Grootste bureau van Nederland Grootste bureau van Nederland
Bijna 40 jaar ervaring Bijna 40 jaar ervaring
Al 65.000+ succesvolle relaties Al 65.000+ succesvolle relaties

De liefde van je leven ontmoeten

Onze toekomstige Koning en Koningin Willem-Alexander en Maxima zijn inmiddels al 11 jaar getrouwd. Ze hebben samen drie prachtige dochters; Amalia, Alexia en Ariane. Maar hoe heeft dit liefdeskoppel elkaar eigenlijk ontmoet? Na wat research op het internet zijn we erachter gekomen dat Willem-Alexander en Maxime elkaar hebben leren kennen tijdens de jaarlijkse Feria in de Spaanse stad Sevilla. De meeste mensen kennen het verhaal wel


Ontmoeten

In april 1999 hebben zij elkaar ontmoet tijdens de jaarlijkse Feria in de Spaanse stad Sevilla. Ze waren allebei uitgenodigd door gemeenschappelijke vrienden, maar ze waren echter niet meteen gecharmeerd van elkaar. Drie weken later zagen ze elkaar weer in New York en daar sloeg de vonk wel over.

 

Natuurlijk klinkt dit romantisch en geloven wij het graag, omdat ze elkaar eenvoudig hebben ontmoet. Maar hoe weten we nou zeker dat het zo is gelopen? Misschien hebben ze elkaar wel ontmoet tijdens het sporten, in de supermarkt, via een datingsite of een relatiebemiddelingsbureau. Misschien, hebben ze er voor de media wel een mooi verhaal van gemaakt. Want wie wil nou niet de liefde van zijn leven op een feest ín Sevilla en vervolgens in New York ontmoeten? Wat een toeval.

Foto van geliefde

Niet iedereen heeft het geluk om iemand op een mooi moment te ontmoeten, het kan zelfs op de meest onverwachte momenten gebeuren. Heb jij jouw prins of prinses al ontmoet? Stuur dan een foto via Twitter van je geliefde en vertel daarbij waar jullie elkaar ontmoet hebben. Heb je nog geen droompartner gevonden? Stuur ons dan een foto van waar jij jouw toekomstige partner zou willen ontmoeten.

 

Vergeet daar niet #MRFOTO bij te zetten zodat je kans maakt op een heerlijk ijsbon. Je kunt je foto vanaf 14 april t/m 14 juni insturen, daarna zullen wij de twee leukste foto’s uitkiezen en via Twitter en het blog bekend maken wie de winnaars zijn!