bij het vinden van de ideale partner."

Wies Schiphorst

Wies Schiphorst
Regioconsulent Bussum en omstreken
035 - 203 16 34 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Wies Schiphorst

"We willen een perfecte match voor u verzorgen en daarvoor gebruiken we onze intuïtie en ons gevoel. Deze werkwijze heeft voor gezorgd voor de slagingskans 75%. Vandaag kan de eerste dag zijn, van de rest van je leven!"

serieuze relatiebemiddeling

Wanneer wij u een voorstel voor een date doen, betreft deze date altijd iemand die evenals u op zoek is naar een vaste en serieuze relatie. Wel zo handig om te weten dat dit al zeker is, wanneer u de eerste ontmoeting met die ander heeft!

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in Hilversum?

Bent u op zoek naar een man of vrouw die uit Hilversum komt? Kies dan voor het relatiebureau Mens en Relatie. Wij zijn al decenia lang actief als relatiebureau, en hebben vele gelukkige en tevreden ex-klanten!
Nieuwsgierig geworden of we ook voor u iets kunnen betekenen? Vraag dan nu informatie aan.

persoonlijke ervaringen

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."

Joke & Henk

Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"

Cor (62)
"Na een huwelijk, een lange relatie en een paar jaar op mezelf, wilde ik graag weer een maatje vinden om het leven mee te delen. De naam Mens & Relatie kende ik al 25 jaar van de advertenties in de krant, als het niet langer is."

Ria & Cor

Consulent Marijke
"Een man die zo blij is met zijn nieuwe partner, geeft ook mij een voldaan gevoel. Cor belde speciaal op om te vertellen hoe gelukkig hij is met Ria."

op weg naar een nieuwe liefde

Hulp nodig bij het vinden van een date uit Hilversum? Een date waarvan u zeker weet dat er een grote kans is dat het klikt, omdat deze persoon aanluit bij uw persoonlijke wenwen?
Wij kunnen samen met u bekijken of we iets voor u kunnen betekenen. De eerste stap kunt u zetten door vrijblijvend informatie aan te vragen.

vraag vrijblijvend informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.
We gebruiken uw gegevens alleen om persoonlijk contact met u op te nemen. Alles wat u invult blijft vertrouwelijk.