Graydon Financieel Gezond Cleanbits Duurzaam Internet Branchevereniging Singles Keurmerk Matchmaking institute
 

relatiebemiddeling in amsterdam

Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Wij bemiddelen met behulp van consulenten die werken vanuit de regio waarin zij wonen. Er zijn dus ook consulenten in Amsterdam en omgeving actief.

Met onze regionale relatiebemiddeling te Amsterdam gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Wanneer u een partner zoekt in Amsterdam, zorgen wij er voor dat u partnervoorstellen krijgt van personen die ook daadwerkelijk hier wonen. Bent u wat minder selectief hierin, dan kunnen wij voor u de relatiebemiddeling verzorgen met mensen die in de omgeving wonen, of hierbuiten.

consulenten in de regio amsterdam

Hieronder vindt u de consulenten die werkzaam zijn in de regio. Zij zijn degenen die voor u de relatiebemiddeling Amsterdam verzorgen. Zij doen dat in samenwerking met de kantoormedewerkers op ons hoofdkantoor.

Claire Berkhout

Claire Berkhout
Regioconsulent Amsterdam en omstreken
020 - 261 07 54 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Claire Berkhout

"Bent u klaar voor een liefdesrelatie? Schroom dan niet en laat het me weten zodat ik direct voor u aan de slag kan. "

Heidi Sutorius

Heidi Sutorius
Regioconsulent Haarlem en omstreken
023 - 230 20 67 | bij geen gehoor: 088 - 022 19 00
Stuur een email naar Heidi Sutorius

"Bijna vijfentwintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met het, toen al gerenommeerde, bureau Mens & Relatie: mijn moeder zocht en vond de man van haar leven! "

elke relatiebemiddeling is uniek

De mensen die naar een relatie zoeken zijn mensen zoals u en ik. Dat je er alleen voorstaat kan iedereen overkomen. In Amsterdam wonen duizenden singles en een groot aantal hiervan is serieus op zoek naar een partner. Het is alleen niet altijd even makkelijk om elkaar ook te vinden. Onze consulenten helpen met het zoeken naar een relatie in Amsterdam, en zij ook actief in de rest van Nederland. De gene die voor u de relatiebemiddeling verzorgd, is dus verbonden aan de regio waarin u een partner zoekt. Maar zij heeft dus ook de mogelijkheid om via haar contacten met andere consulenten en het hoofdkantoor van Mens en Relatie te zoeken naar potentiële partners die verderop in de regio wonen.

zoekt u een relatiebemiddelingsbureau in amsterdam?

Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau dat in Amsterdam en omgeving actief is. Wanneer u dus op zoek bent naar een relatie in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het goede adres. Door zorgvuldige bemiddeling vindt ruim 75% van de mensen die zich bij ons inschrijven binnen het jaar een partner. Onderlinge wensen van onze cliënten zijn vaak zeer divers, maar u kunt er vanuit gaan dat diegene die u zoekt, net als u op zoek is naar een vaste relatie.

persoonlijke ervaringen

Margriet (34)
"We waren allebei op zoek naar vastigheid en stabiliteit in een serieuze relatie, maar het is erg moeilijk zoeken in dat enorme labyrint op internet."

Margriet en Gert-Jan

consulent Gerrytsje
"Gert-Jan had alles keurig op de rit: een eigen huis, een goede baan, vrienden en een hechte, warme familieband. Wat er echter aan ontbrak, was een leuke vriendin met wie hij alles kon delen."

Rini (64)
"Genieten van het leven moet centraal staan bij ons. Nou, ik kan jullie verklappen dat Veroniek snel de ware voor mij had gevonden."

Rini en Frans

consulent Veroniek
"Vooral de humor van Rini en Frans vond ik bij elkaar passen, hun leefwijze lekker huiselijk en ze hadden veel dezelfde interesses"

een volgende stap

Wederzijds vertrouwen vinden wij erg belangrijk. Voordat we u een voorstel kunnen doen over een partner maken we uitgebreid kennis, en bekijken we uw mogelijkheden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? En wilt u weten of er in Amsterdam een leuke vrijgezel rondloopt die waarmee u graag een relatie aangaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies.


nieuwsgierig geworden? vraag informatie aan

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan. Velden met een * zijn verplicht.

verzend